canım allahın takdiri tabii kader kısmet. ben sadece doğru dürüst bilgi vermemelerine sinir oldum. transfer günü resmen embriyoloğu kovaladım durdum. her gördüğümde sordum. ama net bişey söylemedi. 19 yumurtadan yarıdan fazlası döllendi bölünmeleri devam ediyo diye geçiştirdi. ben dosyadaki evrakları alınca önce 19 embriyodan 1 i transfer edilmiş, 18 tanesi imha edilmiş yazan altını imzaladığım kağıdı görünce sinirlerim bozuldu. embriyoloğun söyledikleri farklı orada yazılı olan farklıydı. hastaya bu şekilde bilgi verilmiştir yazıyor ve ben altını imzalamıştım. ama yanısıra bir de çizelge vardı toplanan 26 yumurtanın durumunu gösteren. çok karışık bir şey anlamamıştım aldığım gün şimdi sizinle konuştuktan sonra inceledim. embriyoluğun söylediği gibi 26 yumurtadan 19 u dolu çıkmış. ilk gün 10 tanesi döllenmiş. 2.gün 9 tane embriyo oluşmuş. aralarında 8 hücreli bir 2. kalite embriyo var. 5 hücreli bir 2. kalite embriyo diğerleri 2,3,4 hücreli embriyolar. 4 hücreli 1. kalite olan bir tane var onu da işaretleyip, transfer etmişler. karmakarışıktı gerçekten ancak çözebildim. o imzaladığım kağıda neden 19 embriyodan 1 tanesi transfer edilmiş, 18 embriyo imha edilmiş yazdığını gerçekten anlayamadım. hem bana doğru dürüst anlatmadılar hemde imzaladığım hasta bilgilendirme formuna farklı yazmışlar. neyse biraz uzun oldu ama anlatmak istedim. zk hakkında tespitlerin çok doğru aynen katılıyorum. iki yıldır orada yeterince yıprandım. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.