Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elifimmmm süperr bir haber.. değerin çok güzel. sakın yerinden kalkma, tutunana kadar sakın iş güç yemek yapma. annene git. o sana bakar.. hadii böyle güzel haberler alalım inşallah :)

Sağol sonaycım çok dikkat edicem bu sefer inşallah korktuğum şeyler gelmez başıma devamı gelir hep istirahat ediyorum.

Sonucum 238 :))) şükürler olsun. İnşallah iki gün somra düşmeye başlamaz.

ay senden sonucu beklerken çat kapı komşum geldi gitmek bilmedi, dönüp internete bakcam bakamadım resmen çatladım.
tebrik ederim canım, oldukça da yüksek çıkmış hem. bu sefer iyi başlangıç yaptın. bakalım önümüzdeki günlerde de düzenli yükselsin inşallah.

keselerimiz dediğine göre ikizler mi? hadi inşallahhh öyledir. benim ikiz olunca çok sevinmiştim. benim nasip olmadı inşallah senin olur.

çok şükür iki kese gördük şimdilik ama kan değerine göre de tek gibiydi. 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 2.191 çıkmıştı. çok dua ettim ikisi de tutsun diye ama emre bey bazen teki gelişmeyebiliyor dedi. inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur.

çok şükür iki kese gördük şimdilik ama kan değerine göre de tek gibiydi. 11.gün 184 13.gün 409 15.gün 794 18.gün 2.191 çıkmıştı. çok dua ettim ikisi de tutsun diye ama emre bey bazen teki gelişmeyebiliyor dedi. inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur.

aminnn. sen iki keseyide görmüşsün korkma. ben ilk gittiğimde 1 kese vardı diğeri yoktu. tek gebelik demişti. sonra ikincisi çıktı ama bariz fark vardı. kalp atışlarını duyduğunda yazmayı unutma :)

aminnn. sen iki keseyide görmüşsün korkma. ben ilk gittiğimde 1 kese vardı diğeri yoktu. tek gebelik demişti. sonra ikincisi çıktı ama bariz fark vardı. kalp atışlarını duyduğunda yazmayı unutma :)

anladım canım. kan değeri normal seyrettiği için pek umudum yok açıkçası ama inşallah ikisinin de kalp atışını duymak nasip olur. paylaşırım mutlaka.

ay senden sonucu beklerken çat kapı komşum geldi gitmek bilmedi, dönüp internete bakcam bakamadım resmen çatladım.
tebrik ederim canım, oldukça da yüksek çıkmış hem. bu sefer iyi başlangıç yaptın. bakalım önümüzdeki günlerde de düzenli yükselsin inşallah.

Ben de diyorum nevin nereye kayboldu:) daha sevinmek için çok erken bakalım cumartesi ne çıkacak herşeye hazırlıklıyım eşimle seviniyoruz ama her an herşey olabilir o yüzden soğuk kanlı olmaya çalışıyorum. Devamı gelir inşallah küçülenleri kargo isterim :)))

Ben de diyorum nevin nereye kayboldu:) daha sevinmek için çok erken bakalım cumartesi ne çıkacak herşeye hazırlıklıyım eşimle seviniyoruz ama her an herşey olabilir o yüzden soğuk kanlı olmaya çalışıyorum. Devamı gelir inşallah küçülenleri kargo isterim :)))

küçüleni de yenisi de kurban olsun sana ayol, sen yeter ki doğur:))))

Çiçeği burnunda hamileniz olarak sizden yaklaşık 4-5 ay sonra doğurıım Allah kısmet ederse ama ben hala inanamıyorum ve korkuyorum hafif lekelenme var hep yatıyorum :(

aman boşver yat zaten.daha önce dediğim gibi yatmaktan dinlenmekten kimse zarar görmemiş. lekelenmeler de geçer inşallah yakında. ama o inanamama durumu uzuuun süre devam ediyor. insan hep bir aksilik bekliyor. biz taaa 2li testten çıkıp da doktordan olumlu yorumlar alınca bir oh çekip sevinebilmiştik.

selam kızlar nasılsnız. be hala düzelemedim ilaç almıyorum dğal yöntemlerle atlatmaya çalışıyorum ama bir türlü geçmiyor hergün öksürüğüme bişey ekleniyor. ya baş ağrısı ya sırt ağrısı. bugünde sağ elmacık kemiğim ve üst dişlerimin kökleri ağrıyor. calsiyummu azaldı diye düşündüm. ve ağrısı çok gibi hani yatıp uyuyaayım diyorum ama yatınca hep gıcık tutuyor öksürüyorum hemde dişlerim ağrıyor. sizce 1 tane minoset içsemmi? doktor verdi ama içmemiştim. korkuyorumda içmeye ne dersiniz umarım cevaplarınız çabuk gelir:((

selam kızlar nasılsnız. be hala düzelemedim ilaç almıyorum dğal yöntemlerle atlatmaya çalışıyorum ama bir türlü geçmiyor hergün öksürüğüme bişey ekleniyor. ya baş ağrısı ya sırt ağrısı. bugünde sağ elmacık kemiğim ve üst dişlerimin kökleri ağrıyor. calsiyummu azaldı diye düşündüm. ve ağrısı çok gibi hani yatıp uyuyaayım diyorum ama yatınca hep gıcık tutuyor öksürüyorum hemde dişlerim ağrıyor. sizce 1 tane minoset içsemmi? doktor verdi ama içmemiştim. korkuyorumda içmeye ne dersiniz umarım cevaplarınız çabuk gelir:((

