- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
ev işi nankördür derler, yap yap hep aynı duruma geliyor. ama yapmadanda insanın içi rahat etmiyorki. eşim beni bildiğinden hafta içi birgün işleri yaparki hafta sonu ben iş yapmiyim. yoksa o yokken her tarafa saldırırım. o yüzden süpürme, alışveriş, ütü hepsini yapar. geçen hafta balkondaki plastik sandalyeleri banyoya alıp, klozete oturup tek tek her taraflarını cifledim, kaynar suyla duruladım :)akşam belimin ağrısından öldüm.gelip gördüğünde ben seninle konuşmuyorum yine yapmışsın yapacağını,ne zorluklar çektin halen cekiyorsun. unutuyorsun diye kzıyor :) ama bende kirli, yada ortalıkta herhangi bişey görürsem dayanamıyorum. biblo vs bile bulundurmam. acaip rahatsız olurum. huyumu bildiğinden bana bişey bırakmamaya çalışıyor.ama çocuk olduğunda hiç aldırmamaya kararlıyım. varsın toz olsun, karışık olsun.. cocuguma bakarım sadece :)
kız sonay senin koca ne iş yapıyor adam 7/24 evde ev işi yapıyor. bekar erkek kardeşi varmı senin eşin gibi titizmi hani yaşı uygunsa bacılarıma alayım böyle bir modeli :)))) sen iş yapmadın yapmadın sonunda pis girişmişsn yani. ne kadrda oturarak apsan eğilme durumu oluyor insanın beli ağrır tabi. bende öyle yapıyordum sonra belim ağrıyınca 3,5 ay-tıyordum valla ama yapmadanda olmuyor. bende bebeek olsun bende sağlığıma kavuşayım onu uyuttuğum vakit hemen işlere grişirim. elim hızlı bebek yarım saat uyursa dnya iş yaparım diye düşünüyorum umarım uslu bebek olurda benimde yapma fırsatım olur.