• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım zaten yat demiyorlar arada uzan arada kalk gezin. sürekli hareketsiz kalmakta gaz ve kabızlık yapar sonr aıkınmak zorunda kalma arada gez tabi. sadece iş yapma yeter. ocak başında çorba bile pişirebilirsin:)

canım bunları biliyorum aslında ama insan yine de korkuyor. bir-iki gün en azından yatarak dinlenmek istiyordum. zaten genelde yatıyorum ağrılardan dolayı biraz geziniyorum kabızlık açısından.

nasıl ya :)) tanıdığınız heralde dimi :) yoksa gönüllü aile oldunuzda eve öğrenci evlatmı alıyonuz :)

halamın torunu, bizde tanımıyorduk ama okulu kazanınca ilk gelip bizde kalmışlardı, o zaman tanıştık. 17 yaşında. çok sevdik arada çağırıyoruz. sanırım farkında olmadan annelik babalık duygularımızı böyle tatmin ediyoruz :)))

ya kızlar dedi dedi bende gaza geldim alıp yaptım eşimde gerek yok zaten kan yapcan dedi ama ne bilim belkide dediğin gibidir inş. öyle olur. ilk halay benim sonrası senin olur zaten diğer kızlarında aynı anda olcak gibi hep beraber kutlarız inş. yarın ola hayrola diyorum.

inşallah canım. idrar testi için çok erken söylediğim gibi. inşallah yarın olumlu sonucu göreceksin

kızlar iyi akşamlarrr ben geldimm hep aklımdasınız kızlar muhabbetlerinizi çok okuyamadım ama gelişmeleri okudum.
baharcım transferin hayırlı olsun canım sakın moralini bozma ya hiç transfer edilecek embriyonuz olmasaydı elin ve karnın boş evine dönmek zorunda kalsaydın.. beterin beteri vardır canım. işte bu işler böyle benim de 11 tane çıktı hemde tek yumurtalıktan ama kala kala elde 3 kaldı döllenen. sonra 2 kaldı dediler birisi 8 hücreli 3. gün embriyosu birisi de 6. hücreliymiş. çok iyi değil ama çok kötü de diyemem demişti sadık bey 2 saat sonra bir bakmışsınız 8 e bölünmüş dedi. çünkü 4 hücrelinin bile tuttuğunu gördüm ve o hastamın gebeliği halen devam ediyor dedi. ve bence de anne rahmi bebek için en ideal yer bölünmeye devam edebilmesi için. sanki kenan beyin kararı daha doğru gibi geldi bana. dondurulsaydı 4 hücreli çözündüğünde kayba uğrayabilirdi. şuan transferin olması en mantıklı olan embriyonu kaybetmemek adına hafif ohss olmana rağmen yapmışlar. bu durumda sana günde 5 litre su içmek ve bol bol protetin ağırlıklı beslenmek düşüyor:) ohss nin ilerlememesi senin elinde. tuvalette konaklasan bile su iç canım. ben duygu ya niyagara şelalesi gibi çiş yapıyordum demiştim tel de çok gülmüştü ama hakikaten öyleydim :)))
peki herhangi bir ilaç verdiler mi? bize dostinex vermişlerdi duygu ile içtik onları bi güzel.
hakkında hayırlısı olsun canım sakın ümitsizliğe kapılma tutunacaksa tutunur ama kendine ekstradan dikkat et birkaç gün hiç kalkmadan yat. dualarım seninle.

duygu. dayanamadın yaptın demek idrar testini. hayırlısı olsun arkadaşım ya. belki çıkmamıştır. ne diyim kan sonucunu görene kadar ümit vardır hala. ben de yarın gidiyorum aradım sadık beyi konuştuk. yarın sabah 9 gibi orda olucaz.

kızlar annem yarın sabah gidiyor :( çok alıştım ona. üzülüyorum. ama süper gezdik stressiz adet de geldi bitti bile güzelce temizlendim :) ohhh. transfere artık 28 gün kaldı diyebilirim :) bir sonraki adet de göz açıp kapayıncaya kadar gelir heralde.
hepinizi öpüyorum. artık daha sık girerim annem gidince..

