• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir de kararlıyım ekstra ücretini verip imsi ve blastokist transferi istiyorum.

canım araştırdım ve anlamalarını okuyup çözdüm. uzun uzun açıklamana gerek kalmadı:) ama bu durumlar eurofertilde varmı acaba ??? elif sen biliyormusun. eurofertilde embriyoskopla takip yapılıyor +500 TL ödüyorsun ama bunun içinde imsi yöntemi varmı bilmiyorum. emriyoskop takibi embriyoları doğal ortamından çıkarmadan kamera ile takibi demekmiş. İMSİ yöntemi ise spermleri seçerken kullanılan bir yöntem sanırım. olmadı gün içinde arar öğrenirim. yada fertilin web sayfasına bakarım açıklama yoksa telde sorarım. aklıma takıldı bak şimdi.

kızlar bende rana ile konuştum özelden ama on gün önce yazmıştım biraz geç geldi cvp ama olsun yinede içim rahatladı..onun kisti çikolata kistimişi ama bu amliyatta anlaşılmış yani yanlış teşhis onda da varmış durumumuz aynı bir bakıma ameliyat olmamakla doğru karar vermişsin dedi ama bilemiorum ahal içimde kurt var kenan beyin tavrından dolayı ..o gün bu işten anlarım gibisine konuştu yaa..anlıyordu da neden iki ay önce koskoca kisti folikül kisti deyıp aşılamay onay verdi o zaman onunda bilemiorum doğrusu..ben sırf bu kist için zk e birazda başlamıştım onlar en iyi anlar diye..çünkü sürekli şüphe ediordum acaba çikolat kistimi diye kendim adet ağrılarımdan dolayı..neyse rana da tüp denememi önerdi hemen ama ne olacak bilemiorum şu an onun ki tekar etmiş yine..

benim bildiğim rana çikolata kistinden Zk. da ameliyat oldu ve evlilik yılından dolayıda eurofertilde tüpünü yaptırdı. yani o tüp denemesi yaptı ama kisti yoktu ve ilk denemede tuttu diye hatırlıyorum. sanırım kisti daha sonradan tekrarladı. umarım doğru hatırlıyorumdur. birde daha öncede söylemiştim özeller para için yapalım derler tüpü. ama 2-3 deneme yaparlar sonra kisti alalım derler. yani onlar şanslarını denemek isterler ama bu arada hastanında hem canı hemde parası gider... sendeki kist. çik. kisti ise kenan nasıl anlamadı hala anlayamıyorum. ne sıklıkta gitmiştin ona. gitmediğin dönemde birden büyüyen bir kist türümüdür bu çik. kisti. ve daha sonra gittiğindemi fark etti kenan kisti. misal 2 ay gitmediğin bir dönem olduda o esnadamı oluşu acaba. çünkü muayenesi baya baya çorba karıştırır gibi. aleti evire çevire gezdiriyorda o bakımdan çok sorular geldi aklıma.

benim bildiğim rana çikolata kistinden Zk. da ameliyat oldu ve evlilik yılından dolayıda eurofertilde tüpünü yaptırdı. yani o tüp denemesi yaptı ama kisti yoktu ve ilk denemede tuttu diye hatırlıyorum. sanırım kisti daha sonradan tekrarladı. umarım doğru hatırlıyorumdur. birde daha öncede söylemiştim özeller para için yapalım derler tüpü. ama 2-3 deneme yaparlar sonra kisti alalım derler. yani onlar şanslarını denemek isterler ama bu arada hastanında hem canı hemde parası gider... sendeki kist. çik. kisti ise kenan nasıl anlamadı hala anlayamıyorum. ne sıklıkta gitmiştin ona. gitmediğin dönemde birden büyüyen bir kist türümüdür bu çik. kisti. ve daha sonra gittiğindemi fark etti kenan kisti. misal 2 ay gitmediğin bir dönem olduda o esnadamı oluşu acaba. çünkü muayenesi baya baya çorba karıştırır gibi. aleti evire çevire gezdiriyorda o bakımdan çok sorular geldi aklıma.[/QU

evet zk de olmuş çikolat kistinden ama ilk başta dermoid kisti mi ne öle bir teşhis varmış zk de amliyat sırasında anlaşılmış çikolata kisti olduğu..tekrar etmiş olduktan sonra galiba öle anladım ...bu kist bende senelrdir var ama kimse çikolat demedi özellerede gidiordum devlete de ara ara sürekli ultrosana giren biriyım yani ..yani küçük değil 4 cm e yanaşmış bu..kenan beyde iki ay önce bakmıştı ama oda folikül yazmıştı yani kist olduğu görülüor senelerdir ama çikolat kistimi onu anlamdı ..sadece bir kişi bir yıl önce medicinede bir bayan doktor demişti onuda pek öenmsemedim çünkü o ara tedavim vardı klomen falan hep doktordaydım olsa onlarda söledrdi dedim..ama o kadının teşhsi doğruymuş demek..kenan kendi yazısınıda gördü raporda hatta susttu evet öle yazmışım dedi..ya önemsemeden ölesine bakıldı anlaşılmadı yada oda öle gördü artık bilemiorum zaten aşılamam olacağı ay ramazan bayramı girmişti araya yani iki aylık zaman..kistin çeşidini anlayamdılar yani..kist hep vardı

