Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok tesekkür ederim canım. Çok da acantajlı olmuyırmuş anladığım kadarıyla. Zeynep kamilde zor canım ya hem uzak hem ortam sıkıntı. Para biriktirmek şart oldu. Allah yardımcımz olsun. Senin sorun neydi bebek bekliyomusunuz hala forumu okuyamadım da bilmiyorm kusura bkma
istanbulda yaşayanlar için zeynep kamil çok avantajlı aslında tuzladan ve başka şehirlerden gelip giden insanlar var. tüp bebek bölümündeki erkek doktor çok iyiymiş konusunda uzman mış. muayene odasına 10 kişi alıp sırayla perdeli bölmede muayene yapılıyr aşılamada, ama tüp bebek bölümünde biraz daha iyi muayene. para biriktirmeyi beklemektense buraya gidip gelmek çalışmıyorsan daha avantajlı olabilir. aşılamada ilaçlar hariç 1000 tl civarı bir ücret oluyor hoş doktor ve hastaneye göre fiyatlar değişiyor ortalama kullanılacak ilacının dozu maliyeti arttırıyor. min dozla 1500-2000 civarı bir ücret ama tabi , min doz kutu başına yanlış hatırlamıyorsam 270tl puregon için . diğerlerinin fiyatını bilemiyorum en az 2 doz gider bir tedavide..

canım bizim bir problemimiz yok kendiliğimden 2 kere hamile kaldım biri düştü biri dış gebelik oldu , dış gebelik ameliyatımdan sonra 8 ay kadar dinlendim 5-6 aydır çocuk olmayınca tedaviye başlamayı denedim , sebepsiz kısırlık olarak. ocak ayında zeynep kamilde tedaviye başlayayım dedim. fazla yumurta gelişti en düşük dozda . aşılama iptal oldu haliyle. kendi yumurtalarım la aşılama yapmıy0rlarmış. illa ilaç kullanarak yapacaklarmış. kendi kendinize de aynı başarı şansınız var dediler. ben 1-2 defa aşılama ile şans denemek açısından iğneli tedaviyi deneyeceğim. ortam çok iç açıcı gibi görünmüyor ama raporu aldıktan sonra ki git gellerde sıkıntı olmuyor.

Mrb ben asilama ilaclarini 1.5 ay once aldim ama aksilikler oldu hla asilama yaptiramadim..kismetse nisan ayinda yaptrcam..ilaclarim ve raporum hala gecerlidir dmi..yada ilaclarim bozulma vs gbi durumlari olmaz dmi..tedavim zeynep kamilde oluo ve catlatma ignem buzdolabinda digerleri ise disarda..bi sakincasi olurmu ki acaba
ilaçları yazdırdıktan sonra istediğin ay tedaviye başlaya biliyorsun rapor geçerli en kötü yanında 2 resim bulundurursan rapor bir aksilik durumunda yenilenir.
normal şartlarda uyarcı iğneler soğuk saklanması gerekiyordu uzun süre saklanacaksa 6 ay kadar o zaman normal şartlarda saklanıyor ama o bile önerilmiyor. seni uyarmaları gerekiyordu bu konuda. dışarıda ki sıcaklık oda sıcaklığı olarak düşünürsek ilacın bozulmasını sağlamıştır 2-7 derece arası değilse tabi :S bende nisan başında tedaviye başlamayı planlıyorum tabi reglin 5. gününü kabul ederlerse. 2-5 günleri arası diyorlar ya ona güveniyorum . bazen kabul etmeyebiliyorlar . ben puregon 75 ile tedaviye başlamıştım. 15 belki biraz daha fazla yumurtam oluştu. iptal edildi. daha düşük dozla başlarlarsa iğnelerim çok artacak geçen seferkinden 2 kutu kaldı zaten 3 tane daha yazdılar 5 oldu 2 çatlma iğneside var.

zaynep kamil para tuzağı dıolarrrrrrrrrrrrrrr
iyide zeynep kamil devlet hastanesi. ve ben hastaneye hiç para ödemedim. dışarıdan gelenlere yok yere kan test bile yaptırmıyorlar. ve bir çok olumlu sonuçlanmış tedaviyi kendim gördüm.

