elifcim seni ve eşini anlıyorum biz de öyle durumlarda bir eksikleniriz. ama bence 2li testlerin için 1-2 hafta sonra tekrar çağıracaktır. ya da hiç olmadı bir kontrole ileride muhakkak çağırır. yani şöyle ki bence şimdi gidin, çıkarken borcumuz nedir diye sorarsınız, yok almıcaz derlerse vermezsiniz(ha genel müdür de ısrarcı olmuş onu da ezmemiş olursunuz ayrıca. adam da sonuçta jest yapmak istemiş belli) ama sonraki kontrolde çağırdığında ücret verirsiniz. böylece herkesin gönlü olmuş olur ne dersin?
Ben de öyle düşünüyorum devam edersek veririz ama koskoca profesör e borcumuz nedir diye soramam ben :) çıkınca asistanına sorsak o da sizden ücret alınmayacak dendi der. İlk sefer için yapılacak pk bişey yok sonrası için de zaten müdürüne de söyleiz neyse emeğinin karşılığı veririz. Zaten 1 muaynehane 1 kontrol yapıyomuş ayda bire denk gelir katlanırız. Yeterki sağ salim doğurayım rahat olmaya çalışıyoum ama çalicakmış gibi belim ağrıyor bukadar da olurmu geçiyor sonra ama bazen çok sancı yapıyor. Rahim şimdiden büyümel için bu kadar zorlanıyorsa ilerde yandım ben diyorum. Ama benimkisi birazda evham şuan bakalım hayırlısıyla bir gidelim de belki özele devam etmem herşeyim cerrahpaşa da yapılırsa profesör e ayda 300-500 vermek belki daha mantıklı:) ikili testin 300 küsür olduğunı düşünürsek 50 tl de her gidiite muayne ücreti. Bn çok da sabırsı bir gebeyim. Kaybettiğim bebeğim yüzünden oluyor bunlar yeniden başıma gelicek diye oldukça korkuyorum Allaha emanet umarım sandığımdan daha kolay bir hamilelik geçiririm.