sagol canım iyi dileklerın ıcın ıns. su 2.asılamayıda atlatsam yetcek bana tp bebekde daha rahat olcam özel hastane sorularımın cvp nı falan alcam yanı zk prosödur dısına cıkmıyor ne oldu bılıyomusun bunlar bana sebebsız dıyolar ya hormon testtınde tetesteron testtı yapmamıslar gecen ay yaptırdım (kıst var dediklerınde) bıraz yuksek cıktı tabii ertesı gun gıttım hanı kıst yuzunden tedavı olmuyorum ya bır ılac verır bu ay o degerde duser gıbı dusundum ayyy dr dıyorkı once kısttı hal edelım dogum kont.hapını kullan sonra hormon testlerını yenılerız falan basından savıyor vermedı ılac göya bu hap onuda dusururmus bılmıyorum ama ben dr hıc guvenmedım resmen basından savdı bakalım bu ay ne olcak bellkıde asılamalar tetesteron yuzunden tutmuyor ve dusurmek ıcın bısey yapmadıyani adet olunca 2.asılamaya baslıcakmıyız bılmıyorum endıselerım var kagnı gıbı ılerlıyorum gelısmelerden haberdar ederım sizi zaten hep bakıyorum ne yapıyosunuz dıye (zk hormon testlerı ıcınde tetesteron hormonuma bakılmamıs burda bir arkadas sayesınde ögrendım gıttıgımde baktırdım yuksek cıktı siz hıc baktırdınızmı? )
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. ben zkde 2 defa hormon baktırdım ama ikisinde de testesteron bakılmadı. hatta 2.sinde lh de bakılmamış. sadece östrojen, progesteron ve fsh bakmışlar. orası prosedür gereği ne bakılıyorsa ona bakıyor. ektradan asla bir şey bakmıyor. dk haplarının içinde bildiğim kadarıyla progesteron ve östrojen var. bu hormonların alınması evet teorik olarak testesteronunu düşürecektir. doktorun tavır olarak baştan savmacı davranmış olabilir ama doğru söylemiş.