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları. annemi yolcu ettik bu sabah ardından eurofertil e gittik adetimin 5. günü bugün artık bitti temizlendim muaynemi oldum gayet iyi dedi sadık bey yumurtalıklar normale dönmüş su kesecikleri baya ufalmış artık tehlikeli bir durum yok dedi. birdahaki ay yaparız transferi dedi 3. günümde gidicem hap vericekmiş ilk önce sanırım estrofem tablet vericek sonra belirli günlerde kontrol edicem dedi gerekirse bant ile de destekleyip adetin 17. yada 17. gününde falan koyarız dedi sonrasında da progestan iğne ye devam. bu şekilde. bu ay dinleniyorum. birsonraki adette gidiyorum.

duygu ile karşılaşamadık ama gelmiş ve kan vermiş tel de konuştuk sonucu 1 gibi çıkıcak inşallah bizi yanıltır bebiş vardır. ben de çamaşır yıkadım yemek yaptım biraz etrafı topladım size bakayım dedim ama kimsenin seni çıkmamış ben döndüm diye mi yoksa :DDD

duygu ile karşılaşamadık ama gelmiş ve kan vermiş tel de konuştuk sonucu 1 gibi çıkıcak inşallah bizi yanıltır bebiş vardır. ben de çamaşır yıkadım yemek yaptım biraz etrafı topladım size bakayım dedim ama kimsenin seni çıkmamış ben döndüm diye mi yoksa :DDD

selam elifcim. eve geldim sırf zamn geçmiyor diye uyudum şimdi kalktım ama uyuyamadımda stalar benim taafı sıva yapıyor sağ olsundan bi r gürültü öyle böyle saatı 1 yaptım. işte. şimdi wc gittimde valla snuç belli adet oluyorum artık. sildim bir tomar kan geldi koyu renkte söküldükçe rengi normale döner artık ve bu akşam yada en geç yarında adet olmuş oluyorum. ha tüm bunlara rağmen pozitfi ıkarmı bilmiyorum çıksa bile bence hep riskli olur adet oluyorum ve bebiş var düşünemiyorum yani . bende kesin kes bu defada negatifi göreceğim...

biraz bekledim aradım sonuç daha çıkmamı bende adet başladı gibi dedim yaşara. sonuç çıksın ben sadık beyle görüştürüm sizi dedi bundan sonraki aşama için dedi. bende ok dedim şimdi onların aramasını bekliycem:(

Son düzenleme:
Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim daha gelmek istemiyor demekki bizim bebekler çok inatçı çıktı. Ama biz daha inatçı olucaz girdik bu yola birkere sonuna kadar devam edicez. En azından şükür ki iki tane seni bekleyen embriyon var 2 ay sonra hiç iğneydi ilaçtı opuydu falan böyle şeylerle strese girmeden gidersin sakin sakin alırsın dinlenmiş vücuduna ikizlerini. belki de öylesi vardır kısmetinde. artık o kadar yaygın ki kimsenin ilk denemesinde tutmuyor yani çok nadirdir. insanlar 3. denemem yok 5. denemem diyorlar artık bu işin de cılkı çıktı :( senin tutmaması için bir sebep göremiyordum ben ama işte rabbim nasip etmeyince zamanı gelmemiş demekki diyorsun sen şimdi birkaç ay dinlen belki kendiliğinden bile olur bu arada.sonrası Allah kerim.
ben de sadık beye gerekirse 2 ayda beklerim ben düşmesinden çok korkuyorum zaten risklerim var dedim. kendisinin unicorn hastaları olmuş 3 kez doğum yaptırmış hiçbirisinde de düşük riskleri olmadı. çok büyük bir sorun değil septum gibi değil bir sorun olmaz bunu kafana takma diyor. hatta bir kadının 3 tane oğlu olmuş kendiliğinden kalıyomuş hep en sonunda bağlamış tüpünü. keşke benim de öyle olsa dedim içimden birkere yollar açılsa sonraki bebekler kendiliğinden gelse. büyük konuşmiyım ama eğer 28 de anne olursam ikinci 31 de üçinciyi de 34 de falan yapıcam Allah izin verirse kocişe de diyorum eğer yollar açılırda birdaha kendiliğinden hamile kalırsam 3 tane vericem sana acısını çıkartıcaz bu günlerin diyorum :)

sen test sonucunu yaz yine de ben merak ediyorum canım.

Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim daha gelmek istemiyor demekki bizim bebekler çok inatçı çıktı. Ama biz daha inatçı olucaz girdik bu yola birkere sonuna kadar devam edicez. En azından şükür ki iki tane seni bekleyen embriyon var 2 ay sonra hiç iğneydi ilaçtı opuydu falan böyle şeylerle strese girmeden gidersin sakin sakin alırsın dinlenmiş vücuduna ikizlerini. belki de öylesi vardır kısmetinde. artık o kadar yaygın ki kimsenin ilk denemesinde tutmuyor yani çok nadirdir. insanlar 3. denemem yok 5. denemem diyorlar artık bu işin de cılkı çıktı :( senin tutmaması için bir sebep göremiyordum ben ama işte rabbim nasip etmeyince zamanı gelmemiş demekki diyorsun sen şimdi birkaç ay dinlen belki kendiliğinden bile olur bu arada.sonrası Allah kerim.
ben de sadık beye gerekirse 2 ayda beklerim ben düşmesinden çok korkuyorum zaten risklerim var dedim. kendisinin unicorn hastaları olmuş 3 kez doğum yaptırmış hiçbirisinde de düşük riskleri olmadı. çok büyük bir sorun değil septum gibi değil bir sorun olmaz bunu kafana takma diyor. hatta bir kadının 3 tane oğlu olmuş kendiliğinden kalıyomuş hep en sonunda bağlamış tüpünü. keşke benim de öyle olsa dedim içimden birkere yollar açılsa sonraki bebekler kendiliğinden gelse. büyük konuşmiyım ama eğer 28 de anne olursam ikinci 31 de üçinciyi de 34 de falan yapıcam Allah izin verirse kocişe de diyorum eğer yollar açılırda birdaha kendiliğinden hamile kalırsam 3 tane vericem sana acısını çıkartıcaz bu günlerin diyorum :)

sen test sonucunu yaz yine de ben merak ediyorum canım.

sana yazarken yaşar aradı sonra eşimi aradım bende sonuç çıktı bebek var ama değer 36 . sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ağlıyorum şimdi ama belliki gidicii bu bebek değer 36 ve ben adet olucam:43::43::43: iğne yazdı gene eeşimi yolladım alıcak bu defa ikişer tane vurdurcam. :43::43::43::43:

sana yazarken yaşar aradı sonra eşimi aradım bende sonuç çıktı bebek var ama değer 36 . sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ağlıyorum şimdi ama belliki gidicii bu bebek değer 36 ve ben adet olucam:43::43::43: iğne yazdı gene eeşimi yolladım alıcak bu defa ikişer tane vurdurcam. :43::43::43::43:

tel de sesini duyduktan sonra ben de çok kötü oldum gözlerim doldu yeminle dua ediyorum senin için. sakın kötü düşünme hemen git iğnelerini vurdur sonra da evine gel ve hiç kalkmadan yat bol bol su iç sadece. yemek iş vs. hiçbirşey yapma bırak eşin yapsın sen sırtüstü yat şuanda içinde sana tutunmaya çalışan bir bebek var canım böyle düşününce çok duygulanıyorum ve sen adet oluyorsun belki bu sabah 1 progestan iğne vurdursaydın o kırmızı kan gelmicekti bugünki dozunu hemen vurdur kesilsin hemen devamı da gelmesin inşallah. geç yerleşiyor olabilir sakın kötü düşünme 50 üzeri değerler pozitif kabul edilir senin de az değil 36 iyi bir değer. inşallah tutunur rabbim yüzünü güldürür. şu 2-3 gün de elinden gelen herşeyi yap dinlenerek tamam taş taşımıyoruz tutunacaksa tutunur diyorsun ama bunlar hassas bebekler işte inşallah kanaman bitecek değerin yükselecek sağlıklı bir gebeliğin olacak.

