Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşı 35 ten yukarı olunca çift embiro konuluo sanırım bana da öle olur herlde ama benim bir tane tutacağından ümidim yok ..

canım bunun yaşla alakası yok 35 ten yukarı olanlara çift koyuyorlar yasal ama kişi ben tek istiyorum dersede illa 2 koyulcak diye bişey yok. sonayın sanırım sağlam kalan sadece 2 yumoşu olduğu için ikisini koydular. ha ben tek istiyorum deseydi yine tek transfer edilirdi ama o da büyük risk olurdu. mesela nevininde yaşı 36 ama o tek istediği için tek transfer oldu.

canım bunun yaşla alakası yok 35 ten yukarı olanlara çift koyuyorlar yasal ama kişi ben tek istiyorum dersede illa 2 koyulcak diye bişey yok. sonayın sanırım sağlam kalan sadece 2 yumoşu olduğu için ikisini koydular. ha ben tek istiyorum deseydi yine tek transfer edilirdi ama o da büyük risk olurdu. mesela nevininde yaşı 36 ama o tek istediği için tek transfer oldu.

canım ikinci üçüncü denemense ve kendin istekte bulunursan, yaşın 35in altı bile olsa kayıtlara geçirmeden 3 bile koyuyorlar. biri 28, biri de 30 yaşında iki arkadaşım 2. denemelerinde daha yeni 3er koydurdular. emre bey 2 ile 3ün istatistiki şansının aynı yani %45 olduğunu söylemişti. ama işte biri tutmazsa biri tutar mantığı olabildiğince çok embriyo koyulmasını istiyor herkes.

Sonay için çoook sevindim Allah tamamına erdirsin hepinizin geneliklerini canım. Fertilde de kanlar ücretsiz ultrason 118 tl ama her gittiklerinde veriyolar sanırım duygular.
Tedavide psikoloji gerçekten çok önemli. Herşeyin beyinde bittiğine inanıyorum. Geçen ay gecikebilir demişti doktor ben de beklemedim bu yüzden de 2 gün erken geldi. Bu ay daha adet ortasında aslında biliyordum ben adetimin gecikeceğini bekliyorum ya bu ay gelmez dedim nitekim dediğim gibi de oldu. Artık ne zaman gelirse tedavideyken emin ol bukadar sıkmıyorum ben kendimi. Adet olunca işimiz daha kolay. Hap kullanıp rahimi kalınlaştırmak. Eğer kalınlaşmasa da birdahaki ay olur umursamam yani. Hatta bakalım rahim ne durumda eğer 1 ay daha bekleyelim derse doktorum onu bşle kabul ederim. Duygu ve senin 3. Gün embyoşarını da 8 hücreli ve tazedi. Benimde 8 hücreli ama donmuş. Tek avantajım opu dan çıkmamış dinlenmiş bir rahim olması. Artık nasipse olur olmazsa yolun sonu elbet değil çırpınmaya devam ederiz bizde;))
Senin sonucun da güzel yükselmiş ilk değerin hızlı yükselmemişti ama daha çok yeniyken olabilir bence. Allah devamını getirsin
canım sakın sakın donmuşla şansım daha az diye düşünme. ben kaç kişi tanıyorum öyle donmuşla çocuk sahibi olan. hatta burada da bir ara sayıca o kadar çok okumuştum ki, donmuşla tazeye göre daha mı fazla şansın oluyor acaba diye düşünmeye başlamıştım. sonuçta senin vücudun dinlendi aldığın bir sürü ilaçtan büyük ölçüde arındı, opu gibi travmatik bir şeyin etkileri geçti. inan benim halen daha bazen karnımın içi acıyor. bugün doktora sorduğumda sonuçta rahminize tüplerinize girdik yumurta topladık ne kadar zararsız olsa da bir operasyondur ödem yapar onun acısıdır, zamanla ancak geçer dedi. aynı şekilde bizim rahimler opuya kadar büyük bir hızla kalınlaştı sonra transferden önce ilaçlar kesilince hızla inceldi. yani bütün bunlar negatif şeyler ama seninki şimdi aynı doğal süreçtekiymiş gibi olacak. bence şansın gayet yüksek. ayrıca yaşın benden ve sonaydan genç. bu da seni bize göre daha şanslı kılıyor. lütfen olumlu düşün canım, olumlu düşün ki olumluyu çağır... ayrıca allah kaderimize ne yazdıysa o olur. bak bana da tek embriyo transferi yaptıracağım dediğimde çevremde herkes deli gözüyle baktı. tekle düşün bak sadece %25 şansım vardı. hani kendi kendimin başarısını baltalıyorum gibi davrandılar. ama allah yazdıysa her halükarda olur, yazmadıysa da ne yapsam olmaz dedim. yani biraz da kısmetin neyse o oluyor, çok irdelememek lazım.