Canım ben zeynep kamile gittim ultrasona girdim ve kan verdim rapor için. Elimde hsg de sperm testi de var ama buradaki muamele kötü demiyorum da imkanı olan varsa özelde yaptırmak gerek diyorum sadece. Tek bir odada 30 kişi muayene olduk doktor iyi de işte git gel hem zor hem yıpratıcı. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biranönce inş

Eczaneden ilaclarimi alirken sadece catlatma ignesini buzdolabinda saklayin denildi..diger yumurta gelistirici igneler normol oda sicakliginda dsarda kalabilir demisti..acaba bozulmusmudur ki 1.5 ay oldu alali iste

Eczaneden ilaclarimi alirken sadece catlatma ignesini buzdolabinda saklayin denildi..diger yumurta gelistirici igneler normol oda sicakliginda dsarda kalabilir demisti..acaba bozulmusmudur ki 1.5 ay oldu alali iste
bence sen eczaneye ve doktoruna tekrar sor bu konuyu. sonradan sıkıntı olmasın . belki ilaç markasına göre saklama koşulu değişiyordur.

Arkadaşlar,

aşılama olmuyor bizde eşimde sprem sayısı ve az hareketli olduğu için ama zeynep kamilde illa aşılama yaptırdıktan sonra rapor çıkartabiliyormuşsun hemde 2 defa ama bi ara oraya gittiğimde kadını ağlata ağlata aşılamayı yapmışlardı hemde gözümün önünde o yüzden korkuyorum.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Arkadaşlar,

aşılama olmuyor bizde eşimde sprem sayısı ve az hareketli olduğu için ama zeynep kamilde illa aşılama yaptırdıktan sonra rapor çıkartabiliyormuşsun hemde 2 defa ama bi ara oraya gittiğimde kadını ağlata ağlata aşılamayı yapmışlardı hemde gözümün önünde o yüzden korkuyorum.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

siz rapor için istenen belgeleri testleri yaptırtın , eşin ürolojiden , hangi tedaviye uygunsa ona göre rapor verilir. illa aşılama önermezler , sperm sayısı belli bir limitin altındaysa direk tüp bebek raporu veriyorlar.

acaba neden ağlata ağlata aşılama yapıldı , ben o kısmı anlayamadım. bayan korkudan kastıysa canı ondan yanmıştır muhtemelen . tabi ben daha aşılama aşamasına gelmediğimden ne tür bir durumla karşılaşacağımı bilemiyorum.

Su Kedisi sen bu konuda bilgilisin sana bir soru soracaktım. Benim hsg çekildi özel bir merkezdei eşimin sperm sonucu da var elimde yine özelden. Zeynep kamile gittiğim gün hem ultrasona girdim hem kanım alındı. Yani geriye smear testi kaldı. Şimdi ben smear i de alıp gidersem ve raporu alırsam tek bir aşılama için olan ilaçları yazdırabileceğim değil mi? bir de aşılamayı sgk ile anlaşmalı bir kurumda olabilirm değil mi? Şimdiden çok tesekkürler

Mrb ben asilama ilaclarini 1.5 ay once aldim ama aksilikler oldu hla asilama yaptiramadim..kismetse nisan ayinda yaptrcam..ilaclarim ve raporum hala gecerlidir dmi..yada ilaclarim bozulma vs gbi durumlari olmaz dmi..tedavim zeynep kamilde oluo ve catlatma ignem buzdolabinda digerleri ise disarda..bi sakincasi olurmu ki acaba
Eczanenin soyledigi saklama kosullarina uyarsan sorun olmaz canim.

Su Kedisi sen bu konuda bilgilisin sana bir soru soracaktım. Benim hsg çekildi özel bir merkezdei eşimin sperm sonucu da var elimde yine özelden. Zeynep kamile gittiğim gün hem ultrasona girdim hem kanım alındı. Yani geriye smear testi kaldı. Şimdi ben smear i de alıp gidersem ve raporu alırsam tek bir aşılama için olan ilaçları yazdırabileceğim değil mi? bir de aşılamayı sgk ile anlaşmalı bir kurumda olabilirm değil mi? Şimdiden çok tesekkürler
Asilamani zeynep kamilde yaptirmalisim asilama rPorun hani hastaneden ciktiysa orda asilama olma zorunlulugun var ama tup bebekde raporunu devlettennaldiktan sonra istedigin yerde deneme yapma sansin var canim
Zeynep kamilde sartlar pek iyi degil evet ama azda olsa asilama ile hamile kalan var kismetinizde ne varsa o yasaniyor ben 2 asilama oldum zeynep kamilde tup bebege gecmek icin bir basamak olarak gormustum asilamalarim tutmadi hemennvakkt kaybetmeden tup bebege gectim 2 asilama sart eskiden 3 mus simdi 3. İcin bir zorunluluk yok.

