Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ercelfçim merhaba;

Bu cumartesi için alev hanım a randevu aldım gidip görüşücez...çalışmaya başladığım için zeynep kamilide takip etmeye çalışıcam rapor için ama zor olacak...3-4 aydır eşimde problemler oluştuğu için onunla uğraşıyorduk...spermlerde canlı olan hala %10 ki bunların % 4 ü ileri hareketli bende de daha başka bişi çıkarmı bilmem alev hanımla görüşücem...Çevremde oraya gitme iyi değil diyenler var ama benim en sağlam referansım sensin şu anda...Önceleri bebekli anne yada hamile birini görünce içim eziliyordu imreniyordum ama şimdi resmen ağlıyorum gördüğüm zaman bu nereye varacak artık bilmiyorum...Hayırlısı olsun...ocak ayında 36 yaşımıda bitirdim oldum mu 37... Zamanım azalıyor diye ayrı bir tedirginliğim var...önümüzdeki seneyi beklicektim ama zaman kaybetmek istemiyorum...

Bu arada ben görüşmeye gidicem ama yaza kadar uzatmayı düşünüyorum transferi yani bir nevi o zamana hazırlık gibi düşün...

Alev hanıma senden de bahsedicem...Önerilerine ve desteğine şu anda daha çok ihtiyacım var...

kendine ve bebeğine iyi bak canım...

canım her zaman için en iyi merkez kişi yi hamile bırakan merkezdir bunu sakın unutma eğer tavsiye aldığın kişilerin oradaki tedavileri olumsuz sonuç verdiyse bu merkezin başarısız olduğu anlamına gelmez benim de ilk denemem başarısız olmuştu. neticede bir merkeze gitmek ve güvenmek zorundasın maddi çıkar hepsinde söz konusu ama sana paha biçilemez bir hediye veriyorlar evlat sahibi yapıyolar o yüzden harcanılanın bir önemi yok..Allah ödeme gücü versin tabiki.
eğer zeynep kamilden rapor alırsan daha uyguna gelir sabahları işyerinden izin alabilirsen en geç 11 de işini halletmiş işe dönmüş olursun işler çok rutin tıkır tıkır ilerliyor. düşün ben gebze den gidiyordum eşimle ve geri dönüyorduk saat 10 da işimiz bitiyordu beni eve bırakıp işine yetişiyordu.
yaşın önemi yok Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur sen canını sıkma. git görüş. moralini yüksek tut sabırlı ol canım bol bol Allaha dua et sana hayırlı bir evlat vermesi için insan imanını sağlam tutunca biliyor ki rabbin seni duyuyor ne istediğini biliyor ve dualar hiçbirzaman Allah katında karşılıksız kalmaz inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursun.
alev hanım iyi bir doktor uzun yıllardır o merkezde ve bence çok tecrübeli onlar artık bu işin ehli olmuşlar. sen bir git görüş işler bazen de istediğin gibi gitmez plan yapma yaza dersin pat tedaviye başlamışsın.allah emeklerini boşa çıkarmasın dualarım seninle gelişmeleri burdan yaz yine bana.

canım çok teşekkür ederim...gelişmeleri bildiricem tekrar ve evet haklısın plan yapmamak lazım...bakalım neler olucak...hayırlısı...

zk de rapor için bütün tahlil ve evraklarımı hallettım yarın gıdıyorum dr la gorusucem hemde dosyam acılır heralde artık daha kenan beyle karsılamadım kızlar gozunuz korkmasın ınanırmısınız sadece 2 kere gıttım zk ye ve herseyım hallettım dısarda kabul ettıklerı herseyı evımın yakınındakı hastanede yaptrdm tıroıt usg akcıger fılmı dısarda yaptrdm. esımın spermıogramı dısarda yaptrdk evımızın yanındaki hastanede. tabı yınede zor oldu ama bnm ıslemlerım tahmınımden kolay ve hızlı gelıstı 1-2 ay surer sanıyodum bı anda oluverdı hersey cok guzel buda sankı ıcıme sonucunda guzel olacagı hıssımı verıyo. allah ısteyen jerkese nasip etsın

