nevincim benim transferim ertelenince hayal kırıklığına uğradığım ve hevesim kursağımda kaldığı halde yine de sizleri bırakmadım tedavide olduğu zaman insan daha çok yazacak şey buluyor belki az yazdım ama yine de sizinle sohpet ettim katılmam gereken konularda fikir beyan ettim. asla sizden kopmadım. negatif i görmek çok zor bir süreç tabiki ama duygu toparlandı ve yoluna devam etti nitekim bahar da devam ediyor. başka topiklerde yazdığını görüyorum ve bizim topiği de nick iyle girmese de girip okuduğunu da biliyorum. yazmak istemiyorsa kendisi bilir herkesin süreci zamanla değişiyor dediğin gibi kimsenin buraya bir bağlılığı yok. ama artık bizim topiğe girmek ve yazmak istemediği aşikar bişey diyemeyiz. ama girip okudukça kopması mümkün değil. hepimiz çok zor bir imtihan veriyoruz. rabbm onun da yolunu açık etsin.
ben sadece gebe olsam da olmasam da paylaşımıma her zaman devam ederim.
şuan istanbul da annemle fink attığım için gündüzleri yanınızda olamıyorum onu da belirtiyim :))
ne yani hepiniz hamilesiniz ben değilim. gidiyim mi ben şimdi

DD
canım tüm doktorlar çok iyi ben doktorum sadık bey çok memnunum ama yumurta toplama işlemime sadık bey bir doğum da olduğu için giremedi ve alev hanım yaptı çok tatlı bir bayan gayet açıklayıcı konuşmaları var hatta benim doktorum biraz daha ketum ondan :)
ayrıca doktorun her kim olursa olsun ekstra gelişen tedavi sürecini etkileyen birşey olursa tüm doktorlar hep birlikte karar veriyor. gönül rahatlığı ile hangisine kanın ısındıysa ona gidebilirsin.