Cepten yazıyorum umarım becerebılırım.cıft embrıyo koyma olayı 2010 da yasaklanmıs. Kısının ya 3.denemesınde 2 tane koyuyolar yada yas faktorune gore. Mesela benım 2.denememdı sadık beye cıtlattım ıstesenızde yapmıyoruz yasal degıl dedı.ama dedıgın gıbı kayıtlara gecırmeden fazla koyabılıyorlar mesela suan ıkızler hamıle olan kuzenım ılk denemesınden (4.denemesınde hamıle kaldı) ıtıbaren dr.u hep cıft koymus adam bırde capanın profu ama yasadısı yapıyor ıste. Elıfe ben hep soyluyorum evham yapma sabırlı ol olumsuz dusunme kı yerıne gore bızde dusunuyoruz ama o cok arastırıp olayın olumsuz yanları cok goruyor kendıne gore haklı ama en cok zararıda kendı goruyor.hep unutuyor 2 tane aslan gıbı donmus embrıyosu onu beklıyor, artık dıyorum olmazsa hep olumsuz dusunmesınden olmaz dıye. Ben cok cok umutlanmadım tam bır umutsuz vakaydım tutmaz heralde dıyoordum gayet relax bı sekılde. Yanı onca emegımı bıle aklıma getırmıyordum tutmazsa bundan sonra ne gıbı yola basvururum onu dusunuyordum.hatta amaan tutmazsa tutmasın napım denemeye devam ederım dıyordum hep. Elıfte keske boyle yapabılse ama her ınsan baskadır elınde olmadan sıkıntıya sokuyor kendını. Ama ıns o da yarın zamanda ıyı bır haber verecek. Hatta elıf sen enerjı kanallarını ac bız 3 hamiş sana enerjı yollayım bak gor senden de bebıs haberı gelcek.

Haklısın nevincim kötüyü çağırmamak lazım vücudum dinlendi o bakımdan artım var tabiki eğer opu dan sonra olsaydı 8.3 mm lil bir rahime transfer edilecekti şimdi daha da faLa kalınlaştırabiliz rahimi hazırlamak önemşi donmuş tedavisinde. Birde opu dan sonra olsaydı çocuk resmen su kistleri dolu bir rahime konacaktı zaten tutmama ihtimali yüksekti. Ama sonay da ohss geçirmiş benden daha çok zorlandığını düşünüyorum ben çok su tükkettiğim için zaten atlatmıştım 3. Gün transfere gittiğimde belki yapabilirler ama cesaret edemediler e rahim de zor kalınlaşınca en mantıklısı bence. Hatta okudum transferi yapılanlar yapılmayanlara çok şanslısınız ki yransferiniz yapılmamış diypr. Artık hayırlısı olumlu düşünüyorum tutması için senepler çok olmazsa zamanı değil iş deriz ama inancım var dinlendiğim için. Hatta 1 ay daha dinlenmemin bana ekstradan bir faydası olur ku onu da sorucam bekleyelim derse ocak ayını beklerim valla.
Hani sen bana yeşil çay ve omega demiştin kistler için uyguladım ne zaman böyle bi kür uygulasam sanki adetim daha çok sapıtıyo. Şimdi de sökülsün artık diye adaçayı içiyorum. Geçen ay daha büyüktü kistler erken gelmişti adet bu ay daha küçükler 10 mm in altındalar güzel demişti sadık bey ama neden gecikir ki çok da adet ağrım oluyor sökülemiyor bir türlü büyümelerinden korkuyorum ini. Öyle olmaz. Olursa da banane ya 1 ay daha beklerim :)

Duygu cum ne kadar çalram barsa açıyorum şuan canım gönderin ne kadar gönderebiliyosanız:) canım böyle olmak elimde değil ben tedavilerde bu kadar stres olmuyorum sen de biliyosun bu bekleme ayları böyle oluyor hepimiz araştırıyoruz soruşturuyoruz sadece sizler hiç hamile kalamamıştınız tüple kaldı ız ben ise 1 kez bunu tattım şimdi tüp benekteyim ve dinlendiğim bir ayda kendiliğimden hamile kalmış olabilirim ye düşünmem gayet moralimi bozan bu yani. Hep bi sorun olduğu geliyor aklıma ona da canım sıkılıyor sadece tüpüm tıkalı olsa hadi geçtim umarım rahim içinde kürtajdan kalma bir hasar yoktur o yüzden tutmama ihtimali geliyor aklıma yolsa bence dinlenmiş rahimle sizinle iartlarımız eşit embriyom da çözündüğünde hücre kaybına uğramazsa ki%95 olmuyormuş olur yani daha kalın bir eahimle tutar. Ha biri hücre kaybına uğrarsa öbürünü alırız diyorum ki eşime 6 hücreli için o da benim evladım :))) tutmazsa da tutmaz dünyanın sonu değil yola devaö edicem şeytanın bacağını kırıcam. Kürtakdan sonra ne sebep hamile kalamamam sonunda öğrenicem.

Bu arada milupa dan kurtulamadım çocuğunuz artık 11 aylık tecrübelerinizi bizimle paylaşın yazmışlar :((( kaç kere çıkış yaptım üyelikten mallar idrak edemiyor. Çocuk 11 aylık 9 ayda hamilelik koy eder 19 ay yani 1 sene 7 ay dır bebeğim bana gelmiyor millet 3 ay sonra yeniden kalıyor. Tüp tıkandıysa ki kimseye denk gelmez o da bana de k gelmiştir kürtajda, ilk deneöemde hamile kalmayı ümit ediyorum. Yoksa kararlıyım ya rahim filmi yada laparoskopi ile devam edicem yola..

canım ikinci üçüncü denemense ve kendin istekte bulunursan, yaşın 35in altı bile olsa kayıtlara geçirmeden 3 bile koyuyorlar. biri 28, biri de 30 yaşında iki arkadaşım 2. denemelerinde daha yeni 3er koydurdular. emre bey 2 ile 3ün istatistiki şansının aynı yani %45 olduğunu söylemişti. ama işte biri tutmazsa biri tutar mantığı olabildiğince çok embriyo koyulmasını istiyor herkes.

canım sakın sakın donmuşla şansım daha az diye düşünme. ben kaç kişi tanıyorum öyle donmuşla çocuk sahibi olan. hatta burada da bir ara sayıca o kadar çok okumuştum ki, donmuşla tazeye göre daha mı fazla şansın oluyor acaba diye düşünmeye başlamıştım. sonuçta senin vücudun dinlendi aldığın bir sürü ilaçtan büyük ölçüde arındı, opu gibi travmatik bir şeyin etkileri geçti. inan benim halen daha bazen karnımın içi acıyor. bugün doktora sorduğumda sonuçta rahminize tüplerinize girdik yumurta topladık ne kadar zararsız olsa da bir operasyondur ödem yapar onun acısıdır, zamanla ancak geçer dedi. aynı şekilde bizim rahimler opuya kadar büyük bir hızla kalınlaştı sonra transferden önce ilaçlar kesilince hızla inceldi. yani bütün bunlar negatif şeyler ama seninki şimdi aynı doğal süreçtekiymiş gibi olacak. bence şansın gayet yüksek. ayrıca yaşın benden ve sonaydan genç. bu da seni bize göre daha şanslı kılıyor. lütfen olumlu düşün canım, olumlu düşün ki olumluyu çağır... ayrıca allah kaderimize ne yazdıysa o olur. bak bana da tek embriyo transferi yaptıracağım dediğimde çevremde herkes deli gözüyle baktı. tekle düşün bak sadece %25 şansım vardı. hani kendi kendimin başarısını baltalıyorum gibi davrandılar. ama allah yazdıysa her halükarda olur, yazmadıysa da ne yapsam olmaz dedim. yani biraz da kısmetin neyse o oluyor, çok irdelememek lazım.

