nefercim çik.kisti konusunda çok bir fikrim yok ve bu konuda dr. falanda bilmiyorum. bu sebepten şöyle yap böyle yap diyede ahkam kesmek istemem. sadece ameliyat ol ve kurtul demiştim. ama yumurtalık alma olayını söyleyince belkide iyi yaptın son anda vazgeçmekle. yok yere sağlam yumurtalık neden alınsinki bir kist yüzünden. ama kist eğer bebeğe engelse iyi araştır ve önce ameliyat olup sonra tüp dene. çünkü tutmayabilir (genede Allahın işi bellide olmaz) ha maddi imkanım var bir kerede olsa tüp deneyim sonra ameliyat olayım dersende başka tabi. hakkında en hayırlısı olsun inşallah. sağlık konusunda karar verememek cidden çok zor. allah kolaylık versin.
cnm sağol zaten sana demedim ameliyat olmuş ya arkadaş ona sordum istanbuldamı diye..çok rahat olmuş hem lokal anezstezi arıyorum bende ama şu an ameliayt fikrinden uzağım..dediğim gibi kür ve ilaç tedavisi ile kisti küçültmeyi planlıorum ..hemen de tüp bebek deneyeceğim sonu ne olursa olsun kisti olup tüp tutan da var tutmayanda gerçekten kısmet acıbadem deki doktor yumurtalıklarımın yaşıma göre çok iyi olduğunu şansımın yüzde atmış olduğunu sölemişti ama ne derece belki para için demiştir diye de güvenemiyor insan..ama araştırmalarıma göre tüp hiç sorun olmasa da tutmayabşlior 3 4 kez denemiş tutumamış var ama çikolat kistiylede tutan var tutmayan var..ben işimiz allaha havale edicem ve giricem tüp işine ama şu an sağlığım için kisti ertmeliyim burda bir doktor doğum kontorl hapıyla eriyeceğini sölemişti geçen hafta ona da çok iyi diyorlar burda..daha önce de sol da kistimi o eritmişti bekarken..gene gideceğim yazsın ilaç ama baya uzun zaman alıormuş erimesi..4 cm e yakın ya..o da iyi olurmu bilemem kısırlık için ...oda şüpheli ama kistimi hep takip edeceğim..6 ayıda geçmemem lazım ki tahlillerin süresi dolmasın..acaba acıbadem de ssk yok ya eczaneden ilaçları alırken o zamn ssk alamayız heralde arayıp soracağım onu da kafama takıldı o zaman baya tutar ilaçlar ssk sız ben bunu düşenmemiştim
Son düzenleme: