Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayır canım dedimya senin ilaç raporun daha çıkmadı birönceki yazıma bak raporun böyle olacak.

Bahar bugün gün içinde 2 kez falan girdi topiğe epeyde kaldı yazıyor diye düşündüm ama yazmadı. Neden bilgi vermedi bende anlamadım. Eğer iyi durumda değilsede 2 satır yazabilir diye düşünüyorum.

canım sabah girdim hatta uzunca yazdım size ama yazdıklarım silindi. sonra da sancılarım başladı ve devam edemedim. yatarken zorlanıyorum pc girmeye. şimdi gelip, oturdum biraz öyle yazabildim ancak. bu arada yazdıklarınızı okuyamadım. sen ne yaptın duygucum. test yaptırabildin mi fertilde?

ya bişey dicem ama hani ayıplamayın. ben de bu ilk denememin başarılı olacağına hiç inanmıyorum. hani zk'de sizin yapılan aşılamalar vardı ya, sanki biraz formaliteden yaptırdınız, onun gibi bir ruh halindeyim. dün bir arkadaşımla konuştum, onun da ciddi yumurta rezervi sorunu var. 4. yü deneyecek artık. yazık kızcağız "sizinki erkek infertilitesi, işin daha kolay senin başarılı olacağına çok inanıyorum" dedi durdu ama benim içimde en ufak bir umut yok. daha doğrusu hiç bir şey yok. ne umut duyuyorum ne umutsuzluk. acayip bir nötr haldeyim. mutlu değilim, mutsuz değilim, bir hissizlik var üstümde. annem, kocam, arkadaşlarım hepsi benden hevesli. hani olmazsa üzülmeyeyim diye bilinç altım mı yapıyor bunu anlamıyorum ama hani sanki tüp değil de öyle lanedddayn bir tedaviye hazırlanıyor gibiyim. heyecan yok, sevinç yok, olumlu olumsuz hiç bir şey yok.
baharı ben de çok merak ettim. gonal f'in içinde evet daha çok varmış. hatta bana puregon yerine gonal f yazmalarının sebebi olarak bunu gösterdiler. evde puregonlarım var, onu yazsanız dediğimde menagon yetmezse onları yine kullanabilirsin ama puregon yazarsak daha az ilacın olur dediler. hemşire bir de rapor hakkınızın tamamını yazdık dedi ama ben hesapla hesapla bir türlü tutturamadım.

canım benim bende bu evrelerden geçtim bu yazdıklarının konusnda çok dua et şu mübarek cuma gününde hayırlısıyla hamile kalırsın okadar iten söyledimki rabbim duyar inş

canım sabah girdim hatta uzunca yazdım size ama yazdıklarım silindi. sonra da sancılarım başladı ve devam edemedim. yatarken zorlanıyorum pc girmeye. şimdi gelip, oturdum biraz öyle yazabildim ancak. bu arada yazdıklarınızı okuyamadım. sen ne yaptın duygucum. test yaptırabildin mi fertilde?

baharcım geçmiş olsun sabah seni 2 kez gördüm merakta ettim neden yazmadı diye durumun kritikti çünkü. öyle yada böyle atlattın transferinide. bende ohss olmamasında rağmen sırf su içtim diye patlıycatım ki senin overler tavan yapmış birde bunun üstüne karnın su dolu + hala su içmen çok çok normal o duruma düşmene. iyi bile dayanmışsın. bol su içmeye devam et sürekli wc de olursun ama başka türlü atlatamazsın. inş. sonuçta iyi olurda emeklerin boşa gitmez. dün idrar testi aldım bu sabah yaptım bişey çıkmadı kan testini yarın yapıcam ama umudum yok çünkü adet belirtileri gelmeye başladı bile.

baharımmmmmmmmmmm hoşgeldinn. hayırlı olsunn. inşallah sapasağlam tutunur sana. dondurulmuşun olmamasına çook üzüldümm ama inşallah onlara gerek kalmayacak. dün cok beklemişsin oralarda :( ama sonuçta transfer gerçekleşmiş. ağrı sızılarında biran önce geçerse sonucları bekleriz artık.

hoşgeldinnn, allah şifa versin canım ya. artık olan olmuş, önemli kısmı atlatmışın. inşallah embriyon sana sıkı sıkıya tutunur. hepimiz onun için dua ediyoruz....

baharcım geçmiş olsun sabah seni 2 kez gördüm merakta ettim neden yazmadı diye durumun kritikti çünkü. öyle yada böyle atlattın transferinide. bende ohss olmamasında rağmen sırf su içtim diye patlıycatım ki senin overler tavan yapmış birde bunun üstüne karnın su dolu + hala su içmen çok çok normal o duruma düşmene. iyi bile dayanmışsın. bol su içmeye devam et sürekli wc de olursun ama başka türlü atlatamazsın. inş. sonuçta iyi olurda emeklerin boşa gitmez. dün idrar testi aldım bu sabah yaptım bişey çıkmadı kan testini yarın yapıcam ama umudum yok çünkü adet belirtileri gelmeye başladı bile.

canım sorma yaa. dün uyandığın andan itibaren perişan bi gün geçirdim. idrar testinde çıkmamış anladığım kadarıyla. ama daha öncede konuştuk bunları. bazı kadınlarda idrarda çıkmayabiliyor biliyorsun. ben hamile kaldığım ay önce idrar testi aldım yaptım ve negatifti. sonra tayfun beyin ricasıyla kan testi yaptırdım. orda çıktı. akşam tekrar idrar testi yaptırdım. yine negatif çıktı. bir hafta sonra tekrar yaptırdım yine negatif. halbuki kanda sürekli yükseliyordu. kanda beta hcg 65.000 e ulaştığında ancak idrarda göründü:) o yüzden transferden sonra idrar testi yapmak çok gereksiz bana kalırsa. yani henüz 12 günlük bi bebek ve idrarda çıkmaması çok çok normal. kanda beta hcg 1000 i geçtiğinde ancak idrar testi pozitifi gösteriyormuş. ki transferin 12. günü yapılan test sonucu genellikle 70-100 arası bir rakam çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla. yani canını boşuna sıkıyorsun. inşallah yarın kan sonucun pozitif çıkacak ve burda halay çekeceğiz:)

baharımmmmmmmmmmm hoşgeldinn. hayırlı olsunn. inşallah sapasağlam tutunur sana. dondurulmuşun olmamasına çook üzüldümm ama inşallah onlara gerek kalmayacak. dün cok beklemişsin oralarda :( ama sonuçta transfer gerçekleşmiş. ağrı sızılarında biran önce geçerse sonucları bekleriz artık.

hoşbulduk canım. benim hiç umudum yok nedense. hem 2. gün embriyosu oluşundan hemde transfer sonrası arabada arka koltukta yatarak gelmeme rağmen çok hopladım. özellikle köprüden geçerken salladım durdum. şimdi de sürekli yatamıyorum arada geziniyorum. oturuyorum ve bu durumdan suçluluk duyuyorum:(

hoşbulduk canım. benim hiç umudum yok nedense. hem 2. gün embriyosu oluşundan hemde transfer sonrası arabada arka koltukta yatarak gelmeme rağmen çok hopladım. özellikle köprüden geçerken salladım durdum. şimdi de sürekli yatamıyorum arada geziniyorum. oturuyorum ve bu durumdan suçluluk duyuyorum:(

hoşgeldinnn, allah şifa versin canım ya. artık olan olmuş, önemli kısmı atlatmışın. inşallah embriyon sana sıkı sıkıya tutunur. hepimiz onun için dua ediyoruz....

hoşbulduk canım. umarım tutunur da size güzel haberler vermek nasip olur. 19 yumoştan transfer edilebilecek kalitede tek embriyo çıkması beni hayal kırıklığını uğrattı. sanırım şu genetik testlerini asıl ben yaptırsam iyi olacak:)

:( ya niye hiç kimse umutlu değil. ben hiç denemediğimdenmi böyle umutlanıyorum.. sanırım hemen yapıldığında tutacak gibi bir beklentideyim. ilk normal yollarla yapılınca hemen hamile kalınacağını sandığım gibi :((, sanırım bende denedikçe ve yaşadıkça sizin gibi hissetmeye başlayacağım :(
transferden sonra kıpırdamadan yatılacak diye bir durum yok galiba. öyle olsa merkezlerde 1 saat içinde kaldırmazlar. o yüzden cok sucluluk hissetme.

canım sorma yaa. dün uyandığın andan itibaren perişan bi gün geçirdim. idrar testinde çıkmamış anladığım kadarıyla. ama daha öncede konuştuk bunları. bazı kadınlarda idrarda çıkmayabiliyor biliyorsun. ben hamile kaldığım ay önce idrar testi aldım yaptım ve negatifti. sonra tayfun beyin ricasıyla kan testi yaptırdım. orda çıktı. akşam tekrar idrar testi yaptırdım. yine negatif çıktı. bir hafta sonra tekrar yaptırdım yine negatif. halbuki kanda sürekli yükseliyordu. kanda beta hcg 65.000 e ulaştığında ancak idrarda göründü:) o yüzden transferden sonra idrar testi yapmak çok gereksiz bana kalırsa. yani henüz 12 günlük bi bebek ve idrarda çıkmaması çok çok normal. kanda beta hcg 1000 i geçtiğinde ancak idrar testi pozitifi gösteriyormuş. ki transferin 12. günü yapılan test sonucu genellikle 70-100 arası bir rakam çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla. yani canını boşuna sıkıyorsun. inşallah yarın kan sonucun pozitif çıkacak ve burda halay çekeceğiz:)

