ay al benden de o kadar ya! benim ailem de evleniyorum dediğimde ayrı bir şok oldular sonra da 2-3 sene bildiğin ne zaman boşanacak diye beklediler. hatta biz eşimle söz,nişan, düğün 3-4 ayda evlendik diye babam çok muhalefet etti evlenmeme. "1 sene nişanlı bekleyin,yarın öbür gün boşanacağınıza şimdiden emin olun, olmadı yol yakınken ayrılırsınız" dedi. benim eski arkadaşlarım da "hala evlimisin hayret, senin geçinebileceğini hiç hayal etmezdik" derler. ben de senin gibi biraz dobracıyım ya, biraz da kinci ve inatçı bir yapım vardır o yüzden beni geçimsiz bellemişler demekki. tabi yaş olarak da geç evlenince daha tahammülsüz olacağını da düşünüyorlar. bir de sen tiyatroyla uğraşıyormuşun yine iyi en azından yerin yurdun belliymiş, ben bildiğin altı yarım pabuç gibi gezenlerdendim. arkadaş grubumla, gecenin körüne kadar dışarılardaydım, ya da haftasonu çeşmeye gider 2 gün kalırdık, canım sıkılır pat istanbula arkadaşlarımı görmeye gelirdim. benim babam bir de epey tutucu bir adamdır. çılgına dönerdi, ama tehdit kavga da sökmez yine bildiğimi okurdum. çok kafamı bozmayın, bir giderim hiç dönmem derdim. ama ne zaman ki evlendim evim de evim oldum. yengeç burcu kadını yönüm ortaya çıktı:))))