nefer can öncelikle geçmiş olsun tekrardan.demek araştırmalra devam ediyosun. Zamn önemli değil dersen ameliyat ol. Ama yaklaşık 1 yıl daha beklemek istemem dersende tüp dene özelde (maddi imkan varsa) duyduklarımıza göre çik kisti tekrarlıyormuş. Olmadı doğumda alırlar.
Zk. Aşılamayı sormuşsun 3 hakkın var ama 2 aşılama yapıp negatif olursa 3.aşılamayı deneme zorunluluğun yok.
Acıbademde bülent tırış var hatta facede bile kenarda reklamı çıkıyor ama sanırım maslakta. Gerçi onun hakkın olumsuz haberler çıkmıştı bir ara okumuştu. Sen nerdeki acıbademe gittin. Sgk anlaşması varmı? Ben yok diye biliyordum olmadı bi araştırayım yarın.
sağol cnm bir haftadır paso geziorum desem yeri var çare arıyorum hemen amliyat masasına ytamamyım dedim araştırayım..ben kadıköy acıbademe gitim cnm sgk illaki vardır heralde ama istersen bizi götürüp getiren kişinin numarasını verebilirim zaten arasanda orayı direk söylüolar tüp bebkte muyene ücretsiz..hem de nasıl tam teşkkülü detyına varana kadar anlatıor çok menunkaldım ..arkadaşımda aramış bu gün oa da ücretsiz demişler fiyatta 4200 demişler bana da aynı ama daha indiririz dediler ilaç hariç tabi..gittiğim doktorun adı deniz beydi senin dediğini arkadaşım söledi bana ama dediğin gibi o orda değil..orda prof var adı şu an gitti aklımdan bir de yan tarafında hemen deniz bey var..oda baya iyi geldi bana mesleğinde zaten acıbademde öle eften püften doktor yokmuş...para için tüp bebek yapacaklar desek mesela bana karar senin için rahatlayacaksa amliyat ol doğal yolla 6 ay bekle dedi olmazsa gelir yaparsın dedi..ama ameliyatlık durum yokmuş ..kist gebe kalırsan küçülürmüş..eğer gidersen tüp için size daha da uygun olur raporun varsa