ay kızlar ya bana fenalık geldi annemden. kadın durmuyor deli etti beni dün kalktı sabahtan akşam 8 e kadar cam sildi. halbuki temizdi. yine silip silip durdu. hayır silsinde bende rahat oturamadımki yanında o uğraşıyor ben nasıl yatayı uzanayım. bugünde kalkmış onu yapalım bunu yapalım yatak döşek ütülemesi yapıp beşiği yerleştirdi. yok şunları yıkayalım bunları yıkayalım. yav yarın doğuma gitcem dinlenmem lazım. valla başıma ağrı girdi oturmuyor kadın( iyikide erken gelmemişte bu zamana bırakmış gelişini. yoksa pertim çıkardı. bende yaptım ama otur kalk dinlen yavaş. ha benden bişey istediği yok ama o dolanıp çalışırken ben rahat edemiyorum
bu arada mail attım sizlere bakarsınız. elifcan bak bakalım becermişmiyim bunlar diğerleri gibi olmaz dedin ama paket yapınca bişeye benzedi gibi:)
evet duygucum gerçekten paketlenince bişeye benzemişler. yani paketsiz de çok güzeller. ellerine kollarına sağlık.
sen annene bakma yat uzan dinlen. cidden yarın doğuma gideceksin. bence açılman yoksa hiç suni sancı verdirerek canını yakma ol sezeryanını. ha ama bekleyelim bikaç gün derse o opsiyonunu da kullan. olmadı sonun zaten sezeryan. annen de gelmedi gelmedi doğuma 1 gün var evi niye kaldırıyor iş mi yapılırmış bu saatten sonra? zaten bir işe de yaramıyor sen yapmıştın hepsini. ama napıcaksın işte onun da kendisine göre bir düşüncesi vardır elbet vakit nasıl geçirsin ki. annem bana geliyor o da aynı duramıyor. her işi elimden alıp ben yapayım diyor. alışmıştım anneme yine yalnız kaldım