Asilamani zeynep kamilde yaptirmalisim asilama rPorun hani hastaneden ciktiysa orda asilama olma zorunlulugun var ama tup bebekde raporunu devlettennaldiktan sonra istedigin yerde deneme yapma sansin var canim
Zeynep kamilde sartlar pek iyi degil evet ama azda olsa asilama ile hamile kalan var kismetinizde ne varsa o yasaniyor ben 2 asilama oldum zeynep kamilde tup bebege gecmek icin bir basamak olarak gormustum asilamalarim tutmadi hemennvakkt kaybetmeden tup bebege gectim 2 asilama sart eskiden 3 mus simdi 3. İcin bir zorunluluk yok.
Cok tesekkur ederim canim ya ilclari soyledikleri sekilde sakliyoru catlatma ignesinj buzdolabinda diger fostimon yumurta gelistirici ignemi de oda kosullarinda disarda herhangi bi dolapta kalabilir demisti eczaci..bir de zeynep kamilde asilama yaptirmissin ya benimde dedigin gbi pek umudum tupe gecmek icin yaptiriyorum..acaba sen tup bebegi nerde yaptrdn yada yaptiracaksin canim..

Cok tesekkur ederim canim ya ilclari soyledikleri sekilde sakliyoru catlatma ignesinj buzdolabinda diger fostimon yumurta gelistirici ignemi de oda kosullarinda disarda herhangi bi dolapta kalabilir demisti eczaci..bir de zeynep kamilde asilama yaptirmissin ya benimde dedigin gbi pek umudum tupe gecmek icin yaptiriyorum..acaba sen tup bebegi nerde yaptrdn yada yaptiracaksin canim..
Çok tesekkürler canım. Peki tüp bebek yaptırdın mı nasıl gidiyor süreç??

Çok tesekkürler canım. Peki tüp bebek yaptırdın mı nasıl gidiyor süreç??
Yok ben daha tüp bebek yaptirmadim bu ay asilama yaptircam daha..hani asilamalarda tutma sansi pek yok ya bende mecburen tup bebek yaptircam ama zeynep kamilde degil oyuzden sormustum sana sen yaptirdin mi? Raporumuu hazirlayip yine zeynep kamilde mi yaptirsam acaba..simdiden basladim tup bebek icin hastane aramaya..raporun gecerli oldugu hastaneler nereler acaba..

Yok ben daha tüp bebek yaptirmadim bu ay asilama yaptircam daha..hani asilamalarda tutma sansi pek yok ya bende mecburen tup bebek yaptircam ama zeynep kamilde degil oyuzden sormustum sana sen yaptirdin mi? Raporumuu hazirlayip yine zeynep kamilde mi yaptirsam acaba..simdiden basladim tup bebek icin hastane aramaya..raporun gecerli oldugu hastaneler nereler acaba..
Benim tüp bebek raporu almam için 1 sene 2 ay beklemem gerek. 3 sene evli olma şartı var bildiğim kadarıyla. Ben memorial a sormuştum normalde 6bin olan tüp bebek raporun olursa 3500 oluyomuş. Tabi avantajlı ama bnm daha hiç aşılama olmadı. Kafam çok karışık. Sen en iyi merkezleri araştır bu forumdan aralarında sgk geçenleri ara konuş bilgi iste derim. Baya araştırmak gerek diye düşünüyorm.

özelden olan sperm testi sonucunu ürolojiden eşin için randevu alıp eşinle beraber gidip onaylatman gerekiyor. smear regl bittikten 1 hafta içinde yaptırırsın sonucunu alınca onunda çıktısını al , nüfus cüzdanının ve eşile sonun nüfus kayıt örneğinin 2 şer fotokopisini içine koy, istenilen resimleri yanında bulundur o şekilde başvuru yaptın mı sorun çıkmıyor. 10000 lik ilaç raporu çıkıyor. bende 3 kutu 300 lük puregon 1 çatlama iğnesini kapsamıştı. ( 2 kere rapor çıkarttım ve ilaç arttı)
ilaç dozu yetmediğinde yada 2. aşılamaya geçtiğinde 2 resim ve 2 nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurunca tekrar rapor çıkıyor. 3 kere aşılama raporunu sorunsuzca veriyorlar.
başka bir kurumda aşılama olursan 2-3. raporu çıkaramayabilirsin. mesafe problemin yoksa zeynep kamil de de aşılama yapılabilir. ben cuma yaptırdım.
tek sıkıntı sabah 8-9 gibi eşinle gelin demeleriydi. eşimi anca 10.30 da içeri aldılar
önce tüp bebek hastalarının örneklerini topluyorlarmış.
öğlen 2 de de aşılamamı oldum.

