sağol nevincim valla akşam çok kötü oldum öğlen parol u çıkartmıştım ama içmedim fakat direnmenin yersiz olduğunu anladım akşam eğer almazsam daha kötü olucaktım felaket tıkandım kafam davul gibi oldu 1 tane parol aldım birer fıs da burun spreyi kullandım zaten hemen şişmiş içi görebiliyorum aynada felaket yaktı kimbilir nasıl mikrop dolu içerisi

sonra rahat uyumuşum. bugün yine alırım da azcık ayaklanayım. moralim çok bozuk benim ruh halimdenmidir nedir kız da pek hareket etmiyor tansiyonum da düşük halsizim ondan olabilir o hareket etmeyince de ağlayasım geliyor akşam baya bi kötüydüm. ama sabah başladı tekmelemeye ilaç da iyi geldi sanırım :)
valla klimalar cidden mikrop yuvası dışardan aldığı havayı soğutup üflüyor binbir türlü mikrop vardır içinde. artık yasak soğuk şeyler kış moduna erken giricem sanırım gözüm korktu baya. havalar da müthiş sıcak bikaç gündür hele yarın daha da sıcak olacakmış. birazcık serinleseydi de rahata erseydik.
duygucan ın da annesi geldi gene sanırım yalnız olsa girerdi hepten giremiyor ev karısı çocuğunun anası oldu :)
sen nasılsın lara bebek nasıl?
nevo karnında çatlak oldu mu ve çok kaldı mı toparlansın diye bişey kullanacakmısın?
ben sadece vazelin sürüyorum şuan çatlak falan yok görenler hiç 6 aylık karnın yok diyor. cidden de öyle. minicik bir karnım var. minyon boyuma göre karnım da minyon :) bir de içimden diyorum ki içerde tek böbrek yok tek tüp de yok çocuk yeri bol buldu içerde seriliyor hiç dışarı göbek yapmaya niyeti yok :)
göğüslerim acımaya başladı dünden beri son aylara girince yine mi azacaklar ne böyle iyiydi yahu :)