- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
Ya çeyreği herkes takar dediğin gibi babanne ve anane nin bir farkı olacak valla ben bilezik isterim kaynanadan annemde istersem hep takabileceğim bişey alır mebla önemli değil:) kocişe de bir pırlanta aldırırız artık:) sen de ne isticeksen kocandan iste zaten yapacaklarından da hayır gelmez canım.
Duygu can senin kanaman olduğu için vermemiştir kan sulandırıcı ama sen bu gidişinde adam akıllı sor coraspin falan almam gerekir mi de vitaminler için kan vermem gerekir mi bu içtiklerim yeterli geliyormu acaba de eğer karar verdiysen ecomar a gitmeye oraya devam edicem de bakalım ne dicek canım.
yok canım ya kimseden bişey istemem sonuçta birileriden bişey istemek için doğurmuyorumki kendim için onca eziyete razı oldum. eşimden bile istemem. gerçi uzun zmanadır bebk olunca alcam dediğim büyük zoom lu foto mak.istiyordum eşim onu aldı:) başkada bişey istemiyorum. benim salak görümcemin salak bir arkadaşı doğum yapmış eşi hediye almamış diye kadın sinir sıkıntıdan yaralar çıkmış ellerinde. heralde çok kolay çocuk sahibi oldu. yani ben öyle bişey istemiyorum ama eşim düşünür alır ama gerek yok gereksiz masrafa sonuçta bizim cebimizden çıkacak.
dr. konusunda yarın konuşucam. sadık beyde devam etmek isterim ama işin gerçeği echomarda doğum yapmak istemiyorum sonuçta sağlık sig. var daha iyi bir yer neden olmasın diyorum (ha adı iyidir büyük hastanedir ama memnun kalmayabilirsin buda var tabi) yani fertilden sonra gideceğim yer ayn ızmanda doğum yapacağım hastane olmalı diye düşünüyorum . 3 aydan 3 aya dr. ve hast değiştirmek istemiyorum. bu sebepten sanırım artık sadık beye gitmeyebilirim. olmadı sorarım yarın kendisine.