Canım benim bildiğim negatif tüp denemesinden sonra 1 ay bekletiyolar öteki adetinde gidiyosun ama sen ara sor en geç 3. Gününde versib eğer olur derseler.
Anladım canım işten çıktığını sorun değilgittik gördük bizde zaten endişelerim geçti azcık.
Duygu da öyle yaptırdı bence muayne ücreti şart duygu da cumartesi muayne oldu pazartesi de şeker yüklemesini yaptırdı kontrol süresi 10 gün oluyor muayne ücretinden sonrada. Ben de artık üçe beşe bakmadan devam ederim medikale. Doktorum kendine eziyet etme iğnelerle fitile yada hapa geçelim dedi ama benîm takıntımı görünce bir de tüp bebek diye ısrar etmedi sen bilirsin dedi biraz düşün dedi gülümseyerek:) benim de elimde 7 tane iğnem kaldı sonra 8-9 hafta arası bişey oluyor sonra fitile geçelim dicek aslında ben de yoruldum iğnelerden ama en azından 10. Haftaya kadar dayanmak istiyorum.
elifcim karışmak gibi olmasın ama iğneler konusunda sanki kendini biraz da boşuna zorluyorsun. hani bizde bir inanış vardır her tür ilacın iğnesi daha etkilidir diye ama aslında öyle değil. ben 3. ayım dolana kadar progesteronu günde 6 tane vajinal kapsül olarak aldım. doktorum zaten kan sulandırıcı iğne kullandığından iğnesini vermek istemedi. ama ben ısrarla bir kaç defa sordum, daha etkiliyse iğne verin dedim, her defasında hayır katiyen iğne daha etkili değil. hatta vajinal kapsüller vajinadan emildiği için ve direkt etki ettiği için daha iyi dedi. hakikaten de biliyorsun 3 ayı hiç bir sorun çıkmadan atlattım. hani kapsüle geçersem ve yeterince fayda etmezse diye bir düşüncen var eminim ama o kadar da kuruntu yapma. bak senin doktor da demiş aynı şey diye. o kadar iğneye canına yazık.