kombiyi arada kapat evin havasını çok alıyor bende cmtesi pazar ful açıkt eşimdede bende baş ağrısı yaptı. ben camlarıda açamıyorum şuan. dış cephe tadilatı var iskeler işçiler ve toz var haliyle arada kapatıyorum kombi ama eşim geri açıyor. birde bu ara bende de bi ateş varki sorma menapozlular gibi yanıyorumcanım anladığım kadarıyla annene çok bağlısın sen onsun adım atmıyor gibisin. bence bu doğru değil bu kadar bağlamamk gerek allah gecinden versin her zaman yanımızda olmayacaklar dolayısıyla biz bu işe kocalarla kalkışıyosak onların desteği daha çok önemli. arada annesiz iş yapmak gerek diye düşünüyorum:)
yok bugün açmadım zaten. eşim haftasonu ful açmış. işe gider gitmez kapattım valla. bunalıyorum diğer türlü. evet anneme çok düşkünüm ben. hatta kayınvalidem söylermiş anneme allah gecinden versin sana bişey olursa ne yapacak diye. yani bağımlılık derecesinde değil tabii. onsuz adım atamamak falan değil de bu süreçte başından beri yanımdaydı. yine yanımda olsun istiyorum. bir de çok bilinçli bi kadındır annem. bana çok yardımcı oluyor. her konuda ona danışırım. arkadaş gibiyiz. yani kardeşim evlenip yurtdışına yerleştiğinden beri en yakın arkadaşım diyebilirim. canım ben kaçıyorum biraz. kardeşim ayşe aydının kitabını almış hani şu tüp bebek tedavisinde yaşadıklarını ve hamileliğini anlattığı kitabını. onu okuyayım biraz. sonra girerim sonucun açıklanmaya yakın.