Yeni hastalari kabul ediyorlar. Dun raporu onaylanan birine kasim ayina gun verdilerCanım merhaba Zeynep Kamil şu an da tüp bebek başvurusu alıyor mu covid 19 dan dolayı soruyorum.Yeni başvurular alınmıyor diye duydum doğru mu
Rapor ciktiktan sonra yoğunluğa göre veriyor en erken 2 ay sonraya veriyor.Kızlar zeynep kamilde rapor çıkartmaya çalışıyorum ama aklıma bişey takıldı tahminen ekim sonunda raporum çıkmış olacak size kaç ay sonrasına randevu vermişlerdi? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?
Çok sevindimYeni hastalari kabul ediyorlar. Dun raporu onaylanan birine kasim ayina gun verdiler
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok sevindimcevabın için müteşşekkirim ❤
Alıyor canım ben şuan rapor için uğraşıyorumCanım merhaba Zeynep Kamil şu an da tüp bebek başvurusu alıyor mu covid 19 dan dolayı soruyorum.Yeni başvurular alınmıyor diye duydum doğru mu
Hmm anladım zaten raporun süresi 6 aymış dolunca tekrar çıkartılıyormuş iki ayı beklemekle geçecekRapor ciktiktan sonra yoğunluğa göre veriyor en erken 2 ay sonraya veriyor.
Rapor süresi gecmeden veriyor günHmm anladım zaten raporun süresi 6 aymış dolunca tekrar çıkartılıyormuş iki ayı beklemekle geçecek
Canım kaç ay sonraya verecekler benimle de paylaşırmısınAlıyor canım ben şuan rapor için uğraşıyorum
Paylaşırım tabiki canım yazarım burayaCanım kaç ay sonraya verecekler benimle de paylaşırmısın
Canım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur muPaylaşırım tabiki canım yazarım buraya
Hsg ve eşinin sperm testini yaptır istersen bi ucundan başlamal için zaten hsg devlet hastanesinde yaptıracaksan çok zor randevu alınıyor demişlerdiCanım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur mu
Canım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur
Çoğu test 1 yıl geçerli oluyor
Canım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur mu
5 ay sonrasına mısperm testi için bize 5 ay sonrasına gün vermişlerdi. Pahalı bişi değil özelde yaptırın onu. Hsg için de özeli tavsiye ederim ama biraz pahalı bir işlem maalesef. Hsg yi orda bayıltmadan Yapıyorlardır muhtemelen ve kişiye göre değişse de kimi bemim gibi işlem sırasında bayılabiliyor
Hsg nin 5 sene suresi var5 ay sonrasına mıZeynep kamilde mi 5 ay sonrasına verdiler yuh ya.ben Zeynep kamil de hsg çektirdim aşılama öncesi acaba o geçer mi.1 seneyi geçiyor.31/01/2019 da yaptırmışım.
Ben hsg çektirdiğim zaman randevuyu kolay aldım. Sıkıntı olmadı.Hsg ve eşinin sperm testini yaptır istersen bi ucundan başlamal için zaten hsg devlet hastanesinde yaptıracaksan çok zor randevu alınıyor demişlerdi
Sperm testi özel hastanelerde çok pahalı değil yüz küsür lira ve daha kolay özel oda oluyor duş oluyor bence özel daha mantıklı ama hsg malesef özelde çok pahalı5 ay sonrasına mıZeynep kamilde mi 5 ay sonrasına verdiler yuh ya.ben Zeynep kamil de hsg çektirdim aşılama öncesi acaba o geçer mi.1 seneyi geçiyor.31/01/2019 da yaptırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?