sen nezman olmustun canim adet adetin 14.gunu normalde asilama yapilir tabi herkesin yumurta gelisimi ayni gtmiyor normal olan 14. 15.gunler asilamnin yapilmasi.Şimdi bu normal mi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nezman olmustun canim adet adetin 14.gunu normalde asilama yapilir tabi herkesin yumurta gelisimi ayni gtmiyor normal olan 14. 15.gunler asilamnin yapilmasi.Şimdi bu normal mi ki
mesala benim ilk tup bebek denememde adetin 17.gunu yumurta toplanmisti gec gelismisti.2.denememde 14.gunu toplandi.13.gun catlatma ignesi olmustum.asilamada ayni mantik.catlatma igmesi oluyosun asilama oluyosun 1 gun sonra.yumurta toplamnmiyor sadeceŞimdi bu normal mi ki
Canım arı sütü kullan o baya işe yarıyo ama dogal arı sütüAradım canım benim amh düşük dozu bugünden arttırsam olmazmı dedim ne söylendiyse o telefonda değişiklik yapılmaz falan filan bi dövmediği kaldı beni hemşirenin
Gecen hafta Persembe gıttım dr salı gunune adet olmuştumsen nezman olmustun canim adet adetin 14.gunu normalde asilama yapilir tabi herkesin yumurta gelisimi ayni gtmiyor normal olan 14. 15.gunler asilamnin yapilmasi.
canim herihtimale karsi cuma eger asilama olcaksa cinsel pehriz soyledilermi 2 3 gun yasak aklinda olsundaŞimdi bu normal mi ki
Persembe soracam bakalım ne dıyeceklersenin demekki erken gelisti biraz.sali olmustun sanki sen.10.gun catlatma ignen 11.gun asilaman olur.bi iki gun erken bsey olmaz canim
Yok oyle bişey demedı de ben nette arastırırken okudumcanim herihtimale karsi cuma eger asilama olcaksa cinsel pehriz soyledilermi 2 3 gun yasak aklinda olsunda
16 mm ustune cikinca asilama oluyor zaten canim.cok buyurse asil catlamiyor kiste cevriyor senin 14 e cikmis bile iki tane olmasida iyi bide tutuyomuş ikiz insallahPersembe soracam bakalım ne dıyecekler
iste nekadar yanlis ya.ilk tedavi olacak biri bilmeyecek bunu.resmen umutsamiyolar hicbirsey neyse ki sen okumussun enazindan canim.Yok oyle bişey demedı de ben nette arastırırken okudum
Amin inşlh inşlh bi olsunda 2, 3 razıyım yeterki olsun sagliklı sıhatlı olsunda16 mm ustune cikinca asilama oluyor zaten canim.cok buyurse asil catlamiyor kiste cevriyor senin 14 e cikmis bile iki tane olmasida iyi bide tutuyomuş ikiz insallah
Aynen oyle hadı ben elimde ımkan var arastırıyorum bakıyorum burda Size soruyorum ya hiç bılmeyen imkanı olmayan ne yapsıniste nekadar yanlis ya.ilk tedavi olacak biri bilmeyecek bunu.resmen umutsamiyolar hicbirsey neyse ki sen okumussun enazindan canim.
Canım tavsiyen için teşekkür ederim eşime aldırdım bugün arı sütü netten de araştırdım baya faydasını görenler var ben ilk defa duydum bunu bide kuru incir aldırdım onuda yicem elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum gerisi Rabbime kalmış en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah gecenin bu saatinde yalvarıyorum allahıma isteyen herkese En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım arı sütü kullan o baya işe yarıyo ama dogal arı sütü
Evet canım arı sütü cok işe yarıyo ben kullanıyorum eşimde kullanıyo cok faydasını gorduk hatta eşimin sonuçlarına Ali aras bile şaşırdıı allaha Şükür şuan ıyıCanım tavsiyen için teşekkür ederim eşime aldırdım bugün arı sütü netten de araştırdım baya faydasını görenler var ben ilk defa duydum bunu bide kuru incir aldırdım onuda yicem elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum gerisi Rabbime kalmış en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah gecenin bu saatinde yalvarıyorum allahıma isteyen herkese En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Onu da duymuştum ama fazla bi bilgim yokKızlar bele yakı yapıstırılıyomuş yumurtalıkları sıcak tutması için faydası oluyomuş bilgisi olan varmı bununla ilgili
Hanımlar konuyu bayadır takip ediyorum canını sıkma büyür bazı hanımların biranda büyüye biliyo valla sizi üzmek istemem ama bende zeynep kamilde twdavi görüyorum 2 kere aşılama yaptırdım orda benim ilaç dozum 50 idi 3 yumurtam oluştu 19mm oldu çatlattılar ama sonuç hep hüsran allahın cezaları nasıl tedavi uyguladıklarını bilmiyorlar. Ben şuan tüp benek bölümündeyim 3 aydır rapor hazırlıyorum enson raporumu versim heyete pazartesi gidip alıcam sonra ilaçlarımı yazmak iöin gün vericeklwr nisanın sonunu bulur dediler tedavin. Demem oki herşey allahtanonlara gore hava hoş tabi.neyse canim skma canini insallah bu 3 gunde buyur stres yapma stres yaptikca kotu etkilenir iyi dusun iyi olsun insallah
canim raporu disarda kullan oyleyse bendr bi iki kisi duydum tutan.yatrmiyorlarmis bile asilama sonrasiHanımlar konuyu bayadır takip ediyorum canını sıkma büyür bazı hanımların biranda büyüye biliyo valla sizi üzmek istemem ama bende zeynep kamilde twdavi görüyorum 2 kere aşılama yaptırdım orda benim ilaç dozum 50 idi 3 yumurtam oluştu 19mm oldu çatlattılar ama sonuç hep hüsran allahın cezaları nasıl tedavi uyguladıklarını bilmiyorlar. Ben şuan tüp benek bölümündeyim 3 aydır rapor hazırlıyorum enson raporumu versim heyete pazartesi gidip alıcam sonra ilaçlarımı yazmak iöin gün vericeklwr nisanın sonunu bulur dediler tedavin. Demem oki herşey allahtan
neyaptin canim bugun sende gdecektin dimi.ben gttim 11 12 mm 2 folikul olmus pazartesi kontrol dediOnu da duymuştum ama fazla bi bilgim yok
Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedıneyaptin canim bugun sende gdecektin dimi.ben gttim 11 12 mm 2 folikul olmus pazartesi kontrol dedi