ya kızlar dedi dedi bende gaza geldim alıp yaptım eşimde gerek yok zaten kan yapcan dedi ama ne bilim belkide dediğin gibidir inş. öyle olur. ilk halay benim sonrası senin olur zaten diğer kızlarında aynı anda olcak gibi hep beraber kutlarız inş. yarın ola hayrola diyorum.

canım zaten yat demiyorlar arada uzan arada kalk gezin. sürekli hareketsiz kalmakta gaz ve kabızlık yapar sonr aıkınmak zorunda kalma arada gez tabi. sadece iş yapma yeter. ocak başında çorba bile pişirebilirsin:)

ya kızlar dedi dedi bende gaza geldim alıp yaptım eşimde gerek yok zaten kan yapcan dedi ama ne bilim belkide dediğin gibidir inş. öyle olur. ilk halay benim sonrası senin olur zaten diğer kızlarında aynı anda olcak gibi hep beraber kutlarız inş. yarın ola hayrola diyorum.

evet yaa, ben çok sabırsız olduğumdan al yap dedim. birde umutta tüp yapanları takip ediyorum. kaç kişi 9 ve 10 günde idrar testinde silik çizgi görmüşler. bende bizde görelim diye heveslendim... inşallah kanda cıkar.

kızlar evrakta karar ICSI yazıyor. yani mikroenjeksiyon. sizinkide öylemi oldu. umutun sitesine baktım. IVF (TÜP BEBEK VE ICSI yapılıyormuş.

canım garanti olsun diye herkese mikroenjeksiyon yapılıyor artık. yani yumurtanın içine spermi laboratuarda bizzat enjekte ediyorlar. öyle yapmazlar kendi kendisine sperm yumurtayı delsin diye beklerlerse düz tüp bebek oluyor.

canım garanti olsun diye herkese mikroenjeksiyon yapılıyor artık. yani yumurtanın içine spermi laboratuarda bizzat enjekte ediyorlar. öyle yapmazlar kendi kendisine sperm yumurtayı delsin diye beklerlerse düz tüp bebek oluyor.

umut a gittiğimde direk tüp bebek yapmazlar değil mi? onların sitesinde baktım her iki şekildede yapılıyor gibi anladım.. yani z. kamil mikroenjeksiyon yazmışken onlar kalkıp bu yöntemle yapmazlarsa kabul etmem.. onu gidince süleyman tosuna sorarım. mikroenjeksiyon yapacaksınız değil mi diye.

canım garanti olsun diye herkese mikroenjeksiyon yapılıyor artık. Yani yumurtanın içine spermi laboratuarda bizzat enjekte ediyorlar. öyle yapmazlar kendi kendisine sperm yumurtayı delsin diye beklerlerse düz tüp bebek oluyor.

beklerlerse çoooook beklerler :d artı kher yer mikro yapıyor beğenmedikleri zk. Bile mikro yapıyor.

Of kızlar ya bugün iş yerinden çook sıkıldım işimde var ama yapasın yok boş boş oturuyorum çatladım çatlıycam gün bitsede gitsem :(

Of kızlar ya bugün iş yerinden çook sıkıldım işimde var ama yapasın yok boş boş oturuyorum çatladım çatlıycam gün bitsede gitsem :(

bende çok sıkıldım valla... sıkıntıdan çapa tıp 1.sınıva giden bir cocugu aradım. hafta sonu gelip bizde kalsın, hemde bana arkadaşlık etsin diye . ama teli kapalıydı. sonra tekrar ariyim. gelsinde hafta sonu dip yapmiyim :))) eşim bu hazır büyümüş evlatlıkmı alsak diyor :)),

bende çok sıkıldım valla... sıkıntıdan çapa tıp 1.sınıva giden bir cocugu aradım. hafta sonu gelip bizde kalsın, hemde bana arkadaşlık etsin diye . ama teli kapalıydı. sonra tekrar ariyim. gelsinde hafta sonu dip yapmiyim :))) eşim bu hazır büyümüş evlatlıkmı alsak diyor :)),

nasıl ya :)) tanıdığınız heralde dimi :) yoksa gönüllü aile oldunuzda eve öğrenci evlatmı alıyonuz :)

Back
X