canım yazdıklarını daha şiimdi okudum. bugün test günün olduğunu biliyorum ama sabah ist tüpe gitmek için bir çıktım, akşam geldim, yemeğe de misafirim vardı, saat 1 oldu da gittiler. bir türlü nete giremedim ama bütün gün aklımdaydın. sevinsenmi üzülsenmi bilemez bir haldesin belli ama bence sevin kuzum. sonuçta bir bebiş var. sana tutunmaya çalışıyor. hepsini bırak daha önce 2 aşılama ve 1 tüp geçirmiş birisin ve ilk defa olumlu sonuca bu kadar yaklaştın. elifin dediği gibi elinden gelen her şeyi yap. evde yat dinlen, sakın sakın iş falan yapma, iğnelerini ol. her şey kader kısmet, kısmetinse senin de gayretinle bu bebiş tutunacaktır. allah korusun olmazsa da en azından şunu gördün sen hamile kalabiliyorsun yani bu sefer olmasa da gelecek sefer bu iş tamam.
ben de bu sabah adetin 3. günü olduğu için kontrole gittim. progesteron ölçtürdüm. sonucu öğleden sonra veririz dediler. kayın valideme gittik. oradayken aradılar, progesteron 0,50 çıktı, iğneleri vurun dediler. iğneler zaten yanımızdaydı eşim yaptı. 225iu gonal f'i koldan yaptık, menagonu da karından. karından iğneyi beceremedik mi nedir, bunca saat oldu karnımda iğne yerinde kocaman bir kabartı var. ilaç dağılmamış gibi, azıcık bastırınca acıyor da.
neyse saat 6:30 gibi eve geldim. tam internete girecektim ki, bir arkadaşlarımız aradı biz yemeğe geliyoruz dediler. apara topar bir kaç yemek hazırladım, geldiler, otur otur gitmek bilmediler, deli ettiler beni. halbuki bütün gün eşime seni anlattım, gitsinler de internete gireyim test sonucuna bakayım diye gözlerinin içine baktım. inan okudukça ben de heyecanlandım. duygu, şimdi mi, ikizlerinle mi bilmiyorum, sadece şunu biliyorum bu iş olacak. yani sen öyle ya da böyle hamile kalacaksın. o kadar sıkıntılara katlandın, şimdi olmasını tüm kalbimle diliyorum. ama yine de hayırlısı diyorum kardeşim, her şeyin hayırlısı olsun....