Son düzenleme:
canım araştırdım ve anlamalarını okuyup çözdüm. uzun uzun açıklamana gerek kalmadı:) ama bu durumlar eurofertilde varmı acaba ??? elif sen biliyormusun. eurofertilde embriyoskopla takip yapılıyor +500 TL ödüyorsun ama bunun içinde imsi yöntemi varmı bilmiyorum. emriyoskop takibi embriyoları doğal ortamından çıkarmadan kamera ile takibi demekmiş. İMSİ yöntemi ise spermleri seçerken kullanılan bir yöntem sanırım. olmadı gün içinde arar öğrenirim. yada fertilin web sayfasına bakarım açıklama yoksa telde sorarım. aklıma takıldı bak şimdi.

canım standardında mikroenjeksiyon yapılıyor imsi ve embriyoskop parayladır da. blastokisti ben de bilmiyorum parayla mı? immortable onu daha iyi bilir.

canım standardında mikroenjeksiyon yapılıyor imsi ve embriyoskop parayladır da. blastokisti ben de bilmiyorum parayla mı? immortable onu daha iyi bilir.

Mikroenjeksiyon için en iyi sperm seçimi - EUROFERTIL Tüp Bebek Merkezi

eurofertilin linki var orda IMSI yöntemi yok spermslow denilen bir solüsyün kullanarak spermleri seçiyolarmış yani büyütme işlemi yok. ama yinede telde sorarımda büyük ihtimal yok IMSI.

blastokistten ise hiç bahsedilmemiş demekki o çalışma şeklide yok onlarda.

bir kaç link buldum onla ilgilide K.k. da
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/147227-blastokist-transferi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/267938-blastokist-transferi.html

Kızlar son raporumda çıkmış tüp için. Aradım 25 eylülde heyete girenler çıktı dediler. Pazartesi gidip alıcam. Ve o gün eurofertilede gidicem görüşmeye hangi ilacı kullancaz diye ilaçlarımı yazdırcam ama büyük ihtimal puregona devam ederim çünkü elimde 7 kutu var eczaneye bunu alın başka ilaç verin demeyle uğraşmam. Sordum tedaviti bizde olacaksanız burda ilaç yazıcaz. Başka yerde olacaksanız reçeteyi orda yazdırıp bizim buraya tekrar reçeteyi onaya geleceksiniz dedi. Ve zk. Tüp bebek bölümünün reçeteyi sisteme işlemesi genelde öğleden sonraları oluyor. Sabahtanmı gitsem öğleden sonramı karar veremedim. Birde merkez neresi olcaka hala düşünüyorum. Eurofertil diye düşünmüştüm ama eminmiyim bilmiyorum :(

kızlar merhaba, işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim bir haftadır. öncelikle hastane dönüşü yazmayıp, sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayın. ama söylediğim gibi feci yoğunum bir haftadır inanın açıp bakamadım bile yazdıklarınıza.

elfcim başta evet eşim için yaptığın yoruma kırılmıştım biraz ama bunu dile getirmek istemedim açıkçası. sonra da yoğunluktan bir türlü girmeye fırsat bulamadım çok yoğun bir haftaydı benim için akşamları kendimi zor atıyorum yatağa. pc başında duracak halim kalmıyor inan. evet yorumuna biraz kırıldım ama ben biraz yanlış aksettirdim.bir de son zamanlarda da fazla hassaslaştım sanırım.
kızıp girmediğimi düşünmenize de üzüldüm açıkçası.ben yola sizinle birlikte çıktım, burayı ve sizi bırakmaya niyetim yok. Siz benim kaderdaşlarımsınız:)

hastane durumuma gelince salı günü imzaları aldım. beklediğimden kolay oldu. Dosyamı teslim ettim. 03 ekimde çıkacağını söylediler. çarşamba günü arayacağım

benden haberler böyle kızlar. siz nasılsınız? duygucum raporun çıkmış sanırım. gözün aydın. elifcim sen nasılsın? raporun ne zaman çıkacak. merkezlere karar verdiniz mi?eskisi kadar sık olmasa da girmeye çalışıcam. şimdi çıkmam lazım. bu hafta ilk defa bu kadar erken çıkıyorum. görüşrüz kızlar kendinize iyi bakın

Kızlar son raporumda çıkmış tüp için. Aradım 25 eylülde heyete girenler çıktı dediler. Pazartesi gidip alıcam. Ve o gün eurofertilede gidicem görüşmeye hangi ilacı kullancaz diye ilaçlarımı yazdırcam ama büyük ihtimal puregona devam ederim çünkü elimde 7 kutu var eczaneye bunu alın başka ilaç verin demeyle uğraşmam. Sordum tedaviti bizde olacaksanız burda ilaç yazıcaz. Başka yerde olacaksanız reçeteyi orda yazdırıp bizim buraya tekrar reçeteyi onaya geleceksiniz dedi. Ve zk. Tüp bebek bölümünün reçeteyi sisteme işlemesi genelde öğleden sonraları oluyor. Sabahtanmı gitsem öğleden sonramı karar veremedim. Birde merkez neresi olcaka hala düşünüyorum. Eurofertil diye düşünmüştüm ama eminmiyim bilmiyorum :(