olmazsa da yine üzülmek yok. iğnelere rağmen değer düşmüş olursa pazartesi günü ilaçları bıraktırır doktor ve adet olursun. kürtaj vs.. böyle şeyler düşünme. iyi düşün iyi olsun bol bol dua et. ben de edicem. rabbim hayırlı olanı ne ise onu nasip etsin. kıyamam ben sana ya ağlamayı bırak :) 0 çıkmadı değerin bak hala ümidin var.

yazgımmm canım biz neler gördükk bitanemm..16 lar ile hamiş kalıp 25. haftasında olanlar varr..Yapma nolurrr..3. gün bebeğinn senin..Geç tutunma olmuşturr..Önemli olan katkanıp katlanmadığı pzrtsi günü..İnş sağlıklı katlanmalar nasib etsin Allahım..Ağlama lütfenn hadii toparlann ya meleğini üzdüğün için sonradan çok pişman olursann..Olumlu düşünüp dua edelim..Yat dinlen gülüm gerekirse kıpırdamadan yat cnm..Rabbim yar ve yardımcın olsun..

duygu cum senin için sordum soruşturdum millestone nin dediği gibi değer 16 olup da tutunanlar bile var. yeterki rabbim ol desin. yükselmeyecek bir değer değil seninkisi. iğnelerine devam edince lekelerin kesilecek yerleşme lekelenmesi olarak kalıcak adı.
12. gün değerlerinin en düşüğü 17
en yükseği 119
ortalaması ise 48 imiş canım. ben inanıyorum bebeğin sana tutunacak ama pazartesiye kadar kalkmadan yat canım. gerekirse ilk 3 ay da yatarsın yeterki bebeğin sana tutunsun ve senin bebişin 3. gün bebişi bence o yüzden üzülme geç tutunuyordur. karnındakini de üzme :) pozitif düşünnnn... pozitif bir sonucun varrr...:)

duygu cum senin için sordum soruşturdum millestone nin dediği gibi değer 16 olup da tutunanlar bile var. yeterki rabbim ol desin. yükselmeyecek bir değer değil seninkisi. iğnelerine devam edince lekelerin kesilecek yerleşme lekelenmesi olarak kalıcak adı.
en yükseği 119
ortalaması ise 48 imiş canım. ben inanıyorum bebeğin sana tutunacak ama pazartesiye kadar kalkmadan yat canım. gerekirse ilk 3 ay da yatarsın yeterki bebeğin sana tutunsun ve senin bebişin 3. gün bebişi bence o yüzden üzülme geç tutunuyordur. karnındakini de üzme :) pozitif düşünnnn... pozitif bir sonucun varrr...:)

en yükseği 119

elifcim sağol araştırdığın için iğneyi akşam 7 de yaptırmaı düşündük eşim dayanamamış erken yaptıralım ne olur ne olmaz diye saat 3 te işten çıktı 4 te iğnemi yaptırdım. dün aslında son iğnemi vurdurmuştum. bugünde test günüydü. aklıma şey geldi dr. şimdi o iğneden 2 doz vurdur dedi 5 gün daha vurdurcam aslında pazartesi i değerden sora duruma göre kesebilir dediğin gibi. ani önceden tek yapıyordum şimdi 2 adet bir defada yapıyorum acaba baştan beri 2 olsaydı dahamı iyi olurdu diye düşünmeye başladım. ama belkide ozmanda daha farklı zararları olcaktı bilemiyorum hani embriyo kalitesi düşük olunca falan belkide 2 adet yaptırtıyordu. çünkü ne zaman iğneye gitsem hemşireler tek dozmu 2 mi diye sorup reçeteye bakıyordu bende tek diyordum. 2dozda yaptıran varda diyorlardı. bilmiyorum artık.pazaretsi görcez. ara ara sildiğimde kanama gelince kesin negatif dedim ama düşükte olsa + çıktı. belkide dediğiniz gibi değer artar ve beni şaşırtır. her zman diliyorum allahtan sağlıklı bir gebelik olup doğumumu görebilecesem allah nasip etsin diğer türlü biraz daha beklemeye razıyım.

