ya kızlar, bu arada benim dün resmen korkudan aklım çıktı. ctesi pazara gitmiştik sürüyle sebze meyve falan aldım. dün de sabah kahvaltıyı edip hadi dedim, aldıklarımla bir kaç çeşit zeytin yağlı pişireyim, hiçi çıkarıp hazır hazır yeriz. bir de dolapta elmalar vardı, kaç zamandır yenmedi, duygu günlerce elmalı kurabiye deyince aklıma geldi, ben de elmalı pay yapayım dedim. sonra eşim madem tatlı yaptın bir de börek yap dedi falan 2-3 saat mutfaktan çıkamadım. sonra tam böreği de fırına koydum ki, birden bana bir şey oldu. biri sanki sağ kasığıma bir bıçak saplamış da içinde çeviriyor gibi bir sancı saplandı. ama görseniz acıdan dizlerimin bağı çözüldü, olduğum yerde yığıldım kaldım. eşimin yardımıyla zar zor yatağa süründüm. nasıl yoğun bir acı anlatamam. kasığımdan bir tarafta dizime kadar, bir tarafta da sağ karın boşluğumla ayıptır söylemesi makatıma vuruyordu. önce tabi sağlıklı düşünemiyorsun, yoksa doğuruyorum mu dedim. sonra doğurcak olsam suyum gelir, olmadı kanama gelir, hem böyle tek taraflı bir sancı olmaz dedim. sonra yoksa apandisitim mi bu dedim. olur ya, apandisit bu, hamilelik falan dinlemez. yatakta bir tarafıma felç inmiş gibi yatmış, kafamdan acaba apandisit için ameliyata almak için önce çocuğu mu alırlar diye düşünürken, eşim kalk dedi hastaneye gidelim. kalktım tam üzerimi değişirken, bebek karnımda yer değiştirdi ve 20 dakika kadar beni felç eden acı, zınk diye geçti. benim bebek o tarafa kafasını yerleştirip arada çok zorluyor. bazen karnımın o tarafında fıtık gibi bir batma oluyor. ama hiç böyle yoğun bir acı ve ağrı yaşamamıştım. her halde dedim bu sefer de yanlış bir sinire baskı mı yaptı ne yaptıysa ondan oldu. ama şunu anladım, yok ben normal doğum falan yapamam. 20 dakikada resmen perişan oldum, doğum sancısından kesin bayılır kalırım.