özelden olan sperm testi sonucunu ürolojiden eşin için randevu alıp eşinle beraber gidip onaylatman gerekiyor. smear regl bittikten 1 hafta içinde yaptırırsın sonucunu alınca onunda çıktısını al , nüfus cüzdanının ve eşile sonun nüfus kayıt örneğinin 2 şer fotokopisini içine koy, istenilen resimleri yanında bulundur o şekilde başvuru yaptın mı sorun çıkmıyor. 10000 lik ilaç raporu çıkıyor. bende 3 kutu 300 lük puregon 1 çatlama iğnesini kapsamıştı. ( 2 kere rapor çıkarttım ve ilaç arttı)
ilaç dozu yetmediğinde yada 2. aşılamaya geçtiğinde 2 resim ve 2 nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurunca tekrar rapor çıkıyor. 3 kere aşılama raporunu sorunsuzca veriyorlar.
başka bir kurumda aşılama olursan 2-3. raporu çıkaramayabilirsin. mesafe problemin yoksa zeynep kamil de de aşılama yapılabilir. ben cuma yaptırdım.
tek sıkıntı sabah 8-9 gibi eşinle gelin demeleriydi. eşimi anca 10.30 da içeri aldılar
önce tüp bebek hastalarının örneklerini topluyorlarmış.
öğlen 2 de de aşılamamı oldum.
Anladım canım çok tesekkür ederim. Ama ben orada yaptıramam vaktimiz yok malesef. Bikereliğine çıkartmak istesem raporu kaç iğne almış olucam onu merak ediyorum. Yani ordaki ilaçları alıp özelde yaptırabilecekmiyim? Aşılamamı anca özelde yaptırabiliorum şartlar uygun değil eşimin o saatte gelip 10:30 a kadar beklemesi imkansız :(( zaten herseye zor ikna ediyorum. Benim bile gitmemi istemiyor vakti zamanı gelince olur diyor. Pko yum ve sperm sayımız da morfoloji de az diyorum vız geliyor. Ama istiyor onu biliyorum. Sadece zamanla Allah nasip eder inşallah diyor. Şu ilaç işine ne diyorsun canım. Tek rapor aldığım takdirde ne kadar ilaca kaç TL ödemiş olacağım. Bari ordan biraz yırtayım diyorm

Anladım canım çok tesekkür ederim. Ama ben orada yaptıramam vaktimiz yok malesef. Bikereliğine çıkartmak istesem raporu kaç iğne almış olucam onu merak ediyorum. Yani ordaki ilaçları alıp özelde yaptırabilecekmiyim? Aşılamamı anca özelde yaptırabiliorum şartlar uygun değil eşimin o saatte gelip 10:30 a kadar beklemesi imkansız :KK43:( zaten herseye zor ikna ediyorum. Benim bile gitmemi istemiyor vakti zamanı gelince olur diyor. Pko yum ve sperm sayımız da morfoloji de az diyorum vız geliyor. Ama istiyor onu biliyorum. Sadece zamanla Allah nasip eder inşallah diyor. Şu ilaç işine ne diyorsun canım. Tek rapor aldığım takdirde ne kadar ilaca kaç TL ödemiş olacağım. Bari ordan biraz yırtayım diyorm
3 kutu 300 lük puregon ve 1 adet çatlama iğnesi verirlerse eczaneye 217 tl civarı ödeniyor. gonel f fiyatını bilemiyorum.
dışarıdan gideceğin aşılama-tüp bebek merkezlerinde çoğu zaman farklı ilaç yazıyorlar.

Ben tup bebek raporumu zeynep kamil den cikartip ilaclarimi.aldiktan sonra.eurofertil de yaptirdim canim 2000 tl odedim sgk raporum oldugu icin
Suan kizim.1.5 yasinda

Sizlere tavsiyem pes etmeyin zk nin butun nimetlerinden faydalanin ilaclarinizi devletten alin.sonra gerekirse daha uyhuna ozelde.tedavinizi olun. Hepinizin allah yardimcisi olsun hayirli evlatlar nasip etsin.

Ben xeynep kamilde ilk tup bebek denememde hamike kaldim kizim iki aylik allah isteyen herkese nasip etsin. Bence bisuna disariya para verneyin zeynep Kamil deki drlar elinden geleni yapıyor. Gerisi allaha kalmis. Kismet bn zeynep kamilde yptrdim ve tuttu. Cok sukur allahima

Back
X