- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
cevapların:
1-evet illa denilen tarihte yaptırman lazım. başka yerler diğer zamanda yapıyorsa bile zeynep kamil illa adet bitiminden 1 hafta sonra istiyor ve katiyen başka zamanda yapmıyor
2-özelde yapılan testleri kabul ederler. eşin elinde o test sonuçlarıyla zk'de ürolojiye gidecek, oradaki doktor o testlere bakıp rapor yazacak.
evet zk'deki personel biraz ters. hele ıncık cıncık soru sor anında seni tersliyorlar. aşırı kalabalık bir hastane olduğu için doktorlar falan hep deforme olmuş, tahammülsüzleşmiş. o yüzden sen raporunu çıkarmaya bak. testlerini yaptır ötesini fazla kurcalama.
1-kasımda işten çıktıysan sgk'nın sağlık hizmetlerinden çıktığın tarihten itibaren 100 gün daha yararlanabilirsin. 100 gün doldu mu eşinin sigortasına geçersin. ayrıca bu rapor çıkarken eşlerden hangisinin sigortasından yararlnılacağını soracaklar o zaman eşini söyleyeceksin. (tedavi devam ederken senin 100 gün süren bitebilir) yani şu an tetkiklerin kendi sigortan üzerinden olsa da rapor hakkın eşin üzerinden olmalı.
2- eşinin ödenmiş 900 prim günü olmalı
cevaplarınız için cok tesekkur ederim.ben normalde haziran ayından beri klomen kullanıyodum.son 3 ayda kontrollu kullandım 2 ay catlatma oldu ama hepsi özelde yapıldı.baktım sonuc alamıyorum bende zeynep kamil buyuk hastane diye gittim.orda da testler yenilendi sevindim.bir smear kultur kaldı sonra rapor ve asılama insallah bu arada bu ay böyle bosa gitti.

eşimle ilgili gittigim özeldeki ürolojiden rapor kagıda aldım ama gecmezmi? yaa calısıyor zeynep kamile gidemezde ondan sıktıysam kusura bakmayın
Son düzenleme: