- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
eğer smearin tarihi 6 ay geçmediyse kabul ederler. rahim filmi ise 5 yıl geçerli diye biliyorum. sana tavsiyem erkenden orda ol. mesela 7,30 da git bekle ben hep erken gittim ve işe gelmem en geç 10 oluyordu ve büyük çoğunluk 9,30 da iş yerindeydim.
o zaman smear tekrar yaptırmam gerekicek . olsun yaptırırım . Rahim filmim yeni çektirdim . inşl sorun olmaz . bakalım pazartesi belli olur ne olacağım sanırım :))
Ailen çok hevesli ne güzel en çok da babam sanırım onunla ilişkiniz bir başka bence nazar değmesin:)
Valla ben de para vermek istemiyorum muayneye elimden geleni yapıcam ilaçları da yanıma alıcam hep dikkat etmişimdir zaten saklama koşullarına olmazsa da sağlık ocağında yazdırırım.
Benim de benzer oldu canım ilk bebeğim 8 haftalık kalbi durdu bizde de yapılmadı araştırma şimdi gebe kalınca kan sulandırıcı iğne kullanıcam ilk 3 ay özellikle önlem amaçlı. Birazda kendin doktor olucaksın canım zeynep kamilde yaptırabilirsin genetik tanılarını.
canım aklımın ucundan geçmezdi böyle bir şey olacağı yoksa ben hayatta dinlemez kullanırdım . ama doktor o kadar çok konuşmuyordu ki hiç bir şey soramıyordun .
yardımcı olmuyordu . iğneyi ne için kullandığımı bile söylemiyordu ki ben bunu genetik testlerden sonra öğrendim .
Rabbim kimseye yaşatmasın her kesin kucağını doldursun inşllllllllllllllllll