Baharcım bende seni merak ediyordum canım zor geçiriyorsun anlaşılan çok endişeleniyorum senin adına inşallah şisdetlenmez bol bol su içerek kurtulabilirsin nefes darlığından daha da şiddetlenirse miğde bulantıların karın ağrın olursacanım dün ağrılardan giremedim bütün gün yattım. değil kalkıp pc uzanmak uyurken sağa sola bile dönemiyorum inan. gece de nefes darlığı başladı. göğüs kafesimde daralma oldu defalarca. zor nefes alabildim. şimdi de seni merak ettiğim için girdim. duygucum herşeyden önce pozitif sonuç almışsın. değerin hiç de düşük değil. okuyunca biraz araştırdım. 12.gün değeri 38 olup 14.gün 74 16.gün 215 olan var. önemli olan sayısal değerden ziyade gün aşırı ikiye katlanması biliyorsun. pazartesi günü değerin iki katına çıkmış olacak bak göreceksin. içinde sana tutunmaya çalışan minicik bir bebeğin olduğunu düşün ve dinlen bol bol. iki gün yatarak geçir. ayağa kalkma. iğnelerini düzenli vurdur. geç tutunma olmuştur inan. pazartesi günü değerin iki katına çıktığını görüp sevineceğiz hep birlikte. kanama olayını da kafana takma duygucum. sende duymuşsundur 9 ay boyunca kanaması olup, sağlıklı bebek dünyaya getiren kadınların sayısı az değil. geçen yıl benimle aynı anda bir arkadaşım da hamile kalmıştı. haftalarımız aynıydı. onun ilk günden beri kanaması vardı. bense kürtaja kadar kanama yaşamamıştım. sonuçta ben bebeğimin kalp sesini bile duyamadan kürtaj oldum. onun ise 9 ay boyunca kanaması devam etmesine rağmen. bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. şu an oğlu 3 aylık. dua ediyorum senin için duygucum. allah yardımcın olsun. minicik bebeğinin sana tutunmasını nasip etsin.
Hemen doktora koş inşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını alacaksın bütün olumsuzluklara rağmen senin de bebeğin sana tutunacakmış gibi geliyor bana o yüzden bol su içip et yiyerek şavaş ohss ile ve yen onu 10 güne bişeyin kalmicak inşallah bebeğine iyileştiğinde kavuşacaksın bu arada ohss için bir ilaç verdimi dpktor canım?