günaydıınnn, sabah 8e çeyrek kala merkezdeydik. beni tek kişilik çok güzel bir odaya aldılar. odada annem eşim beklesin diye deri bir koltuk takımı falan vardı. 8:30da opuya aldılar. 9 yumurtam toplandı. eşimden de teseye gerek kalmadan sperm alındı. kaçı döllenir kaçı boş çıkar akşam üstü ya da en geç yarın sabah haber veririz dediler. emre bey opudan sonra gelip şimdiye kadar her şey olması gerektiği gibi gitti, kısmetse bundan sonra da bir aksilik beklemiyoruz. muhtemelen daha iyi sonuç bekliyoruz ama hedef 2-3 sağlıklı embriyo dedi. operasyondan sonra baygınken ağrı kesici iğne yapmışlar şu an en ufak bir ağrım yok sadece azıcık sersemim. (hani 2 kadeh içki içmiş gibiyim o kadar) maaşallah diyeyim bu kadar kolay ve hafif atlattığıma kendim bile inanamıyorum. öğleden sonra ağrım olursa majezik tipi bir ağrı kesici içebilirmisim. şu an çok azıcık da bir kanamam var. ayrıca bir kan sulandırıcı iğne, coraspin, vajinal kullanılan 1 progesteron tableti verdiler. sgk ödüyormuş, hemen eczanelerinde getirttiler, 35 lira fark verdik. genel tedavi ücretini bugün opudan sonra aldılar, 745 lira kredi kartından çektirdik. bonusla ödesek bölüyorlarmış da. ayıldıktan sonra yarım saat dinlenip eve geldim. sonaycım inşallah seninki de bu kadar kolay geçer diyorum bu arada.
son olarak ayılırken, eşim başımdaymış, kendim hiç hatırlamıyorum ama gözümü açıp ona bakıp," seni çok seviyorum, başımda bekleme git yemek ye" deyip yeniden sızmışım. annem 1 saattir "ne kocacısın" diye dalga geçiyor:)))