gözün aydın canım benim de 25 inde idi demekki benimki de çıkmıştır. ama aramadım valla nasılsa cuma günü gidemezdik. artık salı yada daha sonrasında gidip alırım. bu arada duygu bana eurofertil de biz ilaçlarınızı yazıyoruz e-reçete sistemi var artık eczaneden görünüyor direk gidip alıyorsunuz demişti. ama heyetteki çocuk özelde tedavi görecekseniz gidip ilaçlarınızı yazdıracaksınız reçete ile buraya geleceksiniz o reçete sisteme geçirilecek dedi. ben de öyle olduğuna inanıyorum. ve eğer sabahtan gidersen öğlenden sonraya kadar beklersin bir ihtimal 11.30 da reçeten yazılmış olsa da ayse sisteme geçicek beklemeyin öğlenden sonra çıkar falan diyor. o yüzden bence öğlenden sonra git. erken çık saat 1 de eurofertil de ol. yada daha erken konuş puregonla devam ederler bencede. ilaçlarını yazdır sonra hemen zk ya geç öyle daha kolay olur bence. bu arada hiç kafanı kurcalama zk ile yeniden şimdi öğlenden sonra gidip tenhada doktorlarla görüşürsen yine iyi burası deyip vazgeçebilirsin ama sen bir şans verdin bence bir de özelde dene belki daha başka olur gerçekten. beni de düşünerek görüş eurofertil ile. ımsı için de ekstra para alıp almadıklarını sor. bence onu erkek infertilitesinde kullanıyolar daha çok. ama ekstraya girdiğine eminim. ama blastokist için ekstradan bişey istediklerini sanmıyorum.

kızlar merhaba, işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim bir haftadır. öncelikle hastane dönüşü yazmayıp, sizi merakta bıraktığım için kusuruma bakmayın. ama söylediğim gibi feci yoğunum bir haftadır inanın açıp bakamadım bile yazdıklarınıza.

elfcim başta evet eşim için yaptığın yoruma kırılmıştım biraz ama bunu dile getirmek istemedim açıkçası. sonra da yoğunluktan bir türlü girmeye fırsat bulamadım çok yoğun bir haftaydı benim için akşamları kendimi zor atıyorum yatağa. pc başında duracak halim kalmıyor inan. evet yorumuna biraz kırıldım ama ben biraz yanlış aksettirdim.bir de son zamanlarda da fazla hassaslaştım sanırım.
kızıp girmediğimi düşünmenize de üzüldüm açıkçası.ben yola sizinle birlikte çıktım, burayı ve sizi bırakmaya niyetim yok. Siz benim kaderdaşlarımsınız:)

hastane durumuma gelince salı günü imzaları aldım. beklediğimden kolay oldu. Dosyamı teslim ettim. 03 ekimde çıkacağını söylediler. çarşamba günü arayacağım

benden haberler böyle kızlar. siz nasılsınız? duygucum raporun çıkmış sanırım. gözün aydın. elifcim sen nasılsın? raporun ne zaman çıkacak. merkezlere karar verdiniz mi?eskisi kadar sık olmasa da girmeye çalışıcam. şimdi çıkmam lazım. bu hafta ilk defa bu kadar erken çıkıyorum. görüşrüz kızlar kendinize iyi bakın

bahar özelden de mesajlaştığımız için burda tekrar dile getirmek istemiyorum. sadece şunu söyleyebilirim sen yanlış aksettirmedin ben genel anlamda eşlerin daha sıkıntılı olduklarını bizim işimizin daha zor olduğunu dile getirmek istedim. biraz açık yazmış olabilirim bu da benim tarzım. ama geçti gitti artık daha düz yorumlar yapıp özele girmemeye karar verdim doğru olanda bu. unutalım gitsin... sen de bizim kaderdaşımızsın yaşadığımız sorunlar aynı bebişe giden yolda paylaşımlarımıza devam edelim yeterli..

ayrıca hiç sesin soluğun çıkmayınca kızıp bir süre girmek istemediğini düşündüm ama hep kafamda işlerinin oldukça yoğun olduğu o yüzden yazamadığın ihtimali daha ağır bastı. nitekim de öyleymiş :) az da olsa doğru tanımışım seni..

merkez konusunda da tedavim bayrama denk geldiği için sırf bu işi yapan psofesyonel bir merkez olsun istediğim için eurofertile karar verdim.medicine daki doktorum bayram konusunda garanti veremedi adet olduğunda ara ona göre plan yapalım uyarsa başlarız uymazsa kasıma bırakırız dedi. ama benim kaybedecek zamanım yok. 1 ay daha beklemicem. kendimi hazırladım ve başlamak istiyorum.