zk de rapor için bütün tahlil ve evraklarımı hallettım yarın gıdıyorum dr la gorusucem hemde dosyam acılır heralde artık daha kenan beyle karsılamadım kızlar gozunuz korkmasın ınanırmısınız sadece 2 kere gıttım zk ye ve herseyım hallettım dısarda kabul ettıklerı herseyı evımın yakınındakı hastanede yaptrdm tıroıt usg akcıger fılmı dısarda yaptrdm. esımın spermıogramı dısarda yaptrdk evımızın yanındaki hastanede. tabı yınede zor oldu ama bnm ıslemlerım tahmınımden kolay ve hızlı gelıstı 1-2 ay surer sanıyodum bı anda oluverdı hersey cok guzel buda sankı ıcıme sonucunda guzel olacagı hıssımı verıyo. allah ısteyen jerkese nasip etsın

asıl surec dosya acıldıkdan sonra baslıyor sen asılama için çıkartıyosan daha az beklersın ama tup bebek ıcın cıkarıyosan 1.5 ay dosya beklıyor heyette vs. de yani benım oyle olmustu insallah oda bu hızla gıder hemen onaylanır :31:

Son düzenleme:
dun dosyamı actırmaya gıttım daha hıc dr la gorusmemıstım kenan beyın odasında bı bayan vardı o sana asılama yapılır dedı esımın sperm sayısı 5 mılyondan yukarıda oldugu ıcın bndede hıc problem olmadıgı ıcın asılama denenır once dedı bnm 1 asılamam vardı onceden . butun hayallaerım yıkıldı asılamadan hıc umudum yok bosuna hayal kırıklıgı yasatıcaklar bana. tamam esımın sayısı ıyı ama %75 ı hareketsız ve sadece %4 u normal gorunumlu. bu devlet bı hayır ıslıcek barı tam yapsa. 10 senedır evlıyız 29 yasındayım. yanı bana 1 asılama denetıp oyle tupe gecırcekler daha onumde cok zorluklar var cok moralım bozuldu dun

dun dosyamı actırmaya gıttım daha hıc dr la gorusmemıstım kenan beyın odasında bı bayan vardı o sana asılama yapılır dedı esımın sperm sayısı 5 mılyondan yukarıda oldugu ıcın bndede hıc problem olmadıgı ıcın asılama denenır once dedı bnm 1 asılamam vardı onceden . butun hayallaerım yıkıldı asılamadan hıc umudum yok bosuna hayal kırıklıgı yasatıcaklar bana. tamam esımın sayısı ıyı ama %75 ı hareketsız ve sadece %4 u normal gorunumlu. bu devlet bı hayır ıslıcek barı tam yapsa. 10 senedır evlıyız 29 yasındayım. yanı bana 1 asılama denetıp oyle tupe gecırcekler daha onumde cok zorluklar var cok moralım bozuldu dun

hayırlısı olsun bende de esımde de sorun olmadıgı ıcın bızede ıkı asılama yapıp tup raporunu oyle cıkartırdılar

kızlar ptesi dosyamı bıraksam salı heyete girse aşılama için perşembe çıkarmı yanı 4 martta bıraksam 11 ındemı cıkar acaba 9 unda adet olacagım eger 11 ınde cıkarsa hmn ogun gıdıp ılacımı yazdırabılırım ve baslayabılırım cıkmazsa nısana kalıcak :(

canım merba
yazını okudum bende aynı şekılde sorunum yok bir iğneli bir iğnesiz aşilama yaptırdım bende artık tüp için rapor alayım dedım ama banada aynısını soyledıler iğnesiz olan aşımMm kBUL EDILMIYOR TEKRAR TAHLILLERIM VAR yapılacak resmem yıkıldım ya özelde yaptırsam onca para eşim krei çekelim diyor bilmiyorum ya omadı bosuna onca para vercem çok kararsızım hangi hastanede gaha hizlı rapor alınır bilen varsa yardımcı olun lütfen

