canım e2 değerin çok güzel çıkmış maşallah. yumurta başına 200 e2 değeri çıktığını bende okumuştum ve kendimde test ettim çatlatma vurulduğum gün 4100 çıkmıştı. yani yumurta başına 200 şeklinde hesaplarsak 20 olgun yumurta olması gerekiyordu öyle de oldu. bu durumda 7 olgun yumoş görülüyor. ama şöyle de bişey var. çatlatma iğnesi bazen yumoşların çoğalmasına neden olabiliyormuş. nasıl oluyor bilmiyorum ama çatlatmanın böyle bir avantajı da varmış. yumoşları sayıca artırdığını okumuştum. çarşamba günü güzel haberlerini alırız inşallah.
bahar cım ben de hcg nin yani çatlatma iğnesinin yumurtaların çatlamadan önceki son olgunluğa erişmelerine yardımcı olduğunu duymuştum aynı şey oluyor sanırım bu. hcg den etkilenip sayıları artabiliyor. ohss de neticede hcg den etkilenen yumurtalığın fazladan uyarılması ve yumurtlaması olmuyor mu?
canım yarın da test gününmüş geldi çattı desene Allahtan hayırlısını diliyorum senin için inşallah öğlene kadar beklemeyiz erkenden sonucunu veriversin kardeşceğizin. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.