DUYGUCUM ben geçen gün hastalandığımda minoset içtim.. zararlı bişey olsa transfer yapıldığı zaman ağrınız oldukça içebilirsiniz demezlerdi. birde o kalça kemiği ağrısında kendi doktorumda minoset iç dedi. bence gece yatarkende bir tane daha iç. üstünü yice ört terle. terleyince cabuk atlatılıyor.

DUYGUCUM ben geçen gün hastalandığımda minoset içtim.. zararlı bişey olsa transfer yapıldığı zaman ağrınız oldukça içebilirsiniz demezlerdi. birde o kalça kemiği ağrısında kendi doktorumda minoset iç dedi. bence gece yatarkende bir tane daha iç. üstünü yice ört terle. terleyince cabuk atlatılıyor.

ya nebilim ,işte hani bugüne kadar ilaç içmeden geldim ya şimdide ilginç bir şekilde elmacık kemiği ve dişlerim ağrıyor. artık calsiyumeksiliğinden mi yoksa hastalığı atlatamadım ondanmı bilmiyorum. eşimde tutturmuş içme diye. ya insanım can bu dedim sonunda sustu. ama sabahta beri düşünüyorum ne yapsam diye. şimdi içmeyimte gece yatarkenmi içsem en azından gece uyuyup uyandığımda ağrı olmamış olur.

valla ben de tam olarak iyileşemedim daha. aralarda boğazımda bir kaşınma hissi oluyor, ya da birden kuruyor, deli gibi öksürüyorum.balgam gelip duruyor. vücudum da halen kırık. bünye iyileşmem için ilaç lazım diye adeta bağırıyor. öyle semptomatik tedavi edecek falan da değil şöyle boğazdaki iltihabı komple kurutcak bir şey lazım. bugün arı sütü içmeye başladım bakalım belki o toparlar.
duygucum minoseti bence de ağrın varsa iç. bütün gittiğim doktorlar bana da parol ve minoseti günde 2 tane kullanabilirsiniz dedi. evelsi güne kadar da kullandım zaten. sana da bir zararı olsa doktor vermezdi.

valla ben de tam olarak iyileşemedim daha. aralarda boğazımda bir kaşınma hissi oluyor, ya da birden kuruyor, deli gibi öksürüyorum.balgam gelip duruyor. vücudum da halen kırık. bünye iyileşmem için ilaç lazım diye adeta bağırıyor. öyle semptomatik tedavi edecek falan da değil şöyle boğazdaki iltihabı komple kurutcak bir şey lazım. bugün arı sütü içmeye başladım bakalım belki o toparlar.
duygucum minoseti bence de ağrın varsa iç. bütün gittiğim doktorlar bana da parol ve minoseti günde 2 tane kullanabilirsiniz dedi. evelsi güne kadar da kullandım zaten. sana da bir zararı olsa doktor vermezdi.

sorma ya allah hamilelikte kimseye hastalık yasatmasın. benimd eboğazım aynen öyle. bzen aniden kurumuş gibi oluyor nefes bile alamıyorum sonra birden bir karınca geziyor gibi oluyor peşine öksürük. valla öksürmekten içim şişti. bazende nefes alınca burnumdam keskin bir hava girip boğazıma yapıyor o anda nefesim giriyor birbine boğulck gibi oluyorum. dün işte telde bankacıyla konuşurken birden öksürük krizi geldi tel kadının suratına kapattım :) sonra yarım saat öksürdüm. geceleri desen zaten yatamıyorum yatkları ayırdım. hai bende riz geldiğinde eşim uyanmasın eşime kriz geldiğinde ben uyanmayım diye. ama bu gece 4 te başladı benimki eşim maşallah fosur fosurdu yatakları ayırmak ona yaradı :)) bende dün zencefilli bal yaptım arada tuzlu suyla gargara yapıyordum. ve boğazım ıslak olsun diye habire bişeyler yiyorum istemeyerek :((( işim şişti valla öksürükten:43:

Canım onu transferden sonra bile minoset vermişlerdi bence antibiyotiğe gerek kalmadan minoset iç parasetamol içeriyor bişey yapmaz.bence günde 2 tane iç.

Back
X