yazdırıyosun ya nasıl yazdıramıyon. Benim şuanda kullandığım 3 ilaç var. Elevit (sanırım sendeki previtin kardeşi) multi vitaminmiş , ferrum fort demir hapı. Bunları hep sağlık ocağında yazdırdım. 2 şer aylık. Ama seven seas omegayı karşılamıyor. Işte ben onda sorun yaşadım her eczane farklı fiyat verdi. Bende normalde uyguna laırsam bir sonrakini pahalı söylerse 3-4 eczane illaki gezerim. Ama bence barkdo olayı yalan.
canım eleviti karşılıyorsa bile previti karşılamıyor (nispeten pahalı olduğu için sanırım) sgknın ödemediğini bana da aile hekimim söyledi. demir takviyesi ve omega evde zaten vardı halen onları kullanıyorum.
bu arada şimdi kontrolden geldim. emreye 2. düzey ultrason olayını sordum. "sizin gebeliğinizde bugüne kadar kuşkulu bir durum olmadı. daha önce 2li testler sırasında da oldukça ayrıntılı bakıldı, şimdi de burada normale göre uzun bakacağız ölçümler alacağız, tekrar dışarıda 2. düzey ultrason yaptırma mecburiyetiniz yok ama içimiz rahatlasın diyorsanız yine recep beye gidin, bizim buradaki cihazlarımız da iyi ama onunki siemensin özel bir cihazı, hem ultrasonu daha milimetrik çekiyor hem de doppleri daha iyi, isterseniz bir kere daha baktırın" dedi. neyse sonra kızıma ultrasonla baktı, karın boşluğu, iç organları, kafa tasını, beynini kalbini falan her yerini tek tek ölçtü biçti, kesit kesit inceledi. her şey yolunda dedi. ölçümlerimde tam 19 haftalık çıktım(halbuki 17+6'yım ) bir de 3 boyutlu renkli hallerini gösterdi, kızım önce kafasını 2 elinin arasına almış yan yatıyordu, sonra düzelip elini kolunu oynatmaya başladı. cepheden vesikalığını da aldık:))) bir de doğum olayını sordum; emre kendisi de göztepede oturuyormuş, ben de anadolu yakası tercih ederim dedi. en çok central hospital ve bayındır hastanesiyle (eski isviçre hastanesi) çalışıyormuş. medical park dışarıdan doktor kabul etmiyormuş, ama sizin aklınızda başka yerler varsa medipol vs gibi oraları da değerlendiririz dedi. acıbadem falan demedi diye resmen oh çektim.
1 ay sonra kontrolde görüşmek üzere ayrıldık. şimdi bu profa gitmek gitmemek konusunda kararsızım. gidersem de madem hep aynı para, 3lü test de yaptırayım diyorum. hayır bir de şişliye git, o muayenehanede saatlerce bekle de zor geliyor. aynı şekilde zk'e de gidip gitmemek konusunda kararsızım. oraya her gidildiğinde sinirlerimiz oynuyor malum.