senin 10 günün doldu mu duygucan? eğer dolmadıysa git hatta bugün git sanırım yarın dolmuş oluyo baksın bi sorun var mı endişelendim erken geldim dersin. kovacak değil ya. olmadı kontrol süremde gelmek istedim dersin. endişelerim var dersin kafandaki soruları sorarsın. eğer yine de sana ne evhamlısın bilmem ne derse basarsın kalayı doktor olan o seni rahatlatacak olan o parasını ödüyosun ben böyle istiyorum dersin.
duygu can bebek daha gelmeden uykusuzluğa alıştırıyor işte böyle :) aman sabahlar olmasın canım

hediyeni güle güle kullan canım kendin halletmen iyi oldu sonra bebekle çıkamazdınız birdaha. bebeğe hediye takıldığını ben de hiç duymadım. en azından baba yapmaz. ha olmasaydı maşallah alırdı ama varmış. onu yeni almış gibi takarsınız yastığına :) sen çeyrek vereceksin de kim ne anlayacak herkese bunu da babası taktı mı diyeceksiniz :) bu arada ne aldı babacık sana yüzük mü küpe mi kolye mi söyle de bize de fikir olsun :)
ben içtim o ramazan şerbetinden. lohusa şerbeti de içtim. tadları hemen hemen aynı. lohusa şerbeti daha yoğun oluyor sadece. ama alıp ikram edebilirsin hatta hiç uğraşma al bikaç şişe dursun evde işte. ondan verirsin zaten çok gelen giden olmaz. kalırsa da siz içersiniz indirimdeyse al stokla. elindeki lohusa şekeri kadar da yapıp kaynatırsın olmazsa denemiş olursun. başka masrafa girme.
bi arkadaş yine kk dan doğum yaptı da bir gece öncesinden gidip hastane odasını kendileri süslemiş. siz de öyle yapabilirsiniz. yatış yapılır oda belli olursa yapabilirsin. yada doğumun öğlen 12 gibi olacaksa mesela sabah erkenden gidip süslersin istediğin gibi.
marshmelov ları da boşver bu sıcakta yapış yapış onlarlan uğraşılmaz zaten canım. hastanede ekstradan bişe yapmazsın. eve gelenlere de magnet ve lohusa şerbeti tamam işte.