canım ben acı da hissettim transfer esnasında. yani sancılarım bir yandan. spekulum takılırken ve transfer yapılırken duyduğum acı bir yandan. bir de sonda için spekulumu çıkarıp, bir daha taktılar sandım ki hiç bitmeyecek ama kısa sürüyormuş çok şükür. transferi yapan dr transferin 7 saniyede gerçekleştiğini söyledi. sancılarım ve karnımdaki şişlik geçti. sabah uyandığımda nefes darlığı hissediyorum sadece. sonra geçiyor o da. kasık ağrılarım oluyor ara ara. bir de belim ağrıyor sürekli. jelin etkisiyle sanırım erkenden uykum geliyor. bir de anlamadığım bir şey iki gündür sürekli ağlıyorum. ota b.ka ağlıyorum. eşime sesleniyorum duymadı mı ağlıyorum mesela. normalde çok tezcanlıyımdır evde olup hiçbir şey yapamamak canımı sıkıyor sanırım. belki ondandır ağlamalarım. stres de var tabii. tutmayacağını düşünüp, ayrıca ağlıyorum. 8 günüm kaldı sonuca. nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum.
baharcım gün geçtikçe ağrın sızında azalıyor. inşallah yarına bişeyin kalmaz.. gerçekten ne zor işler bunlar yaa.. ben daha başlamadan bir rahim filmiyle bile yıldım :)) onca şey çektikten sonra hassas olman, herşeye ağlaman çok normal.. bence sen bu günlerde bolca uyu.. hem vücudun dinlenir, hem iş yapmazsın, hemde zaman çabuk geçer :)