Son düzenleme:
gözün aydın canım benim de 25 inde idi demekki benimki de çıkmıştır. ama aramadım valla nasılsa cuma günü gidemezdik. artık salı yada daha sonrasında gidip alırım. bu arada duygu bana eurofertil de biz ilaçlarınızı yazıyoruz e-reçete sistemi var artık eczaneden görünüyor direk gidip alıyorsunuz demişti. ama heyetteki çocuk özelde tedavi görecekseniz gidip ilaçlarınızı yazdıracaksınız reçete ile buraya geleceksiniz o reçete sisteme geçirilecek dedi. ben de öyle olduğuna inanıyorum. ve eğer sabahtan gidersen öğlenden sonraya kadar beklersin bir ihtimal 11.30 da reçeten yazılmış olsa da ayse sisteme geçicek beklemeyin öğlenden sonra çıkar falan diyor. o yüzden bence öğlenden sonra git. erken çık saat 1 de eurofertil de ol. yada daha erken konuş puregonla devam ederler bencede. ilaçlarını yazdır sonra hemen zk ya geç öyle daha kolay olur bence. bu arada hiç kafanı kurcalama zk ile yeniden şimdi öğlenden sonra gidip tenhada doktorlarla görüşürsen yine iyi burası deyip vazgeçebilirsin ama sen bir şans verdin bence bir de özelde dene belki daha başka olur gerçekten. beni de düşünerek görüş eurofertil ile. ımsı için de ekstra para alıp almadıklarını sor. bence onu erkek infertilitesinde kullanıyolar daha çok. ama ekstraya girdiğine eminim. ama blastokist için ekstradan bişey istediklerini sanmıyorum. .

evet elifcim seninde raporun çıkmıştır. çünkü 25 eylülde girenler çıktı dedi. kurul daki memur doğru söyledi.daha doğrusu ben sorudum tek tek o cevapladı yoksa yaptırcağınız yerde reçete yazdırın gelin burda onaylayın demedi. ben daha önce böyle olduğunu duymuştum ve ona istianden memura sordum oda evet oraya yazdırın gelip burda onaylatın reçeteyi. biliyorum zaten reçete işlerini öğleden sonrya bırakıldığını bu yüzden sabahtan gidip raporu al eurofertile geç reçete yazdr işini yapmak yerine hepsini öğleden sonraya bırakacağım. önce zk yapıp raporu alıp nasıl yönlendirceklerine bakıcam sonra fertil sonra tekrar zk. yapıcam. bakalım bana kaçk kutu yazabilcekler. malum ilaç ünite hakkımın çoğunu ilk tüpte toptan aldım. taş çatlasın 4 -5 kutu puregon anca yazabilirler. malum kotam doldu. zaten evde de 7 kutu var 4 kutu yazsalarda işimi görür bence + çatlama önleyici iğne ve çatlatma iğnesi yazcakalr o kadar. bakalım pazartesi gidicem ve öncesinde kenanlada konuşucam. birde farkl ıbir merkez varmı önereceği onada bir danışayım.

aman kızlar bari birbirimize yapmayalım böyle alınganlıklar. dediğiniz gibi bu süreç hepimizi hassaslaştırdı çevreye karşı. ama burdakilern hepsi aynı kaderi paylaşan kişiler bu sebepten birbirimize arşı kırılacak yer aramayalım bence. zaten 3-5 kişiyiz ve hepimiz inanıyorumki art niyetsiz kişileriz hani kalabalık bir topik olsa art niyet olabilir derim ama birbirimizi az çok tanıdık kendimide içine katarak alınganlık yapmayalım istiyorum. sağlıcakla kalın:) sevgiler

evet elifcim seninde raporun çıkmıştır. çünkü 25 eylülde girenler çıktı dedi. kurul daki memur doğru söyledi.daha doğrusu ben sorudum tek tek o cevapladı yoksa yaptırcağınız yerde reçete yazdırın gelin burda onaylayın demedi. ben daha önce böyle olduğunu duymuştum ve ona istianden memura sordum oda evet oraya yazdırın gelip burda onaylatın reçeteyi. biliyorum zaten reçete işlerini öğleden sonrya bırakıldığını bu yüzden sabahtan gidip raporu al eurofertile geç reçete yazdr işini yapmak yerine hepsini öğleden sonraya bırakacağım. önce zk yapıp raporu alıp nasıl yönlendirceklerine bakıcam sonra fertil sonra tekrar zk. yapıcam. bakalım bana kaçk kutu yazabilcekler. malum ilaç ünite hakkımın çoğunu ilk tüpte toptan aldım. taş çatlasın 4 -5 kutu puregon anca yazabilirler. malum kotam doldu. zaten evde de 7 kutu var 4 kutu yazsalarda işimi görür bence + çatlama önleyici iğne ve çatlatma iğnesi yazcakalr o kadar. bakalım pazartesi gidicem ve öncesinde kenanlada konuşucam. birde farkl ıbir merkez varmı önereceği onada bir danışayım.

