Duygucum yazdıklarını okuyunca şok oldum iyi haberini alabilmek için hızlı hızlı okudum sonuna kadar Allah seni ve bebeğini korumuş canım korkulacak birşey yokmuş bak tekrar olursa endişelenmezsin çok nazlı bu tüp bebekler Allah benim de yüzüme baksın hamile kalmakla iş bitmiyor yaşicakşarımdan korkar oldum nerdeyse merkez giderken geri geri gidecek ayaklarımnolurdu kendiliğinden geliverseydiler normal gebelikler bu kadar sorunlu olmaz ama buna da şükür hastane doğru zamanda müdahale etmiş ve yakınlığı çok önemli sen istersen artık başka yer araştırma doktorunun huyunu suyunu al kendini deona kabullendir ve ona devam et.
Allah sizi korusun.
Nevincim cicileriniz çok güzel sanırım bn doğuma kadar elimi atamam alışverişe kza bu yaşadığından sonra duygu da öyle :) Allah giydirmeyi nasip etsin.
Ben de dün tuzla daydım kuzenin büyük oğluna doğum günü yaptı istanbuldan annem de geldi büyük teyzem ile zaten büyük teyzemin torunu doğum günü çocuğu görüştük hep beraber kuzenler teyzeler.bugün de günüm vardı hiç girme fırsatım olmadı. Adete az kaldı miğdem bulanıyor ağrılar da başladı sanırım stres oluyorum ya kızlar ben ikinciyi denemeye korkuyorum galiba(
Duygunun yaşadığından sonra da korkularım artı Allah sağ salim kucağımıza verecek mi acaba. Dua edin hep kendiniz ve hala beneğine kavuşamamış olan ben için.
Bu arada bu evlat hasreti her geçen gün beni rabbime daha da yakınlaştırıyor 5 vakit namazdan ve nacizhane türkçesinden okuyabildim kurandan sonra pazartesi günü cami de kuran dersleri başlıyormuş gitmeyi düşünüyorum.
Küçükken her yaz cami ye giderdim tam kuran da geçerdim okullar açılırdı harfleri bildiğim için kolay öğreneceğimi söylüyo bilenler. Çok hevesim var inşallah en kısa zamanda her akşam okuduğum meryem suremi arapçasından okurum:)
elifcim, hiç korkma canım. anlıyorum çok fazla badireler atlattın ama allah ne yazdıysa o oluyor, korkunun bir faydası yok. kendini de çok dinleme lütfen. bu arada hiiiç merak etme, sen hele bir hamile kal, bende bu heves devam ederse, sen doğuma kadar almasan da ben sana bir yığın cici bakarım.