- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
hala merkez seçememen konusuna gelince bence eşinle bir kere daha enine boyuna konuşun. ben hala sizi çok sarsmayacaksa özelde yaptırın derim. zk ömür törpüsü gibi bir yer. yanlış anlama devlet olduğu için de değil çünkü çok devlet hastanesine gittim ama ben böylesi insana stres yapan bir yer görmedim. düşün ki burada oturmuş kenan ona mı kızar, buna mı, şal mı götürsem çarşaf mı diye tartıştığımız bir yer. en basitinden geçenlerde marmara üniv'ne gittik, yeminle zk'den sonra bize özel hastane gibi geldi. doktor hiç de öyle zk'deki gibi ne söyleyeceksen söyle de git tavrında değildi. orası da devletin, orası da yoğun, ama doktor bizi sonuna kadar dinledi de, tahlillerimize de baktı, sorularımızı da cevapladı. tamam özeldeki gibi aşırı bir güler yüz, sana cebini verip sorun olursa ara diyen doktorlar, hastaya uzun uzun vakit ayırmalar falan yok ama en azından gayet insan gibi muamele gördük. kapının önünde başka hastalar olduğu halde, olması gerektiği kadar vakit ayırdı, anlatılanları not aldı, tahlillerimizi yazdı, bize tavsiyelerde bulundu ve şu şu tahliller çıkınca yine gelin dedi. ama biz zk'de o kadar yılmışız, o kadar gerilmişiz ki, adam işini yaptı hatta sadece derdimizi dinledi diye ağzımız kulaklarımızda çıktık.
bende öyle canım yattığımız yastıkları 15 günde bir makinaya atar yıkarım içleri elyafya sık sık yıkanınca insan rahat ediyor. aslında dr. olması gereken vakti ayırmış ama sen içerde tedirgin oldun dimi acaba dr.un çokmu vaktini aldık dışarda da hasta var diye diken üstü oluyor insan dimi. çünkü genel olarak devlet hastanelerinde bu var. dr. un zamanını mı aldık hemen gir çık olmaya alışmısız kalınca endişe ediyoruz.
canım artık derdimiz para değil devlette yapacağımı kadarın ıyaptık özele gidicem kesinde. neresi olsun onu düşünüyorum. eşin eurofertil demişti. orası olur kanımca daha fazla kucalamanında alemi yok dimi.varsa nasipte olur.