kızlar dün doktordaydık kızım 1 haftada 225 gr almış 2200 gr olmuş suyumuz gayet iyi gelişimi de haftasıyla uyumlu belki 3 kg ı görürüz :)
nst de sancı çıkmadı kalp atışları ve hareketleri oldukça iyi. annem de bizimleydi beraber bizim eve döndük o girdi yanıma anane hatrına yüzünü gösterdi bize :)
nst deki kız da sen de böyle böyle geldin bugünlere dedi 29. haftadan beri nst deyim. müptelası oldum :) şuan 34+4 üz 36 yıl doldurmamıza az kaldı nst hemşiresi de 37yi görünce artık daha da korkmana gerek yok dedi. inşallah 2 hafta daha durur.
yalnız ters olduğu için beni baya zorluyor ayakları kasıklarımı çok acıtıyor ayakta durdukça baskı artıyor yatmam gerekiyor. kafasıda iki kaburgamın arasında çok zorluyor yemek bile azcık yiyorum rahatsız olmamak için.
buna şükür ama dikişsiz bu haftalara geldim.önce 37 yi sonra 38 i görmek nasip olur inşallah.
kan idrar ve hormon bakıldı. herşey yolundada b12 yerlerde yine benim çok düşmüş

halsizliğimi de o yapıyor sanırım yarın tahliller için konuşucam doktorumla hemogram iyi gibi pek de anlamam ama düşük değer yok aksine yüksek var.
nidilat ı hala içiyorum kesmedi keserse sancıların başlicağından ve doğumun olacağından korkuyor 10 gün sonra çağırdı o zaman kesicem artık doğarsa da doğacak dedi. sanırım artık içmemi istemiyor o ilacı da. oldukça çok ilaç yüküm var zaten. 7 kasım bir sonraki kontrol.
kızımın bambu beşiğini aldık doktor sonrası.cuma günü gelecek. eve gelince hemen halıları topladık verdik çarşamba gelecekler tüllerin çoğu yıkandı bugün camlar silindi balkonlar tertemiz oldu görümcem de geldi ağız ucuyla yapalım bişeyler dedi biz de salmadık onu yaptı mecburen :)acımıyorum yarın da gel dedim. anneme yazık değil mi sabahtan beri ayakta kadın 10 da uyudu sulh düştü
eşim de yardım etti onlara o da uyudu yarın iş var.
bende cin gibi ayaktayım bütün gün yatırdılar beni dinlenik vücudum :)
kızımın kıyafetlerini annemde yıkadık ütüledik tertmemiz bir hurca koyduk getirdik eve iyiki onları annemde yapmışız el kadar şeylerden çıkan tozu görseniz etiketlerini kestik ters çevirip öyle yıkadık ama kuruduktan sonra ütülerken falan da heleki kadifelerden dünyanın tozu çıktı. aradan çıktı ev temizliğine yoğunlaştık. dalin in sıvı bebek deterjanı ile yıkadık annemlerin orda anca onu bulabildik. ama yıkayınca bebek koktu resmen kokusu çok hoşuma gitti.
bebek dönemiyor sanırım o yüzden de makat geliş olunca zaten maksimum 38+0 a kadar bekletir sonra doğum olur.o da kasımın 20 sinden sonrasına tekabül eder. 5 aralıkken 15 gün erken gelebilir sağlık olsun Allah yüzünü görmeyi nasip etsin. hayırlısıyla sağlıklı doğsun da nasıl doğarsa doğsun dua edin benim için istirahatle tamamlayayım son 3 haftamı. öpüyorum hepinizi.