ya bişey dicem ama hani ayıplamayın. ben de bu ilk denememin başarılı olacağına hiç inanmıyorum. hani zk'de sizin yapılan aşılamalar vardı ya, sanki biraz formaliteden yaptırdınız, onun gibi bir ruh halindeyim. dün bir arkadaşımla konuştum, onun da ciddi yumurta rezervi sorunu var. 4. yü deneyecek artık. yazık kızcağız "sizinki erkek infertilitesi, işin daha kolay senin başarılı olacağına çok inanıyorum" dedi durdu ama benim içimde en ufak bir umut yok. daha doğrusu hiç bir şey yok. ne umut duyuyorum ne umutsuzluk. acayip bir nötr haldeyim. mutlu değilim, mutsuz değilim, bir hissizlik var üstümde. annem, kocam, arkadaşlarım hepsi benden hevesli. hani olmazsa üzülmeyeyim diye bilinç altım mı yapıyor bunu anlamıyorum ama hani sanki tüp değil de öyle lanedddayn bir tedaviye hazırlanıyor gibiyim. heyecan yok, sevinç yok, olumlu olumsuz hiç bir şey yok.
baharı ben de çok merak ettim. gonal f'in içinde evet daha çok varmış. hatta bana puregon yerine gonal f yazmalarının sebebi olarak bunu gösterdiler. evde puregonlarım var, onu yazsanız dediğimde menagon yetmezse onları yine kullanabilirsin ama puregon yazarsak daha az ilacın olur dediler. hemşire bir de rapor hakkınızın tamamını yazdık dedi ama ben hesapla hesapla bir türlü tutturamadım.