sen paraları ilk tüp de bayıldın bu sefer 400-500 tl bişey tutar bence canım senin reçeten. bence kenanla hiç konuşma nereyi önerebilir ki kendi anlaşmalı çalıştığı biryer varsa orayı önerir. ilki tutmadığı için de gel burda dene demez başka biyerde denemeni mantıklı karşılar. ben soğudum o adamdan neferaleme olan davranışlarından sonra da.. tamam gerekeni yapıyorlar amadetaylı muayne falan olmuyor orda hiç mesela benim acaba ilacı verince sağ da beliren yumurtalar işe yarayacak mı çok merak ediyorum. eurofertildeki sadık bey de bana sağda yumurtan oluyor mu diye sormuştu inşallah yine olur ve toplandığında kaliteli olduğunu görürüz. benim de 1 kutu puregon um var. açılmamış. bir de tek tüp takılıydı kalemle açılmış ama onu atarım kullanmam artık. 3 kutu işe aşılama yapılabildiğine göre bana 8 kutu ile de tüp yapılır diye düşünüyorum. yani hatta 100 le başladığımız son aşılamada 3. kurumdan arttı bile biraz. 1 tane elimde olduğuna göre 7 tane yazdırırım bende. belki 8. ama daha fazla yazdırmak istemiyorum. 2. hakkımda gonal f kullanmak istiyorum. tabi inşallah gerek kalmaz. benim de 800 tl filan tutat herhalde.
sen önden bir git pazartesi günü ben de eşimin iş durumuna göre haftaiçi bir günde gidicem. seni kobay olarak kullanıyorum canım. bakalım nereye nasıl git gel yapcan ona göre kestirme olanı bana tarif edersin :)))

ben de eurofertili aradım bu gün randevü alınıp gidilecekmiş oraya da gideceğim ama önce şu kolonoskopiyi olayım bari onu da ol demişlerdi zk de.aradan çıksın..bu ay tüp tedavisine başlasam bayrama denk gelir sanırım bir dahaki ay olsa tahliller tam 6 aylık oluyor bana göre umarım bir daha istemezler bir ay geçti falan diye..merkez konusunda kararsız kaldım ama şansımı bir kere denemek istiorum nasibimde varsa tutar yoksa tutmaz ..fazla umut bağlamamaya çalışacağım..ben de kenan a ölyle bir merkez soracaktım tüp deneyeceğimi söleyecektim ama benim lafımı ağzıma tıkayıp gitti..allah oraya bir dha beni düşürmesin inşallah..çok yıprattı beni ve insani muamele göremedim pek...tutmasa da özelde deneyeceğim bir kere rabbime sığınıp şu bayram girmeseydi keşke

sen paraları ilk tüp de bayıldın bu sefer 400-500 tl bişey tutar bence canım senin reçeten. bence kenanla hiç konuşma nereyi önerebilir ki kendi anlaşmalı çalıştığı biryer varsa orayı önerir. ilki tutmadığı için de gel burda dene demez başka biyerde denemeni mantıklı karşılar. ben soğudum o adamdan neferaleme olan davranışlarından sonra da.. tamam gerekeni yapıyorlar amadetaylı muayne falan olmuyor orda hiç mesela benim acaba ilacı verince sağ da beliren yumurtalar işe yarayacak mı çok merak ediyorum. eurofertildeki sadık bey de bana sağda yumurtan oluyor mu diye sormuştu inşallah yine olur ve toplandığında kaliteli olduğunu görürüz. benim de 1 kutu puregon um var. açılmamış. bir de tek tüp takılıydı kalemle açılmış ama onu atarım kullanmam artık. 3 kutu işe aşılama yapılabildiğine göre bana 8 kutu ile de tüp yapılır diye düşünüyorum. yani hatta 100 le başladığımız son aşılamada 3. kurumdan arttı bile biraz. 1 tane elimde olduğuna göre 7 tane yazdırırım bende. belki 8. ama daha fazla yazdırmak istemiyorum. 2. hakkımda gonal f kullanmak istiyorum. tabi inşallah gerek kalmaz. benim de 800 tl filan tutat herhalde.
sen önden bir git pazartesi günü ben de eşimin iş durumuna göre haftaiçi bir günde gidicem. seni kobay olarak kullanıyorum canım. bakalım nereye nasıl git gel yapcan ona göre kestirme olanı bana tarif edersin :)))

sen de az değilsin heee:) kobay yapıyor beni bak hele :) tamam pazartesi ola hayrola öğleden sonra gider yaparım. hani önce eurofertile git ilacını yazdır dedin ya. aslında oda mantıklı ama olaki zk. tan bir evrak falan götürmem gerekir diye önce zk. ya uğramak istedim. ya kenan artık bi yer önermez biliyorum malum hakkında soruşturma açıldığı içi ben bilmem der büyük ihtimal.

kızlar bu arada bişey takıldı aklıma hani ben neredeyse 15-20 gündr incir kürü yapıyorum ya yumurta oluşssun diye. malum ekim 15 gibide tüpe başlanırsa ve eğer bu incirleryumurta oluşturduysa kiste dönüştürme ihtimali nedir bir fikri olan varmı???

bu arada arısütü bal polen karışımı aldım aksu vitalin onu yiyorum arada eşimede veriyorum. ve hayıt tohumu aldım dün ama daha hiç çayını yapıp içmedim. eşime keçiboynuzu banada incir kürü devam.ama incir yumurta oluşturup kiste çevirrmi o aklıma takıldı. yoksa incire yumurta çatlatma kürümü yapsam bu akşamdan itibaren içine havuçta koyarak???

bi aktardan bahsetmiştim ya onla karşılaştım dün adama gösterdim testleri ama zamanım yok dedim şuan yapmayalım dedi (ki zaten öyle bilmediğim şeyleri yemem) neyse 15 çeşit bi karışım olcakmış kaliteli bal falan kullanılcakmış nyse eşlerin birlikte yemesini öneririm dedi neyse 2,5 kilo kadar bişey olurmuş yaklaşık 1,5 ay gidermiş ve 400 TL civarıymış içimden çüşş dedim. sanki tüp bebek yapıyor. zaten sormak adına sordum öylesin yoksa eşimde ona karşı bende yemem bedava olsa bile. bu yediklerim yeter diye düşünüyorum.

