sorma ya allah hamilelikte kimseye hastalık yasatmasın. benimd eboğazım aynen öyle. bzen aniden kurumuş gibi oluyor nefes bile alamıyorum sonra birden bir karınca geziyor gibi oluyor peşine öksürük. valla öksürmekten içim şişti. bazende nefes alınca burnumdam keskin bir hava girip boğazıma yapıyor o anda nefesim giriyor birbine boğulck gibi oluyorum. dün işte telde bankacıyla konuşurken birden öksürük krizi geldi tel kadının suratına kapattım :) sonra yarım saat öksürdüm. geceleri desen zaten yatamıyorum yatkları ayırdım. hai bende riz geldiğinde eşim uyanmasın eşime kriz geldiğinde ben uyanmayım diye. ama bu gece 4 te başladı benimki eşim maşallah fosur fosurdu yatakları ayırmak ona yaradı :)) bende dün zencefilli bal yaptım arada tuzlu suyla gargara yapıyordum. ve boğazım ıslak olsun diye habire bişeyler yiyorum istemeyerek(( işim şişti valla öksürükten
![]()
evet ya, öksürmekten boğazım temelli acımaya başladı artık. anlattığın her şey tıpa tıp bende de var. dün komşu geldi, kadına boğazımın kurumasından laf anlatamadım valla. günlerdir devamlı su içmekten yarım saatte bir tuvalete gidiyorum. yetmezmiş gibi bugün bir de deli gibi midem yanıyor. sabah kahvaltısında azıcık peynir ekmek yedim, o saat bu saat saf asit içmiş gibiyim. ha bir bu eksikti sanki...