• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
hayirlisi hakkinda canim.bnide muhtemelen pazrtesi igne vyrdurup csrsamba cagrrir

A Ayse1995 sendede insallah yarin hayirli haberler aliroz bugun bir8 vardi ultrasonda folikul gelismemis 11.gun 112.5 a cikarmislar

Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
saat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.

saat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.
Bende cok bekledım en Sona aldılar benıde dosyamı koymamışlar gelmedi sanıp 1 defa sordum 2. De alıcaz dedıler bekle bekle cagırıyolar tekrar sordum oyle aldılar meğer boşuna bekletıyolarmiş beni

9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sen

9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sen
gordum gordum :) ben 11 de ciktim hala sksmamis bekliyodu :))

Aşilamada yanında bırısı olması gerekıyomu acaba agrılı bişey mi

yok canim olsada almazlar zaten.esin mevbur gdecek sperm vermek icin zaten

Back
X