sen de az değilsin heee:) kobay yapıyor beni bak hele :) tamam pazartesi ola hayrola öğleden sonra gider yaparım. hani önce eurofertile git ilacını yazdır dedin ya. aslında oda mantıklı ama olaki zk. tan bir evrak falan götürmem gerekir diye önce zk. ya uğramak istedim. ya kenan artık bi yer önermez biliyorum malum hakkında soruşturma açıldığı içi ben bilmem der büyük ihtimal.

kızlar bu arada bişey takıldı aklıma hani ben neredeyse 15-20 gündr incir kürü yapıyorum ya yumurta oluşssun diye. malum ekim 15 gibide tüpe başlanırsa ve eğer bu incirleryumurta oluşturduysa kiste dönüştürme ihtimali nedir bir fikri olan varmı???

bu arada arısütü bal polen karışımı aldım aksu vitalin onu yiyorum arada eşimede veriyorum. ve hayıt tohumu aldım dün ama daha hiç çayını yapıp içmedim. eşime keçiboynuzu banada incir kürü devam.ama incir yumurta oluşturup kiste çevirrmi o aklıma takıldı. yoksa incire yumurta çatlatma kürümü yapsam bu akşamdan itibaren içine havuçta koyarak???

bi aktardan bahsetmiştim ya onla karşılaştım dün adama gösterdim testleri ama zamanım yok dedim şuan yapmayalım dedi (ki zaten öyle bilmediğim şeyleri yemem) neyse 15 çeşit bi karışım olcakmış kaliteli bal falan kullanılcakmış nyse eşlerin birlikte yemesini öneririm dedi neyse 2,5 kilo kadar bişey olurmuş yaklaşık 1,5 ay gidermiş ve 400 TL civarıymış içimden çüşş dedim. sanki tüp bebek yapıyor. zaten sormak adına sordum öylesin yoksa eşimde ona karşı bende yemem bedava olsa bile. bu yediklerim yeter diye düşünüyorum.

benim arkadaşın ikinciye çocuğu olmuyordu yıllardır sonra tarçınlı bir kür denemiş paso o ay sadece uğraşmış ve hamile oldu kaç seneden sonra..ama bir de meryem suresi okutmuştu..gerçi bende yaptım da..tarçın yumurtalıklara çok iyiyimiş baya yumurtaltıormuş öyle demişti bana..bende böle kürlere falan hiç inanmadım şimdiyede şu soğan kürünü deniyorum bakalım ne olacak..incirde yumurtalıklara iyyimiş..kiste çevirmez bence..bu gün eşimede keçboynuzu özü alacaktım haraket için istemedi işimiz böle bunlara kaldı şimdilik

canım cidden ne o öyle tüp bebek mi yapıyor boşver sen alma öyle şeyleri aldıkların süper onları yiyim bol bol doğal şeyler hem de kendin biliyorsun ne yediğini. adam içine koyduklarının listesini bile verse eline benim içime sinmez açıkçası. canım incirin kist yapıcağını sanmıyorum bu aydan başlaman rezervi uyarması açısından çok iyi oldu içine havuç yapıp çatlatma da yapabilirsin ama bence gereği yok. devamlı yapıcakmısın yoksa adetine yakın bırakıcakmısın? aslında bende yapsaydım bu ay çok iyi olurdu da insan bıkıyor adetle beraber başlarım bende yine hem de çok rahat tuvalete çıkıyorum o zaman rahat oluyor. tüp de de önemli kabız olmamak. senin metabolizman yavaştı ya faydası oluyormu ?

bir de kobay dedim ama şaka tabisi ben uzak yoldan geliyom ya bir nevi senin tecrübelerinden faydalanmış olucam. aslında bilemiyosun ki işte raporun çıkıcak ya o kağıdı mı illa götürmen gerekicek ilaç yazmaları için eurofertil e bilemiyosun. bence arayıp sor. raporum çıktı de zk dan gidip alayım mı yoksa direk geleyim mi ilaç yazdırmaya de. belki 3 kez git gel yapmazsın canım.

benim arkadaşın ikinciye çocuğu olmuyordu yıllardır sonra tarçınlı bir kür denemiş paso o ay sadece uğraşmış ve hamile oldu kaç seneden sonra..ama bir de meryem suresi okutmuştu..gerçi bende yaptım da..tarçın yumurtalıklara çok iyiyimiş baya yumurtaltıormuş öyle demişti bana..bende böle kürlere falan hiç inanmadım şimdiyede şu soğan kürünü deniyorum bakalım ne olacak..incirde yumurtalıklara iyyimiş..kiste çevirmez bence..bu gün eşimede keçboynuzu özü alacaktım haraket için istemedi işimiz böle bunlara kaldı şimdilik

sende de kötü izlenim bıraktı sonunda zk dimi canım. benim başıma öyle aman aman bişey gelmedi starndart şeyler yapılıyor elbette ama çok özel muayne asla yok. bir tek tayfun bey bakmıştı bana biraz detaylı. onun da ne dediği belli değildi her seferinde hatırlatmak yoruyordu beni.tarçını ilk defa duydum canım sadece şekeri dengelediğini biliyorum. acaba arkadaşının problemi neydi ve bal tarçık çörekotu mu yaptı tarçınla olan bir onu biliyorum.

