- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
istanbulda yaşayanlar için zeynep kamil çok avantajlı aslında tuzladan ve başka şehirlerden gelip giden insanlar var. tüp bebek bölümündeki erkek doktor çok iyiymiş konusunda uzman mış. muayene odasına 10 kişi alıp sırayla perdeli bölmede muayene yapılıyr aşılamada, ama tüp bebek bölümünde biraz daha iyi muayene. para biriktirmeyi beklemektense buraya gidip gelmek çalışmıyorsan daha avantajlı olabilir. aşılamada ilaçlar hariç 1000 tl civarı bir ücret oluyor hoş doktor ve hastaneye göre fiyatlar değişiyor ortalama kullanılacak ilacının dozu maliyeti arttırıyor. min dozla 1500-2000 civarı bir ücret ama tabi , min doz kutu başına yanlış hatırlamıyorsam 270tl puregon için . diğerlerinin fiyatını bilemiyorum en az 2 doz gider bir tedavide..Çok tesekkür ederim canım. Çok da acantajlı olmuyırmuş anladığım kadarıyla. Zeynep kamilde zor canım ya hem uzak hem ortam sıkıntı. Para biriktirmek şart oldu. Allah yardımcımz olsun. Senin sorun neydi bebek bekliyomusunuz hala forumu okuyamadım da bilmiyorm kusura bkma
canım bizim bir problemimiz yok kendiliğimden 2 kere hamile kaldım biri düştü biri dış gebelik oldu , dış gebelik ameliyatımdan sonra 8 ay kadar dinlendim 5-6 aydır çocuk olmayınca tedaviye başlamayı denedim , sebepsiz kısırlık olarak. ocak ayında zeynep kamilde tedaviye başlayayım dedim. fazla yumurta gelişti en düşük dozda . aşılama iptal oldu haliyle. kendi yumurtalarım la aşılama yapmıy0rlarmış. illa ilaç kullanarak yapacaklarmış. kendi kendinize de aynı başarı şansınız var dediler. ben 1-2 defa aşılama ile şans denemek açısından iğneli tedaviyi deneyeceğim. ortam çok iç açıcı gibi görünmüyor ama raporu aldıktan sonra ki git gellerde sıkıntı olmuyor.