duygu dan sana geçti o zaman enerji canım. biz de pendik e-5 yolu üzerinde idil bebe var ona uğradıkdün eşimle ama oldukça pahalı fiyatlar hiçbişey alınmaz yani. bir de neomarin avm de kuzenim max diye bir mağaza var çok güzel ve uygun hamile kıyafetleri var demişti oraya baktık. 17 tl ye bir elbise aldım cidden çok güzel. bir tane sıfır kollu gömlek aldım aşağı doğru genişliyor taytla giyilebilir. lcw den de 12.90 a düşmüştü birtane bebekli tişörtüm olsun dedim ondan aldım. ben de maşallah iyi gezdim haftasonu hele dün 4 saat falan gezdik. inanamadım kendime. eve geldim duş aldım aldıklarımızı yıkadım astık vs.. ama sonra yattığımda anladım ki ölmğşğm. ayaklarım resmen konuşuyolardı

altları yanmaya başladı. ne kadar havaya diksem de fayda etmedi. ateş bastı hep bütün vücudumu yorgunluk öyle çıktı.
bugün de sabahtan yine enerjiktim market alışverişi yapalım dedik evden çıkana kadar bulaşıkları at yatağı topla giyin derken arabaya bir oturdum yine yorulmuşum :) sıcak havalardanmıdır nedir bir halsizlik yorgunluk geldi üzerime dünden beri. çok da gezdik onun da etkisi olabilir. yarın sağlık ocağına tekrar gidicem ve kan idrar baktırıcam. sonuçları da doktoruma gösteririm iyi olur.
ben de anladım ki son aylara alışveriş falan bırakılmaz. bayramdan sonra giyim kuşam emzik biberon küvet eksiklerimizi tamamlayıp oda bakmaya başlarız.
kendi yatakodama bambu beşik alıcam önce ondan başlarız işe. sonra da odası için gezeriz.
duyguyla ben de cuma sabahı konuştum kıza suni sancı bile banamısın dememiş :) ne ki diyor. helal olsun vallahi. ah şu kıymetli bebeklerimizi kaybetme korkusu olmasa. eminim o gece de sancı çeker ertesi güne doğururdu. ama nasip böyleymiş. sütü de hemen gelmiş. dün aramadım bilerek hastaneden çıkış telaşları vardır bir eve gelsinler kendilerini atsınlar diye hem eşim de tebrik etmek istedi bu akşam ararız artık.
hoşgeldiniz. ay duygucan sensiz buralar hiç çekilmez. sonay da gitti. topiğin gülü

taze annesi arada gir iki kelam döktür. kaynana alsın hevesini bari. biraz zorlanırsın 1 hafta kadar ama atlatırsın sonra bol bol su iç kabız olma ki dikişler zorlanmasın. sonra hastane deneyimini anlatırsın. zaten büyük tuvaletini yaptırmadan çıkartmamışlardır seni genelde öyle yapıyolar. ikinizi de öpüyoruz. yeğenimize iyi bak.