canım cidden ne o öyle tüp bebek mi yapıyor boşver sen alma öyle şeyleri aldıkların süper onları yiyim bol bol doğal şeyler hem de kendin biliyorsun ne yediğini. adam içine koyduklarının listesini bile verse eline benim içime sinmez açıkçası. canım incirin kist yapıcağını sanmıyorum bu aydan başlaman rezervi uyarması açısından çok iyi oldu içine havuç yapıp çatlatma da yapabilirsin ama bence gereği yok. devamlı yapıcakmısın yoksa adetine yakın bırakıcakmısın? aslında bende yapsaydım bu ay çok iyi olurdu da insan bıkıyor adetle beraber başlarım bende yine hem de çok rahat tuvalete çıkıyorum o zaman rahat oluyor. tüp de de önemli kabız olmamak. senin metabolizman yavaştı ya faydası oluyormu ?.

valla elifcim ben suyunu çiyorum sadece kaynamış inciri yemiyorum hepte çöpe atarken üzülüyorumziyan oluyor diyor. yoksa yenmesimi gerekiyor bilmiyorum. çok şekerli diye ilk başlarda tek tük yedim ama aşırı şekerki geldi. nasıl değerlendirebilirim. kilosuna 12 tl veri suyunu alıp incirleri atmak yazık:( yesem belki bağırsak çalıştırma olayını yapar ama ben yemiyorum. yani bağırsak olayında aynı durumdayım. birde yüzümde 3-4 tane koca sivilce çıktı. hiç olmazdı enson çıkması ve uzun sürmesi d.kontrol hapını yani korunmayı bıraktığımda olmuştu. acaba incirlermi yaptı yani yumurta oluştuda çatlamadı diye. yada geçend eyer fıstığı yedim ondanmı oldu. normal fıstık falan o gün d.günüydü dışarda arkadaşlarla kutladık ondan sebep kaçırdım oda oalbilri ama sinir bozucu bir görüntü.

ayrında eurofertili arıycam raporu görmedende size ilaç yazarız sonra getirirsiniz derlerse önce fertile gidip ilaç yazdırırm sonra zk. geçerim. orayı hallderim. gidişatın en uygunu nasıl olur yazarım ona göre hareket edersin sende.

çörek otu bal tarçın karışımı o dediğin duydum ama hiç uygulamadım. şuan incir kürü,folikasit,arısütü bal polen karışımı yiyorum. birde hayıt tohumu aldım ama hala içemedeim. aktar adetiniizi biraz öne çekebilir dedi biraz tırstım. belki ayrın başlarım onada. haa 2. tüpte tutmazsa bunlara ilave tarçın karışmına yaparım ve 100 kiloya ulaşırım bu kadar şekerli şeylerle heralde:((

canım cidden ne o öyle tüp bebek mi yapıyor boşver sen alma öyle şeyleri aldıkların süper onları yiyim bol bol doğal şeyler hem de kendin biliyorsun ne yediğini. adam içine koyduklarının listesini bile verse eline benim içime sinmez açıkçası. canım incirin kist yapıcağını sanmıyorum bu aydan başlaman rezervi uyarması açısından çok iyi oldu içine havuç yapıp çatlatma da yapabilirsin ama bence gereği yok. devamlı yapıcakmısın yoksa adetine yakın bırakıcakmısın? aslında bende yapsaydım bu ay çok iyi olurdu da insan bıkıyor adetle beraber başlarım bende yine hem de çok rahat tuvalete çıkıyorum o zaman rahat oluyor. tüp de de önemli kabız olmamak. senin metabolizman yavaştı ya faydası oluyormu ?

bir de kobay dedim ama şaka tabisi ben uzak yoldan geliyom ya bir nevi senin tecrübelerinden faydalanmış olucam. aslında bilemiyosun ki işte raporun çıkıcak ya o kağıdı mı illa götürmen gerekicek ilaç yazmaları için eurofertil e bilemiyosun. bence arayıp sor. raporum çıktı de zk dan gidip alayım mı yoksa direk geleyim mi ilaç yazdırmaya de. belki 3 kez git gel yapmazsın canım.

sende de kötü izlenim bıraktı sonunda zk dimi canım. benim başıma öyle aman aman bişey gelmedi starndart şeyler yapılıyor elbette ama çok özel muayne asla yok. bir tek tayfun bey bakmıştı bana biraz detaylı. onun da ne dediği belli değildi her seferinde hatırlatmak yoruyordu beni.tarçını ilk defa duydum canım sadece şekeri dengelediğini biliyorum. acaba arkadaşının problemi neydi ve bal tarçık çörekotu mu yaptı tarçınla olan bir onu biliyorum.