yazgımmm canım biz neler gördükk bitanemm..16 lar ile hamiş kalıp 25. haftasında olanlar varr..Yapma nolurrr..3. gün bebeğinn senin..Geç tutunma olmuşturr..Önemli olan katkanıp katlanmadığı pzrtsi günü..İnş sağlıklı katlanmalar nasib etsin Allahım..Ağlama lütfenn hadii toparlann ya meleğini üzdüğün için sonradan çok pişman olursann..Olumlu düşünüp dua edelim..Yat dinlen gülüm gerekirse kıpırdamadan yat cnm..Rabbim yar ve yardımcın olsun..

canım sağol valla bişeyler oldu ama muallakta yani ortada gebelik avr gibi görnüyor ama devamı gelirmi bilemiyorum pazartesi gidişat biraz belli olur. artık hakkımda hayırlısı olsun.

Canım herşey olabilir ne diyelim sağlıklıysa tutunur zaten değilse de değerin düşer adet olursun progestanı baştan 2 vermesi sakıncalı olabilirdi rahim duvarında iyiydi nerden bilebilirki doktorda beklemekten başka yapıcak bişey yok kötü düşünme hangisi hayırlısı ise o olsun sağlıksız ise de hiç olmasın daha iyi. Tüp bebekde kimyasal gebelik çok oluyor tutunuyor gibi oluyor sonra değer düşüyor böylr olup adet olan arkadaşlarda var ama değeri yükselip hamileliği ilerleyen de var şuan ne desek boş. Bu arada kimse girmedi sonuç günün olduğunu unuttular sanırım sonay pazartesi girerim demişti bahar da toparlanamamıştır daha nevin de unuttu yada müsait olamadı belkide.

elifcan bn progestan iğnelerine 2 kasımda yani opu günüyle birlikte başladım 3 kutu yani 15 adet vrdurdum bugunde tes günü olduğu içn doktor sanırım test sonucuna göre devam ettirecekti testte + olunca ve değer düşük olunca iğneyi yazdı gene ve 2 doza çıkarttı. pazartesi günki değerden sora ya devam ettrir yada bıraktırır. aksatma yapmadım yani onların dediğini uyguladım. hatta bizim buralarda olamz diye eşimi fertile yollayıp yeni reçeteyi aldırı şena ecz. almasını söyledim. bakalım 2 doz yaptık bugün yarında 2 doz pazartesi ne çıkacak:( şuan hala bişey yokmuş gibi hissediyorum nötrüm yani:( zaten hangi işimiz yolunda gittiki bu da gitsin illa bişeyleri kursağımızda bırakıcak:(((

Canım herşey olabilir ne diyelim sağlıklıysa tutunur zaten değilse de değerin düşer adet olursun progestanı baştan 2 vermesi sakıncalı olabilirdi rahim duvarında iyiydi nerden bilebilirki doktorda beklemekten başka yapıcak bişey yok kötü düşünme hangisi hayırlısı ise o olsun sağlıksız ise de hiç olmasın daha iyi. Tüp bebekde kimyasal gebelik çok oluyor tutunuyor gibi oluyor sonra değer düşüyor böylr olup adet olan arkadaşlarda var ama değeri yükselip hamileliği ilerleyen de var şuan ne desek boş. Bu arada kimse girmedi sonuç günün olduğunu unuttular sanırım sonay pazartesi girerim demişti bahar da toparlanamamıştır daha nevin de unuttu yada müsait olamadı belkide.

sonayın evinde net yok h.sonları girmiyor. baharında ağrıları varsa girememiştir nevinde h.sonu diye kocişiyle geçiriyordur. ne diyim bende. hayırslısı ne ise o olsun.

sonayın evinde net yok h.sonları girmiyor. baharında ağrıları varsa girememiştir nevinde h.sonu diye kocişiyle geçiriyordur. ne diyim bende. hayırslısı ne ise o olsun.

canım yazdıklarını daha şiimdi okudum. bugün test günün olduğunu biliyorum ama sabah ist tüpe gitmek için bir çıktım, akşam geldim, yemeğe de misafirim vardı, saat 1 oldu da gittiler. bir türlü nete giremedim ama bütün gün aklımdaydın. sevinsenmi üzülsenmi bilemez bir haldesin belli ama bence sevin kuzum. sonuçta bir bebiş var. sana tutunmaya çalışıyor. hepsini bırak daha önce 2 aşılama ve 1 tüp geçirmiş birisin ve ilk defa olumlu sonuca bu kadar yaklaştın. elifin dediği gibi elinden gelen her şeyi yap. evde yat dinlen, sakın sakın iş falan yapma, iğnelerini ol. her şey kader kısmet, kısmetinse senin de gayretinle bu bebiş tutunacaktır. allah korusun olmazsa da en azından şunu gördün sen hamile kalabiliyorsun yani bu sefer olmasa da gelecek sefer bu iş tamam.
ben de bu sabah adetin 3. günü olduğu için kontrole gittim. progesteron ölçtürdüm. sonucu öğleden sonra veririz dediler. kayın valideme gittik. oradayken aradılar, progesteron 0,50 çıktı, iğneleri vurun dediler. iğneler zaten yanımızdaydı eşim yaptı. 225iu gonal f'i koldan yaptık, menagonu da karından. karından iğneyi beceremedik mi nedir, bunca saat oldu karnımda iğne yerinde kocaman bir kabartı var. ilaç dağılmamış gibi, azıcık bastırınca acıyor da.
neyse saat 6:30 gibi eve geldim. tam internete girecektim ki, bir arkadaşlarımız aradı biz yemeğe geliyoruz dediler. apara topar bir kaç yemek hazırladım, geldiler, otur otur gitmek bilmediler, deli ettiler beni. halbuki bütün gün eşime seni anlattım, gitsinler de internete gireyim test sonucuna bakayım diye gözlerinin içine baktım. inan okudukça ben de heyecanlandım. duygu, şimdi mi, ikizlerinle mi bilmiyorum, sadece şunu biliyorum bu iş olacak. yani sen öyle ya da böyle hamile kalacaksın. o kadar sıkıntılara katlandın, şimdi olmasını tüm kalbimle diliyorum. ama yine de hayırlısı diyorum kardeşim, her şeyin hayırlısı olsun....

elifcan bn progestan iğnelerine 2 kasımda yani opu günüyle birlikte başladım 3 kutu yani 15 adet vrdurdum bugunde tes günü olduğu içn doktor sanırım test sonucuna göre devam ettirecekti testte + olunca ve değer düşük olunca iğneyi yazdı gene ve 2 doza çıkarttı. pazartesi günki değerden sora ya devam ettrir yada bıraktırır. aksatma yapmadım yani onların dediğini uyguladım. hatta bizim buralarda olamz diye eşimi fertile yollayıp yeni reçeteyi aldırı şena ecz. almasını söyledim. bakalım 2 doz yaptık bugün yarında 2 doz pazartesi ne çıkacak:( şuan hala bişey yokmuş gibi hissediyorum nötrüm yani:( zaten hangi işimiz yolunda gittiki bu da gitsin illa bişeyleri kursağımızda bırakıcak:(((
Böyle hissetmen ormal canım insan ne hissedeceğini elbet bilemez pazartesi berşey olabilir ama benim umudum var değerin yükselecek canım sen elinden geleni yap yemeği bile bırak eşin hazırlasın kaldırsın bugün zaten pazar inş. Yarın öğlen güzel haberler verirsin.

