valla bende elif gibi düşündüm nevo ütünün içine düştü çıkamadı heralde dedim:))) anam o kadar ütü nasıl yapıyonuz ya valla ben 3-5 gömlek ütüleyince fenalık geliyor hele hele iç çamaşır hayatta yapamam sık sık 90 da yıkarım sererken çırparım katlarken düzlerim ütüye gerek kalmaz. kalsada yapamam valla dolaplarda gene kırışıyor. bende dün çok giremedim nete açık oluyr ama darl geldiği için başınd aduramıyorum pc alıp yatağa geliyorum ama uzanırkende tek elle yazmak zor oluyor diye yazamıyorum.
pusetinin hayırlı olsun sağlıcakla kullansın bebecik. hediye ötüde olsa al napıcan. malum bedavaya veriyoruz dedikleri hedayaelein fiyatınıda maa dahil ediyolar ama olsun onlarda kalcağına al getir illaki uzuuuun süre olmasada kullanılıyor gene. kaç liraya aldınız birde linki varsa at dabakalım. gerçi ben aldım ama sonay ve elife fikir. ben bebek arabasını saklamayı düşünüyorum olaki 2. bebeği yaparsak onun için kalsın. tabisi sağlam kalırsa. anakucağ sağlam olursa araba kısmı kullancağım vakik çocuk 1-2-3 yaşlarında olcağı için yıpranabilir. artık o güne kim öle kim kala. planlarım böyle. birde rahat bir doğum olursa 2. çocuk düşünürüde çok zorlu bişey olursa gözüm almayabilir:)
ay yok canım daha o gün ütüledim bitirdim her şeyi. fakat ertesi gün biraz yemek işiyle uğraştım, dün da eşimle dışarılardaydık pek giremedim. ütü konusunda bende anamın evinden alışkanlık, o her şeyi ütüleme. elimde değil, öbür türlü yapamıyorum. ama kocam sizinkiler gibi kumaş pantolon, gömlek giymediği için nispeten kolay oluyor. yani bir de yok kumaş pantolonun çizgisi düzgün olsun, aman üstüne bez koyayım parlamasın gibi şeylerle uğraşmıyorum.
aldığımız pusetin linki aşağıda. pazarlıkla 1050 liraya aldık. daha önce jokerde bakmıştım, bu fiyata sadece puseti satıyorlardı, ana kucağı o an için ellerinde yoktu, 500 lira civarı ayrıca ekleyin demişlerdi. parasını kayın valideme ödeteceğim için aslında hiç fiyat gözetmeden bir kaç model bakmıştım. bu en ucuzlarıydı, ama aynı zamanda en hafif, en kolay açılır kapanır model de buydu o yüzden bunu tercih ettim. bir de britaxın ana kucağı ve oto koltukları yıllardır aldıkları güvenlik ödülleriyle çok ünlü. bakalım umarım pişman olmayız.
ben hep diyorum, bizim yaşımız da ileri, biz artık başka çocuk yapamayız. zaten öyle bir isteğimiz de yok. yani aldığımız her şeyi kızımız kullandı kullandı, yoksa arkasından gelen olmaz. annem aman her şeyi sakla kardeşinin çocuğu olur kullanır deyip duruyor. ama kardeşim evlencek de, çocuk yapacak da ölme eşeğim ölme. hem bakalım gelin isticekmi benimkileri kullanmayı. ya da çoğu giysi falan hep pembe, kızları mı olacak da kullanabilecek. o yüzden belki bir kaç parça şeyi saklarım gerisini veririm. bu tip ana kucağı falan gibi pahalı ama geçici kullanılan şeyleri de olmadı, ihtiyacı olana veririm, kullanır iade eder. ileride lazım olacak aile fertleri için yine saklamış olurum.