evet cnm öle oldu beni üzdü çok zk hem yıprattı orası araştırma hastanesi olduğu için kadın üzerine bir bakıma iyi baştan aşağı bakıolar araştırıolar bu iyi yanlız her gidişinde başka başka doktora denk gelmek kötü oluyor zaten hepsi bizim sorunlarımızı aklında tutamaz her seferinde de bazen sölenir bazen umutulabilir gözden kaçar..mesela ben ilk gittiğimde tek tüpümün kapalı olduğunu söledim olmayadabilir dedi kenan bey hemen spazm olıyormuş hsg çekilmeden önce ağrı kesici yapılması gerekmiş de yapılmadı bana..hemen develet tek tüpü kapalı olana aşılama yapıor deyip kesip attı tüp yapmamak için ellerinden geleni yapıolar gibi sanki hemen..benim yaşımdaki birinin aşımayla vakit kaybetmemsi gerkeirdi bence tek tüp kapalı ise kapalı farzedecen..eşimde haraket sorunu var tek tüp de kapalı yaş 35 aşılama tutmayacağı bile bile yani..ama dediğim gibi yaşı 30 dan küçük olsaydım devam edebilirdim oraya sabır taşı olup..keşke bana da tayfun bey denk gelseydi hiç gelmedi ..kenanın haraketleri çok kırıcı ve sert zaten alıngan yapım var..
cnm arkadaşın sorunu neydi bilmiorum ama ikinciye çocuk istiordu olmuyordu 8 yıldır falan..sonra bu karışımı duymuş sanırım balda var evet o ay üzerine düşmüş illa hamile kalacam diye ve kaldı..bir de dediki tarçın yumurtalılkara çok iyiyimiş oda bir yerden öğrenmiş sanırım ..bu karışımdan zarar gelmez bence yarar var denemekte..ben soğan suyundan pek emin değilim bir zararı olack diye korkuyorum 4 gündür yapıorum da..mideyi bağırsağı bozabilir..

çörek otu bal tarçın karışımı o dediğin duydum ama hiç uygulamadım. şuan incir kürü,folikasit,arısütü bal polen karışımı yiyorum. birde hayıt tohumu aldım ama hala içemedeim. aktar adetiniizi biraz öne çekebilir dedi biraz tırstım. belki ayrın başlarım onada. haa 2. tüpte tutmazsa bunlara ilave tarçın karışmına yaparım ve 100 kiloya ulaşırım bu kadar şekerli şeylerle heralde:((

inciri kürünü bende denedim ama bir gün falan incirlere acıdım bende :))ama zaten o yumurtalığa iyi gelior sanırım yumurtlamaya..tarçın yanlız herlde o uzun olandan olabilir hani toz olan değil ..interenete bakın yinede çıkar muhakkak

günaydın kızlar bugün tüp için çıkan son raporumu alıp euro fertile ilaç yazdırmaya gidicektim ama bir kaç kez git gel yapmamak için ilk olarak nereye gitmek doğru olur diye euro fertili aradım. onlar raporunuzu getirinki hangi ilaç siz euygun olur bakıp ona göre yazalım. e. reçete yazıyoruz ama sistem akşama onaylar isterseniz yarın gelip çıktısını alırsınız sonra istediğiniz eczaneden alırsınız dedi. bende mail falan atamazmısınız dedim ozman e-reçete numarasını veririz eczane o numarayla sisteme giriş yapar dedi ok dedim. neyse zk.da raporum çıktımı diye kurul odasını aradığımda reçeteyi yazcaklar gelip burda tüp bebek bölümünde onaylatcaksınız demişti. aklım karıştı hangisinin k idoğru diye. şimdi sabah sabah tüp bölümünü arasam yoğunlardır vede cevap vermez diye aklıma herzman ilaçlarımı aldığım eczane geldi doğumacilin karşındaki eczane. numarası yoktu neyseki netten buldum. ve herzamanki gibi oynak servet çıktı:) sordum durum böyle dedim gelip onaylatma diye bir şey yok raporunu alıp gidiceksin hastanene onlar ilacını yazacaklar sonra gelip burdan ilacını alacaksın dedi. yani zk. ya gidip onaylatma yokmuş. ama her şekilde 2 gün gitmem gerek. çünkü E-reçete akşam onaylandığı için ilaçları almaya yarın gitmem gerekiyor. neyse birde kullandığım dozu ve ilk tüpte yazılan purogeon adedini sömyledim bana kaç kutu yazarlar dedim. öyle mırıldandı 10-15 falan dedi (ki salladı bence sanırım müşterisi vardı) şunu düşündüm şimdi diyelimki kotam dolmadı ve dr. yine bana raporlu hasta olarak 15 kutu yazabilcek sizce hepsini almalımıyım yoksa bu tedaviye yetecek kadar mı alayım. hani olaki olmazsa 3. denemese ilaçlarımı özel cebimden alacağım için elimde indirimi aldığım ilaçlar olsunmu. yoksa bu tedaviye yetecek kadar olsun ve olmaz ise 3. deneme farklı ilaç kullanmak mı iyi olur. gerçi dr. karar verir ama onlarda artık hastaya bırakıyor. hani başka ilaç kulanırız der yine puregon kullanır bende raporumla fazla almadığımla kalırım. kararsız kaldım şimdi. haa belkide eczası salladı ilaç hakkım 3-5 kutu ancak kalmıştır belkide!

Back
X