canım yazdıklarını daha şiimdi okudum. bugün test günün olduğunu biliyorum ama sabah ist tüpe gitmek için bir çıktım, akşam geldim, yemeğe de misafirim vardı, saat 1 oldu da gittiler. bir türlü nete giremedim ama bütün gün aklımdaydın. sevinsenmi üzülsenmi bilemez bir haldesin belli ama bence sevin kuzum. sonuçta bir bebiş var. sana tutunmaya çalışıyor. hepsini bırak daha önce 2 aşılama ve 1 tüp geçirmiş birisin ve ilk defa olumlu sonuca bu kadar yaklaştın. elifin dediği gibi elinden gelen her şeyi yap. evde yat dinlen, sakın sakın iş falan yapma, iğnelerini ol. her şey kader kısmet, kısmetinse senin de gayretinle bu bebiş tutunacaktır. allah korusun olmazsa da en azından şunu gördün sen hamile kalabiliyorsun yani bu sefer olmasa da gelecek sefer bu iş tamam.
ben de bu sabah adetin 3. günü olduğu için kontrole gittim. progesteron ölçtürdüm. sonucu öğleden sonra veririz dediler. kayın valideme gittik. oradayken aradılar, progesteron 0,50 çıktı, iğneleri vurun dediler. iğneler zaten yanımızdaydı eşim yaptı. 225iu gonal f'i koldan yaptık, menagonu da karından. karından iğneyi beceremedik mi nedir, bunca saat oldu karnımda iğne yerinde kocaman bir kabartı var. ilaç dağılmamış gibi, azıcık bastırınca acıyor da.
neyse saat 6:30 gibi eve geldim. tam internete girecektim ki, bir arkadaşlarımız aradı biz yemeğe geliyoruz dediler. apara topar bir kaç yemek hazırladım, geldiler, otur otur gitmek bilmediler, deli ettiler beni. halbuki bütün gün eşime seni anlattım, gitsinler de internete gireyim test sonucuna bakayım diye gözlerinin içine baktım. inan okudukça ben de heyecanlandım. duygu, şimdi mi, ikizlerinle mi bilmiyorum, sadece şunu biliyorum bu iş olacak. yani sen öyle ya da böyle hamile kalacaksın. o kadar sıkıntılara katlandın, şimdi olmasını tüm kalbimle diliyorum. ama yine de hayırlısı diyorum kardeşim, her şeyin hayırlısı olsun....
Nevincim menagonı ben kullanırken kalçadan yaptırıyoruk kalça enjektörü ile sen gönekten ince enjektör mü kullanıyosun? Senin gibi göbekten yapan başkada duydum. Gonal f yi de göbekten yapsana birini sağ tarafına birini sol tarafına yap bence bir de ben de cetrodite e başladığımda kabartılı bir kızarıklık oldu birkaç akşam kaşındı yaptıktan sonra 1 saat falan vücudun ufak bir tepkisi canım sonra geçiyor yedavin hayırlı olsun birtek sonay kaldı o da hayırlısıyla görür inşallah haftasonu adet. Duygumuzun da hakkında hayırlısı olsun;)

canım dün ağrılardan giremedim bütün gün yattım. değil kalkıp pc uzanmak uyurken sağa sola bile dönemiyorum inan. gece de nefes darlığı başladı. göğüs kafesimde daralma oldu defalarca. zor nefes alabildim. şimdi de seni merak ettiğim için girdim. duygucum herşeyden önce pozitif sonuç almışsın. değerin hiç de düşük değil. okuyunca biraz araştırdım. 12.gün değeri 38 olup 14.gün 74 16.gün 215 olan var. önemli olan sayısal değerden ziyade gün aşırı ikiye katlanması biliyorsun. pazartesi günü değerin iki katına çıkmış olacak bak göreceksin. içinde sana tutunmaya çalışan minicik bir bebeğin olduğunu düşün ve dinlen bol bol. iki gün yatarak geçir. ayağa kalkma. iğnelerini düzenli vurdur. geç tutunma olmuştur inan. pazartesi günü değerin iki katına çıktığını görüp sevineceğiz hep birlikte. kanama olayını da kafana takma duygucum. sende duymuşsundur 9 ay boyunca kanaması olup, sağlıklı bebek dünyaya getiren kadınların sayısı az değil. geçen yıl benimle aynı anda bir arkadaşım da hamile kalmıştı. haftalarımız aynıydı. onun ilk günden beri kanaması vardı. bense kürtaja kadar kanama yaşamamıştım. sonuçta ben bebeğimin kalp sesini bile duyamadan kürtaj oldum. onun ise 9 ay boyunca kanaması devam etmesine rağmen. bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. şu an oğlu 3 aylık. dua ediyorum senin için duygucum. allah yardımcın olsun. minicik bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.

Back
X