Eger devlette daha once asilama yaptirmadiysan 2 asilama yaptirma sarti var. Yani ozelde yaptirdigin asilama veya tupleri devlet saymiyor.iki asilama yaptiracaksin eger tutmazsa tup raporu icin calismalara baslarsiniz.
kızlar ptesi dosyamı bıraksam salı heyete girse aşılama için perşembe çıkarmı yanı 4 martta bıraksam 11 ındemı cıkar acaba 9 unda adet olacagım eger 11 ınde cıkarsa hmn ogun gıdıp ılacımı yazdırabılırım ve baslayabılırım cıkmazsa nısana kalıcak :(
Bizim zamanimizda heyet pers toplanirdi yani dosyalar sali teslim edilir pers gunleri heyette degerlendirilirdi ve yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki haftada rapor cikardi sonrada ilaclarini yazdirirdin.nacizane tavsiyem rapor cikarmi adetime yetisirmi yetismezse bir sonraki aya kalavak diye plan yapma bosa strese giriyorsun.zaten zorli bir surec her an dusunerek stres halinde oluyorsun birde rapor yetisirmi diye dusunme sonucta senin elinde olmayan seyler.sen tahlilerini ve evraklarini eksiksiz olarak tamamlarsan ilk heyette cikar raporun. Ve isler sandiginiz kadar zor degil benim ilk asilamam subatta olmustu bir ay ara veriliyor 2 asilamada nisanda olmustu. Yani hic sekme olmamisti
Bu sebepten asilamalar takir takir yapiliyor.
canım merba
yazını okudum bende aynı şekılde sorunum yok bir iğneli bir iğnesiz aşilama yaptırdım bende artık tüp için rapor alayım dedım ama banada aynısını soyledıler iğnesiz olan aşımMm kBUL EDILMIYOR TEKRAR TAHLILLERIM VAR yapılacak resmem yıkıldım ya özelde yaptırsam onca para eşim krei çekelim diyor bilmiyorum ya omadı bosuna onca para vercem çok kararsızım hangi hastanede gaha hizlı rapor alınır bilen varsa yardımcı olun lütfen

Arkadasim hangi hastane derken devletlerden mi bahsediyirsun.ha ozelden bahsediyorsan ozellerden rqpor alamiyorsun.devletten alinan raporda ilac raporu deniliyor yani cikan raporla ilaclar indirimli aliniyor. Allah hepinizin yolunu acik etsin tez zamanda bebeklerinize kavusursunuz insallah.zorlu bir surec ama pes etmeyin er yada gec mukafatini alirsiniz.

ben raporu aldıkdan sonra özel merkezde denedım ama tutmadı :ssz:

:( hayırlısı olsun
canım merba
ben iğneli yaptırmıstım yaptırdıgım yerınde ssk anlasması vardı bakalım kabul edeceklermı bugun gıdıcem
Eger devlette daha once asilama yaptirmadiysan 2 asilama yaptirma sarti var. Yani ozelde yaptirdigin asilama veya tupleri devlet saymiyor.iki asilama yaptiracaksin eger tutmazsa tup raporu icin calismalara baslarsiniz.
sen ordan rapor al bakarız dedı dr ssk anlasması var bakalım kabul edeceklermı
Bizim zamanimizda heyet pers toplanirdi yani dosyalar sali teslim edilir pers gunleri heyette degerlendirilirdi ve yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki haftada rapor cikardi sonrada ilaclarini yazdirirdin.nacizane tavsiyem rapor cikarmi adetime yetisirmi yetismezse bir sonraki aya kalavak diye plan yapma bosa strese giriyorsun.zaten zorli bir surec her an dusunerek stres halinde oluyorsun birde rapor yetisirmi diye dusunme sonucta senin elinde olmayan seyler.sen tahlilerini ve evraklarini eksiksiz olarak tamamlarsan ilk heyette cikar raporun. Ve isler sandiginiz kadar zor degil benim ilk asilamam subatta olmustu bir ay ara veriliyor 2 asilamada nisanda olmustu. Yani hic sekme olmamisti
Bu sebepten asilamalar takir takir yapiliyor.

