canım 2.tüp demedim ya hani ilkini doğurunca belki vucut kendine gelir de kendiliğinde olur diye dedim. hep öyle oluyormuş ya. kız bana kısmet olmayan ikizler inş. sana kısmet olur. tabisi öncelikle gönlündeki ne ise o olsun diiym. ama ikizin olsun 1 i kız biri erkek bi kerede çıkar hem kız hem erkek evladı.
canım nerden biliyosun karnındakinin ikiz olmadığını valla senin bu değer 3 er kat birden artınca benim aklıma ikiz mi oldu acaba diye geliyor. hayırlısıyla gelsin inşallah tek de olsa ikiz de olsa..
yoook be duygucummm biri olsun 2. hayatta düşünmemde yaşımdan dolayı 2 tane emb. koyacaklarya. hani ikiside tutarsa diye 4 dedim :))) yoksa biri olup 2. ye deneyecek kadar kafayı yemedim :)
en azimliniz benim o zaman ahdım var 3 tane yapıcam. onları büyütürken belim kırılsa da yapıcam. eğer rabbim verirse tabi çocuksuz geçirdiğimiz bu 5 senenin acısını fazlasıyla çıkartıcam. yaşım 27 şimdi eğer 28 de doğurursam ilk denemem tutarsa. bir de 31 de bir de 35 de yapıcam. 31 deki kendiliğinden olur belki de artık 35 e dondurulmuş embriyo falan kullanabiliriz :d planlar hazır ama hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz. ama ben 3 tane istiyorum.
ya kızlar bahar demiş ya duygu daha 5+3 bu ne demekki? yani ben en son 20 ekimde adet oldum bu bebek şimdi kaç haftalık adet olduğum haftayıda sayıyormuyum?
sonay senden de bu beklenirdi zati 8-10, hafta değil bebeğin kalbini 5-6. haftada attırdın valla:)))) birde kardeşimden öğrendiklerimi paylaşırım seninle diyor:)) kız sen bebeği 5 ayda doğurtursun bana tamam bu kadar yeter diye.:)))
canım gebelik adet gününden itibaren sayılıyor zaten adetini 1 gün gecikince 4+1 günlük hamile oluyorsun :) senin dediğin gibi koydukları günden sayılmıyor çünkü mens bir dönem ve o dönemin en başından eğer gebelik oluşursa birdaha adet olmuyorsun gördüğün son adetten sonrası sayılıyor işte. yani 6 haftalık olmana az kaldı 7. haftada kalbini duyarsın sonra herşey rayına oturur inşallah.