evet olabilir demekki idrar sonradan çıktı ben ilk idrar gebe kalıp gebe izleme gittiğimde vermiştim vermez olaydım senin başına gelenler geldi bozu kkapıyımı tutayım çantamımı, kabanımımı elimdeki evrak çantasını allaha emanaet wc dışında bıraktım kadının birine şuan göz kulak ol dedim. Oraya buraya değmemek adına canım çıktı birde gebesin eğilip kalkarken sakındım 2 kutu vermişlerdi. 2 şer damla zor işemiştim götürüp verdiğimdede bu yetermı dedim neyseki az bulmadılar.
Valla bana hiiiiç sağlık bakanlığı deme neleri doğruki oda doğru olsun. Madem o branşların yok ne demeye imza istiyorsun. 6 doktodan imza demek 6 randevu en azda 500 lira para demek. Aman biz ona kolaylık yapıyorz o kdar parayıda versinler diyemi düşünüyorlar ne. Birde kalkıp 3 çocuk yapın diyolar. Ulan biz k.çımızı yırttık rapor alabilmek ite kaka hamile kalmışız sen işleri bu kadar zorlaştırırsan bırak 3 birini zor yaparız. Bende vazgeçtim 3 yapcaktım ama artı yapmıycam :))) zati bana rapor maporda vermezler artık kuruttum tüm ilaç stoklarını. Ama olsun sevabıma 3-4 kişide faydanlnmış oldu raporumdan:)) geçen bi ilaç alcam önceden 19,90 a almıştım 2 ay önce bitti gene laayım dedim o eczanede yoktu bakşasına sordum 26,50 demesinmi kıllandım almadım 2 aydan bu kadar zam gelemez dedim. Neyse en son bi eczanede 24 e aldım. Geldim işe 4-5 eczane aradım hepside farklı fiyat söyledi 29,50-26,50 -24 tl dediler şimdi ben bunu firmayama yoksa bakanlığamı şikayet etcem. Birde sözüm ona barkod sistemiyle okutarak veriyolar hani üzerinde fiyat falan yok güya kandırmaca olmazmış. Madem barkod sistemi ise neden hepsinde tek fiyat çıkmadıda herkes başka rakam söyledi.