selam kızlar ben arada baktım ama kimse bişey yazmamıştı. herkes bişeylerle meşgul desenize bende gayet yoğun bir şekilde işlerimi yapıyorumki ardımdan laf etmesinler :)) gururlu eleman ben :)) elifcim hadi bakalım inş hayırlı haberlerin gelir bu defa.
sonaycım bir yandan yüzünün dışarı vermesi iyi olmuş sanırım o ara olan grip salgınında yüzler hep dışarı veriyor. annemde geçirdi uzun sürede iyileşemedi. hatta yüzüm gözüm patladı dedi.
nevincim maşallah senin bebeğe ya daha 12. haftada cinsiyerini öğrendin şimdide hareketini hissediyorsun. pek tez canlı valla. ben daha hareket hissetmiyorum. hatta annem babam soruyor tekme atıyormu diye yoo dedim. komşularda hareketlerini hissetmezsin tam olarak pıt pıt damar atar gibi seyirmeler oluyormu dedi evet dedim hah işte şimdi onlar olur dediler. sen bebeğin geçiş yaptığından emin misin?
küvete baktım ama bu şekilde olanlar kullanışlı olurmu ki onu düşündüm. hani ilk etapta biri tutup biri yıkayacağı için düz olanlar daha cazip gibi. bu tip olan ise bebek biraz daha büyüdüğünde olabilir gibime geldi ama genede araştırmak lazım. zati bunlar çok pahalı değil 20 tl falan küvetler varsın 2 farklı şeklini alalım.
bu arada pazartesi günü detaylı ultrasonum var diğer adıyla dopler olacak. iç orgalarına flan bakılcak. ama bir yandan korkuyorum doktor ultrason aletini karnıma bastırdıktan sonra kanama olurmu diye korkuyorum

((
sonaycan bu arada senin cinsiyet hala belli olmadımı ? bana 2 doktorda kız dedi bende 3-5 parca badi aldım pembe bakalım detaylıdada kız derlerse badiler boşa gitmeyecek :))