merhaba immo dün eşimle emre beye gürüşmeye gittik.gerçekten çok samimi bi doktor.dediğin kadar varmış.hikayemizi anlattık, by arada cuma günü radyomarda hsg çektirdim kortuğum gibi olmadı biraz sancım oldu okadar.herşey normal çıktı emre bey bence size tüp bebek yapmak yerne ilk önce yumurtalarını e az 3 ay toplayıp donduralım embriyolar oluşuncada genetik tanı yapaız dedi. genetiği düzgün olanları seçip transfer ederiz dedi hatta 3 tane de transfer ederiz dedi.çünkü önceki denemelerimde en fazla 5 yumurtam oluyodu ve sadace 2 tanesi transfer oluyodu.embriyo az olduğu için genetik tanı yapılamıyodu. ama bu bi alternatif bunun deneyebiliriz dedi.3 ay boyunca ilaç dozunu da az tutarız dedi daha kaliteli yumurta elde etmek için.bu biraz maliyetli bişey ama denenmemişi denemen lazım dedi.bizede mantıklı geldi fiyat konusunda size yardımcı olmaya çalışıcam dedi önce ben görüşeyim p tesi sizi ararlar sizede uygun olursa adetinin 2. günü gelirsin dedi.eşimde aynı şeyi düşünüyo bi daha tüp yapsak bahçecide ya da burda öncekilerden bi farkı olmıcak yine 5 yumurta 2 embriyo transfer.
eşim bankada çalışıyo ilaçların ve transferin bi kısmını ödüyo ama 3 kere toplama olursa prosedür nasıl olur bilemiyorum.bakalım p tesi arsınlarda ona göre karar veririz artık.senin düşüncelerin de önemli benim için ben de dün ordaydım keşke tanışıp konuşsaydık.

merhaba immo dün eşimle emre beye gürüşmeye gittik.gerçekten çok samimi bi doktor.dediğin kadar varmış.hikayemizi anlattık, by arada cuma günü radyomarda hsg çektirdim kortuğum gibi olmadı biraz sancım oldu okadar.herşey normal çıktı emre bey bence size tüp bebek yapmak yerne ilk önce yumurtalarını e az 3 ay toplayıp donduralım embriyolar oluşuncada genetik tanı yapaız dedi. genetiği düzgün olanları seçip transfer ederiz dedi hatta 3 tane de transfer ederiz dedi.çünkü önceki denemelerimde en fazla 5 yumurtam oluyodu ve sadace 2 tanesi transfer oluyodu.embriyo az olduğu için genetik tanı yapılamıyodu. ama bu bi alternatif bunun deneyebiliriz dedi.3 ay boyunca ilaç dozunu da az tutarız dedi daha kaliteli yumurta elde etmek için.bu biraz maliyetli bişey ama denenmemişi denemen lazım dedi.bizede mantıklı geldi fiyat konusunda size yardımcı olmaya çalışıcam dedi önce ben görüşeyim p tesi sizi ararlar sizede uygun olursa adetinin 2. günü gelirsin dedi.eşimde aynı şeyi düşünüyo bi daha tüp yapsak bahçecide ya da burda öncekilerden bi farkı olmıcak yine 5 yumurta 2 embriyo transfer.
eşim bankada çalışıyo ilaçların ve transferin bi kısmını ödüyo ama 3 kere toplama olursa prosedür nasıl olur bilemiyorum.bakalım p tesi arsınlarda ona göre karar veririz artık.senin düşüncelerin de önemli benim için ben de dün ordaydım keşke tanışıp konuşsaydık.

anladığım kadarıyla size havuz yapmayı tavsiye etmiş. sonra da toplanan embriyolara pgt yapılacak. buradan tanışıp özelde de görüştüğüm bir arkadaş başka bir klinikde daha yeni havuz denedi. (gerçi pgt yapılmadı) 3 ay boyunca düşük dozlu ilaçla yumurta topladılar. geçende 3 tane embriyo kondu, daha yeni hamile haberini aldım. onlarda da hem yumurta kalite sorunu hem de erkek infertilitesi vardı.
valla canım ne diyeceğimi bilmiyorum. kendi sorununuza vakıf olan sensin. her iki doktorla da görüşen de sensin. emre beyin para için insan kandırmayan bir doktor olduğunu biliyorum. yani bu yöntemin işe yarayacağına inanmıyorsa hayatta size tavsiye etmezdi, o yönden için rahat olsun. ama seçim karı koca size kalmış durumda. eğer bu yönteme karar verirseniz istanbul tüple çok çok pazarlık edin. ilacı artıp burada raporlu fiyata satan da çok oluyor. ödenmeyen kısmı onlardan alıp daha ucuza mal edebilirsin. ama tabi 3 opu ve pgt olacağı için esas merkeze çok yüksek bir para ödenecektir. sonuna kadar pazarlık edin derim. bir de hatırlayamadım sen rapor hakkını kullanmış mıydın?
ben dün öğlen uğrayıp kan verip 10 dakika da emre beyle görüştüm. hani bilseydim ben de görüşmek isterdim. ama bu gidişle zaten yine kontrollere gidip gelip duracağım. yani muhakkak bir ara görüşürüz.

