karar vermiş olmana çok sevindim. bence tüpde başarıda kendini rahat ve stressiz hissetmenin, doktorlara ve ekibe güvenmenin de çook önemi var. sonuçta stres insanın fizyolojisini bozuyor. hele ki üreme sistemini direkt etkiliyor. o yüzden kendi kendine güvendiğin, rahat hissedeceğin bir yeri seçmen bence çok doğru bir karar. allah bundan sonra artık tez zamanda hamilelik haberlerini de duymamızı nasip etsin.
ben de bu hafta adet göreceğim. zk'de yeniden istedikleri ultrason ve hormon testini yaptıracağım. önceki mesajlarında kan lekeli çarşaf hadisesini okudum yine gerim gerim gerildim. daha önce de anlatmıştım ben böyle şeylerden çok iğreniyorum. kendi evimde öyle titizlerin titizi bir ev kadını değilimdir ama ezelden beri başka insanların dokunduğu şeyler beni irite eder. mesela en lüks otele bile gitsem yastığın üstüne evden getirdiğim bir havluyu koyar uyurum. o yastığa bugüne kadar bir sürü insanın yatmış olması fikrini kafamdan çıkarıp atamam. ama sakınan göze çöp batar misali de her şey hep bana denk gelir. geçen ultrasonda ve smearda verdikleri leş gibi çarşafları anlatmıştım.. senin şal tavsiyen hala aklımda ama ben evden bildiğin çarşaf falan götürsem aşırıya mı kaçmış olurum acaba? yani 1 tane üstüme 1 tane altıma katlı olarak sererim ne olacak diyorum kendi kendime fakat bir de doktorlardan azar yemeyeyim?
bende öyle şeylere gelemem ya hiç ameliyat olacağım yatacağım yerde öylemidir yaa bende çarşaf götürsemmiki