Arkadasim hangi hastane derken devletlerden mi bahsediyirsun.ha ozelden bahsediyorsan ozellerden rqpor alamiyorsun.devletten alinan raporda ilac raporu deniliyor yani cikan raporla ilaclar indirimli aliniyor. Allah hepinizin yolunu acik etsin tez zamanda bebeklerinize kavusursunuz insallah.zorlu bir surec ama pes etmeyin er yada gec mukafatini alirsiniz.

cevabın ıcın cok tesekkur ederım cok nazıksınız

Son düzenleme:
yarın ogleden dosyam cıkacak ınsallah. carsamba gıder alırım sonrada bı rapor ıcın beklıyomusum heralde 1 hafta nısanda adet olunca asılama olacak

arkadaşlar bende adet olunca başlıyorum aşılamaya..daha önce olacaktı ama eşim istemediği için durdurmuştuk.ilaçlarım herşeyim hazır bekliyorum...rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmazzzz...ama burda okuduğuma göre aşılama şansı çok düşük.korkuyorum.

ben de zeynep kamilde 3 nisanda aşılama yaptırdım..ilk aşılama bu. sonucu yazarım

ben de zeynep kamilde 3 nisanda aşılama yaptırdım..ilk aşılama bu. sonucu yazarım

hayırlı olsun arkadaşım. bende yarın başlıcam aşılamaya muayeneye sabah yada öğleden sonra gitmem bişey değiştirirmi? sen sabahlarımı gidiyodun

hayırlı olsun arkadaşım. bende yarın başlıcam aşılamaya muayeneye sabah yada öğleden sonra gitmem bişey değiştirirmi? sen sabahlarımı gidiyodun

Allah razı olsun hepimiz için hayırlı olur inşallah .evet hep sabahları gidiyodum.özellikle sormuştum sabah mı geleyim öğleden sonra olur mu diye ebe sabah gel daha iyi olur demişti.ama öğleden sonra müsaitsen öğleden sonra gitsen de bişey olmaz.daha önceden evrak teslim etmeye gittiğimde yumurta takibi için öğleden sonra gelenleri görmüştüm.

ben dün adetin 2. günü usg ye gıttım. bugun aksamdan ıtıbaren gonal f 75 doz vurucam kendıme gobekten.cuma ctes pazar ptesi kullanıpğ salı sabah hastanede olucam. asılama ıgnesı kullandıgın surece agrı kesıcı almamaya dıkkat et dedı dr. folık asıt verdı bıde ona baslıcam

Aralık ayında ben de zeynep kamilde aşılama yaptırmıştım . ama tutmadı. tutmaması normal, tüp bebek bölümünü bilmem ama infertilite bölümünde o kadar ilgisizlik, sorumsuzluk var ki anlatamam. kimseye tavsiye etmiyorum orayı. salı pazarı sanki :37: :36: :47:

Aralık ayında ben de zeynep kamilde aşılama yaptırmıştım . ama tutmadı. tutmaması normal, tüp bebek bölümünü bilmem ama infertilite bölümünde o kadar ilgisizlik, sorumsuzluk var ki anlatamam. kimseye tavsiye etmiyorum orayı. salı pazarı sanki :37: :36: :47:

ben tüp bebek bolumune gıdıyorum cok kalabalık ama henuz bı sorun yasamadım. su anda hamılesınız normal yollamı oldu:nazar::nazar:

Back
X