iyi akşamlar ve günaydın kızlar :) (msjı toptan yazıyorum olaki sabah yazamazsam hazırlık olsun dedim)
öncelikle adetimin geldiğini haber vereyim yarına kesin olurum bu ay öyle uzun uzadıya kahve akıntıyla sinyal vermedi. hemen sökülce gibi. yarına kesin sökülürse perşembe günü giderim fertile ve hayırlısıyla tedaviyebaşlarım. adetim geleye başladı deynce eşimin morali bozuldu umut fakirin ekmeğidir diyor dmeek bu ayda olmadı diyor amaaan sen hala ordamısın dedim. 1-2 gün geçikince umutlanmışki bugün tam 30.gün bana göre normal son 3 aydır 28- 29 günde olmuşum.
baharcım sana dedim dimi sınırları sonuna kadar zorluycan işte bak böyle. sen gör bak raporun haftaya einde olucak ve ilaçlarınıda alıcaksın. ve bu durumda eşinle gitmek zorunda kalmıcaksın sanırım adet ne zaman olacaksın ekimsonuna doğru başlıyormusun sende? kısmet olursa benle elifin ekim sonunda işlem bitmiş olur. hep beraber heyecan dolu bekleyişli bir sürece giriyoruz. ben ve elifin sonucu beklersen bahar, nefer, sonay ve immonun tedavi sürecini takip edeceğiz. bizden sevindirici yada üzücü haberler geldiğinde sizlerde tedavinin son evresinde olacaksınız. inş hepimizden sevinçli haberler gelir.
aylincim medikana iş sana uğurlu gelir ve bir çırpıda iyi geçer her evresi ve kist inş gebeliğinde yok olur.
sonay abla:) sende yarın gittiğinde nil varsa korkma her şeyi işaretlet ama özay varsa tek tek söyle şunlarıda sunlarıda gir diye yineler. ekg ve akciğer filmini anında çekersn zaten.
elifcan sanada yarın için kolay gele. yaptığın kekten çöreklerden az kargo yap bana:)
immoda hala anasının yanında heralde keşke burda olsaydı o da alırıd rapporunu. yada aradıysa hastaneyi keşke eşini yönlendirse.en azından bayram öncesi o da ilaçlarını almış olurdu.
buarada eşimin patronu bayram öncesi pazartesi salı izin vermemiş (ki yıllık izninden düşeceği bir izin olmasına rağmen) arefe günü zaten çalışmıyorlar. diyoruki bende izin almıyım boşa sadece arefe günü izin alaym biz arefede çalışıyoruz çünkü

((
size son bir soru ben gidince alev hanıma mı gideyim sadık beye mi randevu alayım karar veremeidm sadık beyi hiç görmdim sadece fotosunu gördüm temiz yüzlü tonton bi amca:)