kızlar nefer alem arkadaşımızın söylediği acıbadem tüp bebek merkezinide aradım. acıbadem semtinini içindeymiş. diğer acı badem hastaneleri tüp işlemi yapmıyormuş tüp merkesi olarak acıbademdeymiş gelelim fiyatlara,
SGK geçmiyor yani rapor geçmiyor, özel sağlık sig. geçmiyor (nefer rapor lafı edince şaşırdım zaten nasıl geçer acıbademde diye:))
4250 paket + 1000-1500 ilaç. ilk etapta 300 tl muayene ücreti alıyorlar tedaviye başlayıncada 1000 tl. bu 1300 tl işlem olcağı zamn 4250 tl de düşülüyormuş. bir nevi muayene ücreti yok. (ama tabi gidip orda muayen olur tedavi olmazsan muayene ödüyosun ben böyle anladım)
transfer olmazsa 3250 tl alıyolarmış yani 1000 tl gibi bi iade yapıyolarmış. embriyo dondurma 1000 tl 1 yıllık. dondurulmuş emriyodan transfer edilirse o da 1000 tl. şeyi sormadım ama test tahlil isterse ortalam onların rakamı ne olur demedim. zaten ortalamada olsa bi rakam verceğini sanmam. birde rapor yok deyince çok dinlemedim:)) şu ilk etapta raporumu kullanayımda sonra buraları düşünürüm.
olmazsan meyane ücreti alınıormu...myle bir şey olmaması lazım cnm yaa eğer öleyse benden de isterler gerçi akılma da geldi ama dün yine aradı beni murat bey dediğim prof tayfun beye göstermiş benim ultrosonu oda incelemiş ameliyata gerek yok demiş ama hala içimde bir sıkıntı oldu rahat edemeyceğim..sanırım sen direk hastaneyi aradın sana verdiğim numarayı ara cnm murat beye iyice sor eğer onla gidersen belki ücretsizdir ben beş kuruş ödemedim arabaylada taa kaynarcadan aldılar..sonra para talep edermi bilemem ama hiç te öle görünmüyor yaa..neyse bakalım çıkar yakında...bana da doktor bey direk 3750 tl falan olur demişti ilaçlar hariç..ama ilk tutumazsa para iade ediolarmı bilmiordum..cnm muyene işini sor bence sen de ol eğer öle değilse..benim özel sigorta bütün özel hasytaneli karşılıor ama sadece acıbademi değil..orayı bu sene anlaşmadan çıkardılar pahalı diye...4250 paket demişsin içinde ne var paketin peki tahliller falanmı...birde eğer gidersen muyeneye tüm evraklarını götür tek tek inceliolar eşinin ve senin