evet o iş bence feci zor bir iş neyseki büyüüük bir kısmnı atlattım. hatta eşim işten geld gene serecektide kalk dedim oturmakla olmaz ama yapıncada gözümde çok büyümüştü iyi oldu deyip durdu. valla ev rahat ama sabah kalk diyen akşam yat diyen bir kocam var. çok uyuma başın ağrır kalk kahvaltı yap. akşamda zaten hayatta o yatacakta ben oturcam hiç olmaz. uykum olmasada illa onla giricem yatağa. şuan eski düzen devam sabahları erken kalktığım için akşamgene 11 gibi yatıyorum eşimle. bakalım ilerleyen zmanlarda geç uyanırsam geç yatarım belki yada bebeden dolayı hep uykum gelir. amaen iyisi öğlen uyumamak. öğlen uykusunu pek sevmem nadir durumlar dışındada uyumam.
yarınada prog yaptım. pasta poça falan yapcam. sonra onları alıp eşimi anasına götrcem cumartesi eşimin doğum günü cumadan aasında olalımda cmtesi pazar bize kalsın. malum bacısıyla ikiz sonra bacısı gelin edin demesin zaten konuşmuyoruz sırf eşim için gitmek istemiyorum yani birkez daha ben adım atmak istemiyorum. dolayısıla yarınd bu işi halledip cumartesiye gidemeyiz başka prog yaptım diycem eşime:)![]()
bende çok erken uyanıyorum, yorgunluk oluncada akşam 10 da uyuyakalıyorum.
ya gelmişler kaç yaşlarına ne doğum günü artık. hem insan karısıyla başbaşa kutlamak ister.. sanki 3/5 yaşlarında cocuklarda anne babayla kutluyorlar :))