bakalım işte eğer izin alırsa bu cumartesiye bıraktım o işi. benimki uzak yerlerdeki eğitimleri yasakladaı bende gecende aklıma centraldeki eğitim günü kalkıp gitsek kapıdan geri çevirmezler ya:))) iillaki alacaklar içeriye madem nlar böyle yapıyor bizde onlara inat böylemi yapsak diyorum:))
ya annen seni ormal sanıyor galiba arada hatırlat ben hamileyim ne işim var merdiven üstünde mutfak dolaplarının tepesinde. hayır o yaparken için rahat etmez ilal sende dolanır yorulursun. birde ben anlamıyorum kaldırılan kışlıklar ne mantıkla ütülenir. ben yıkıyorum katlayıp hurçlara koyuyorum. zaten genekırışıyor harcanan elektrik ve emeğe yazık yani hayatta ütü yapıpta hurçlara koymam. kendi gibi sanıyor heralde sen tüp bebekler ve 36 yaşında hamile kaldın öyle kolaymı bu işler allah göstermesin bi düşşen biş gelse başına baklaım 2. bu kadar şanslı olabilcenmi. bende hamileliğimin başındayken 2 komşum var övünerek oo ben doğuma gidicem merdiven üstünde perde asıyordum diyor diğeride yok yorgları atıyordum dışarı deyip sinir eidyolardaı beni. ulan daha ağzınız süt kokarken koca merakıyla evlenirseniz tabi çat diye hamile kalıp o işleri yaparsınız. biri 38 yaşında 17 mi 18 yaşında kızı var. diğeri 32 yaşında oğlu 10 yaşında. bende onlar gibi 20 lerimde evlenseydim bende yapardım. birde drumu bilmelerie rağmen böyle konuşalarına ekstra gıcık oluyordum. valla herşey gelip geçiyor ananda çok meraklı bırak yapsın zaten kadın bulamadın yaptığın işler yapmasında kirli olan yerleri yapsın mesela tüm camları silebilir ::))) banyo fayanslarını silsin gibi ince işleri yapsın :))
aha işte benim anam da aynı senin komşular model. kendi hamileyken bütün eve tadilat bile yaptırmış, tek başına temizlik yapmış, evi her daim bal dök yalaymış... beni 20 yaşında, kardeşimi de 24 yaşında doğurmuş, bende o enerji artık yok hiç düşünmüyor.... ayrıca kendisi temizlikle bozmuş bir kadındır, ben öyle değilim.