arkadaşlar bu ay ne uğurlu aymış yahu! dün sonayın hamilelik haberini aldık. üstüne akşama erkek infertilitesinde devamlı yazıştığım bir arkadaş, artık tam aşılama için adet olmayı beklerken bu ay kendi kendine hamile kaldığını söyledi. üstüne bu sabah başka bir arkadaşın transferin 9. günü bhcg 81 çıktığı haberini aldım. durdu durdu bir anda hamile patlaması oldu:)))))) allah nazardan saklasın hep böyle devam etsin.

Son düzenleme:
Maşallaaaahhhh yarın halay çekelim başı da İmmo çeksin

yani orasını bilioruz zaten istemese kişi konulmaz tabi elbette ben yasal olandan bahsetmiştim

Son düzenleme:
gidip bhcg için yine kan vermem lazım. dışarıda öyle fena yağmur yağıyor ki nasıl üşeniyorum anlatamam. önümdeki sokaktan bildiğin sel akıyor. arabayla gitsem trafik felçdir gidilmez. vapura binsem kabataşdan gümüşsuyuna yokuş yukarı yürümek insanın iflahını kesiyor... gidip paşa paşa 28 lira verip kızılayda versem bu sefer de saat geç oldu diye yarına çıkar:((( pöffff...

gidip bhcg için yine kan vermem lazım. dışarıda öyle fena yağmur yağıyor ki nasıl üşeniyorum anlatamam. önümdeki sokaktan bildiğin sel akıyor. arabayla gitsem trafik felçdir gidilmez. vapura binsem kabataşdan gümüşsuyuna yokuş yukarı yürümek insanın iflahını kesiyor... gidip paşa paşa 28 lira verip kızılayda versem bu sefer de saat geç oldu diye yarına çıkar:((( pöffff...

ben geldimm. bakalım değerin kaç çıkacak.

merhaba kızlar nihayet geldimm. zor bir süreçti ama bunada şükür.. transferin 2. günü hastanelik olacak kadar zorluydu.. 8.günde idrarda,9. günde kanda pozitif sonucu gördüm. yarın asıl test günüm.12. gün. inşallah yükselmiştir. iğnelerden de bıktım inşallah daha fazla ihtiyaç kalmaz... darısı elif ve ayline inşallah :)

Hoşgeldin sonay tebrik ederim canım Allah kıcağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar ben çok kötüyüm ağlama krizine girdim resmen bunalımdayım 5 günlük gecikme bugün de gelen giden yok adetim gelse bile içim soğudu ümitsizlik içindeyim vücudum toparlanmadı sanki öyle hissediyorum. Biraz daha dinlensem yorum ama cesaretim yok bu 1 ay bile öyle zor geçtiki bi bukadar daha nasıl sabrederimm:(
Acele etmeyip biraz daha dinlenim tutmazsa pişman olurum diyorum bir yandan da zaten aklımdan çıkmıyor koydurayım gitsin artık ne olacaksa olsun diyorum... Böyle eli kolu bağlı oturup beklemek çok zor. Kendimi çok yanlız hisseyorum hava da kapalı içim sıkılıyor.. Alıp başımı gitmek isyorum..

Hoşgeldin sonay tebrik ederim canım Allah kıcağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar ben çok kötüyüm ağlama krizine girdim resmen bunalımdayım 5 günlük gecikme bugün de gelen giden yok adetim gelse bile içim soğudu ümitsizlik içindeyim vücudum toparlanmadı sanki öyle hissediyorum. Biraz daha dinlensem yorum ama cesaretim yok bu 1 ay bile öyle zor geçtiki bi bukadar daha nasıl sabrederimm:(
Acele etmeyip biraz daha dinlenim tutmazsa pişman olurum diyorum bir yandan da zaten aklımdan çıkmıyor koydurayım gitsin artık ne olacaksa olsun diyorum... Böyle eli kolu bağlı oturup beklemek çok zor. Kendimi çok yanlız hisseyorum hava da kapalı içim sıkılıyor.. Alıp başımı gitmek isyorum..

