ercelfçim merhaba;
Bu cumartesi için alev hanım a randevu aldım gidip görüşücez...çalışmaya başladığım için zeynep kamilide takip etmeye çalışıcam rapor için ama zor olacak...3-4 aydır eşimde problemler oluştuğu için onunla uğraşıyorduk...spermlerde canlı olan hala %10 ki bunların % 4 ü ileri hareketli bende de daha başka bişi çıkarmı bilmem alev hanımla görüşücem...Çevremde oraya gitme iyi değil diyenler var ama benim en sağlam referansım sensin şu anda...Önceleri bebekli anne yada hamile birini görünce içim eziliyordu imreniyordum ama şimdi resmen ağlıyorum gördüğüm zaman bu nereye varacak artık bilmiyorum...Hayırlısı olsun...ocak ayında 36 yaşımıda bitirdim oldum mu 37... Zamanım azalıyor diye ayrı bir tedirginliğim var...önümüzdeki seneyi beklicektim ama zaman kaybetmek istemiyorum...
Bu arada ben görüşmeye gidicem ama yaza kadar uzatmayı düşünüyorum transferi yani bir nevi o zamana hazırlık gibi düşün...
Alev hanıma senden de bahsedicem...Önerilerine ve desteğine şu anda daha çok ihtiyacım var...
kendine ve bebeğine iyi bak canım...
canım her zaman için en iyi merkez kişi yi hamile bırakan merkezdir bunu sakın unutma eğer tavsiye aldığın kişilerin oradaki tedavileri olumsuz sonuç verdiyse bu merkezin başarısız olduğu anlamına gelmez benim de ilk denemem başarısız olmuştu. neticede bir merkeze gitmek ve güvenmek zorundasın maddi çıkar hepsinde söz konusu ama sana paha biçilemez bir hediye veriyorlar evlat sahibi yapıyolar o yüzden harcanılanın bir önemi yok..Allah ödeme gücü versin tabiki.
eğer zeynep kamilden rapor alırsan daha uyguna gelir sabahları işyerinden izin alabilirsen en geç 11 de işini halletmiş işe dönmüş olursun işler çok rutin tıkır tıkır ilerliyor. düşün ben gebze den gidiyordum eşimle ve geri dönüyorduk saat 10 da işimiz bitiyordu beni eve bırakıp işine yetişiyordu.
yaşın önemi yok Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur sen canını sıkma. git görüş. moralini yüksek tut sabırlı ol canım bol bol Allaha dua et sana hayırlı bir evlat vermesi için insan imanını sağlam tutunca biliyor ki rabbin seni duyuyor ne istediğini biliyor ve dualar hiçbirzaman Allah katında karşılıksız kalmaz inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursun.
alev hanım iyi bir doktor uzun yıllardır o merkezde ve bence çok tecrübeli onlar artık bu işin ehli olmuşlar. sen bir git görüş işler bazen de istediğin gibi gitmez plan yapma yaza dersin pat tedaviye başlamışsın.allah emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle gelişmeleri burdan yaz yine bana.