yok yağrum benim 3 hafta sonrası kesin çıkış olcak. senin 13 hafta sonrası 32.gebelik haftanda doğum iznine çıkış oluyor dimi?
sorun şuki haksız yere oluşu sinir bozucu yoksa sorun değil. hani biz seni idare ederiz git doğumunu yap gel deselerdi belkide ben kendi isteğimle çıkıcaktım çünkü bebeğe bakacak kimsem yok. ha olsa bile belki bir süre dinlenmek istiycem evde onca zorluktan sonra bebeğimle vakit geçirmek istiycektim. ama hiç çözüm yoluna gitmeden bu karara varmaları sinir bozucu. koz olmaz diye düşünüyorum. 13 nisanda kontrolüm var kontrole gittim orada doktor riskli gördü ve istihirah verdi ne yapabilirmki :) zaten risklide bir gebeliğim var dimi :)))
EVET SENİN KESİN ÇIKIŞ BENİMSE 13 hafta sonra 32 haftada izni hakediş. zaman çabuk geçsin istiyorum :)
ya zaten haksızlık orda. bak doğum izni 6 aya çıkıyor. 6 ay evde oturup maaşını alacaktın. sonrasında dönmek istersin yada istemezsin o zaman çıkartsalardı yada sen kendin dönmek istemeyebilirdin. bence patronların herşeyi hakediyor :)