aminnn inşallah. darısı senin başına..
dönemsel bunalımlara giriyor insan, havada iç karartıcı oldumu dahada kötü hissediyor insan kendini.. birde belirsizlikler ve beklemek başlı başına delirtiyor insanı. çok zor gerçekten. ama senin donmuşların var, sadece yerleştirilmesi kaldı, geç olsun güç olmasın.. senin için hayırlısı ne ise o zaman olur inşallah :) stres adeti geciktirir ama bence yakındır gelmesi. ağlamaların bu yüzden olabilir.

aminnn inşallah. darısı senin başına..
dönemsel bunalımlara giriyor insan, havada iç karartıcı oldumu dahada kötü hissediyor insan kendini.. birde belirsizlikler ve beklemek başlı başına delirtiyor insanı. çok zor gerçekten. ama senin donmuşların var, sadece yerleştirilmesi kaldı, geç olsun güç olmasın.. senin için hayırlısı ne ise o zaman olur inşallah :) stres adeti geciktirir ama bence yakındır gelmesi. ağlamaların bu yüzden olabilir.

Sağol tatlım artık ne kadar gecikse de sonunda gelcek yani mecburen hayırlısı o olsun nasibinizde ne varsa onu yaşıyoruz . Sen nasılsın sen de ohss olmuşsun sanırım peki mesen jiç dondurulmuşun kalmadı canım büyük cesaret dondurulmuş olmadan 5. Güne gitmek doktorun mu iste sen mi?

bugünkü bhcg değerim 670 çıkmış.(ctesi 375di) emre bey artık ölçüm yapmaya gerek yok ctesi ya da ptesi gelin keseyi görürüz dedi:))) klasik ilaçlarınıza devam edin uyarısında bulundu (progestan kapsül 2x2, oksapar kan sulandırıcı iğne, coraspin, folic acid)
ben yokken sonaycan gelmiş:)))) ben ona artık ikiz annesi diyorum:)

elifcim insanı duygusal yönden etkileyen onca hormon ve kışın etkisiyle tabi biraz depresif olman normal bir durum. doğru transfer zamanını elbette en iyi doktorun bilir ama bence sen de gereksiz korkular içindesin kuzum. kendini haddinden fazla üzüyorsun, kuruyorsun. daha önce bir kere hamile kaldığın için de böyle hissettiğini söylemiştin. allah kimseye vermesin, sen de aynı durumu asla asla bir kere daha yaşama, bebeğini kaybetme korkunu elbette anlıyorum ama bir de bardağın dolu tarafından bak. yani sen hamile kalabildiğini biliyorsun. tüple de bebeğinin tutunma olasılığı gayet yüksek. istatistikler de şu an hep senin lehine. biraz da böyle güzel umutlu şeyleri düşün.

merhaba kızlar nihayet geldimm. zor bir süreçti ama bunada şükür.. transferin 2. günü hastanelik olacak kadar zorluydu.. 8.günde idrarda,9. günde kanda pozitif sonucu gördüm. yarın asıl test günüm.12. gün. inşallah yükselmiştir. iğnelerden de bıktım inşallah daha fazla ihtiyaç kalmaz... darısı elif ve ayline inşallah :)

Slm ayni gun transfer olmusuz. Ben pozitifi 6.gun gormeye basladim ama asil kanda 9.gun cikti bugun 11.gun ve bugun de yuksek cikti. İnsallah seninde oyle olur.

Sağol tatlım artık ne kadar gecikse de sonunda gelcek yani mecburen hayırlısı o olsun nasibinizde ne varsa onu yaşıyoruz . Sen nasılsın sen de ohss olmuşsun sanırım peki mesen jiç dondurulmuşun kalmadı canım büyük cesaret dondurulmuş olmadan 5. Güne gitmek doktorun mu iste sen mi?

günaydın elifim,
valla galiba ben halaa ohss yim. yani kaburgalarımın altına kadar ağrılarım oluyor. dün akşam karın ağrısından öldüm. su içe içe bir hal oldum. wc ye gitmekten bıktım. benim 3 günde 14 tane vardı. çok olunca 5 güne gidecez dediler. 5. günde tranfere gittiğimde 2 embriyo transfer edecez, 3 tane daha var ama yarına kadar bekleyecez. yarınki yani 6. günkü durumlarına göre dondurabiliriz dediler. diğer gün aradılar o kaliteye ulaşamamışlar. yani 3 emriyo yu 5. günde niye dondurmadılar anlamadım bende. neyse inşallah bunlar tutarda tamımına erer.

Back
X