sonaycan yatak odana yapsana salona niye örtü seriyorsun. daha mı serin oluyor o odan. ben şahsen salona yatmam koltuklarım kadifemsi çok sıcak pişiyorum:) ki zaten betin yatacağımda şüpheli. normalde bile hasta olduğumda uzanmıyorum eşim kızar ya hastasın bi uzanda sana hizmet edeyim der:) bende uzandıkça dahada hasa olduğumu bildiğim için (başıma ateş giriyor vucudum yanıyor falan) hep rahat pozisyonlarda otururum. ha sen benim canım tatı yatarım dersende kime neden ayıp olsunki sonçta keyi yatmıyorsun ameliyatlı olacaksın. bence yatağını hazırla öyle git kardeşininde bebeği ar belki gelip yapamaz. onun dışında yardım edecek biri yoksa ence hazırlıklı git. geldğinde hepten eğilip kalkamazsın.
valal elifcan bırak meme uçlarını arnıma bile yağ süremeyi bıraktım. havala sıcak 2 kez duş alıyorum vıcık vıcık onu süremek isteiyorum( umarım memelrde de sorun olmaz. ben kelebek uç almadım eğer sorun yaşarsam eşim alacak. zaten fiyatı her yerde aynıydı. alacağım yerlerde bir adım. ilk andan itibaren onla alıştırırsan belkide bebek çekmeyi öğrenir. benim arkdaş hep onla vermişti. paşa paşa emzirdi. k.çını hiç zora sokmadı:) ama ben önce denemek istyiroum. bakalım belki evdeki numuneleri sürmeye başalrım bu akşam.
gittiğin bebek görmeside ne öyle abartmışlar yo kdantelli örtüler yok bilmem ne. ben yatağa leke geçmesin dye ne gbi önlem alsam diye düşünüyorum millete bak bebeğe gelinlikler vs. insan sıkılır be. hem alışkın değilim ayağıma hizmet edilmesine dayanamam kalkıp kendim yaparım:)))
bu zamana kadar çatlamadıysa zaten bence artık çatlamaz vücudun. sen de 5-6-7. aylarda düzenli yağlandın onun etkisini görüyorsundur bence.
bende şuansa sabah akşam düzenli olarak yağlanıyorum sadece karnıma değil basenlerime kalçama belime bacaklarıma da sürüyorum. arada da göğüslerime sürüyorum. artık Allah kabul etsin :)
artık denersin bebeğin direk tene temas etmesi en güzel ama olmazsa da her türlü çareyi denersin artık.
ya bırak hamileliği elifcan son aylarda bir yiyorsun önğnden çekecekler diyorlardı ne yemesi. hepten kesildim( hayır kendim için değl bebeğe üzülüyorum. yazık garibime. sıcakalrdanmıdır nedir yiyemiyorum. hayır oruç tutsam belki sevaba girerim:))
doğumdan sonrada yiyebilceğimi sanmıyorum. inşalah yememde:) gerçi hamilelikte almayıp sonradan alanlarda oluyormuş. bellide olmaz.
ya kaynanan tembihlr oğlunu hediye konusunda. kocası bile tee ne zman almışsa ona senin koca hayli hayli alır. ama bu işlerla alakası yoksa bir çıtlat gene. bizimki karı huylu ya maşallah bütün şeyleri bilir anasının kızı diyorum birde bacısıyla ikis olunca haliyle zamnında oynarken örgü bile örmş :))) bizimki bir ara sık sık çiçek alırdı sonradan masrfalar artınca almamaya başladı evde saksıda yetiştiryor :))) . hatta en son doğum günmde pastayla çiçek almıştı. maşallah görmeyen kalmamış. herkes senşinki çiçekle geldi hayırdır falan demişti. yuhh dedim normalde kimseyle karşılaşmaz bi elinde bi çiçek var görmeyen kalmamış. ama seni kocan gibi hızlı hızlı gelmemiştir gören görsün vaybe kocaya bak desinler demiştir içinden :))
vallah görümcek dün aradı 2 kez elim hamurdaydı açamadım bitsinde arayım bari dedim bi zman sonra zil çaldı geldi bir hışımla. teli açmıyon falan filan bağrındı arayıp hal hatrınızıda sordurmuyonuz ne yaptm ben size falan filan dedi. valal hamur açıyordum ge bak dahada bitmedi bitince arıycaktım dedim. neyse oruçluydu açmaların bir kısmıda pişiyordu koktu 4 tane paekt yatım ilk ona kıset oldu. eşimi aramışta karn evdemi aradım geneaçmadı demiş oda evde git napcaksanız yapın demiş. dedim biliyor hamur açtığımı özellikle onuda aradımki arayınca açamazsam telaş etmesin diye söylemedimi dedim yoo diyor. yani benim kocada az değil. bişey dyemyor bacısına. neyse canım bir eksiğin gediğin varmı bir ihtiyac olursa ara durumun nasıl demek içi gelmiş. zaten işe dönüyordu yarım saat oturdu oturmadı. bu arada bebiin odasına baktı. şimdi erken gösteremem demedim. birde şeker süsleri vardı kağıtlarını yapıştırmıştım bebeğin adınıda öğrendi. zaten sona geldik eşim epey sıkı tumuş ağzını şaşırdım valla .neyse bebeğin adınıda öğrenmiş oldum dedi. zaten sonunda olduğumuz için çok burun kıvıramazlar başlarda deseydik belki yorum falan yaparlardı ama işimizi garantiye almış olduk :)
kaynanamın kocası ona bişey almış mı bilmiyom yazılar karıştı heralde bizim kayınpeder öyle doğum hediyesi filan almışmıdır karısına bilmiyorum. benim kociş de artık bilmiyorum beklerim kendisi akıl etsin. etmezse de eminim öyle bir adeti bilmediğindendir. o zaman da azcık çıtlatırım artık napalım. benim de iştahım açıldı tek tatlı dondurma yiyebiliyorum. ama bir doymama sorunu başladı öğüslerin haricinde de acıkıyorum. eşim 18.30 da geliyor şuan açım kurt gibi de onu bekliyorum. inşallah ben de birden kilo almam ilk aylarda almadım ne güzel. ama bu ayın sonunda gittiğimde beni bi 2-3 kg karşılayabilir :) dikkat etmek lazım yine de. Allahtan abur cubur yemiyorum. ceviz hurma vs.. tatlı istiyorsam dondurma. onun dışındakiler yemekti kahvaltıydı. akşamları meyve çok tüketiyorum. hatta gündüz de bir porsiyon yiyorum.
görümcek isyan etmekde haklı. bu sefer telini açmamak için mantıklı bir sebebin varmış ama genelde açmadığın için kadın ne bilsin. haklı vallahi az bile etmiş sana kusura bakma :))) ya işte görümcelik vazifesini yerine getirmiş. kocan da az değil cidden. yada bıktı bence sizden ondan karışmak istemiyor.