Zeynep kamilde tüp bebek yaptıranlar rapor çıktıktan kaç ay sonrasına randevu verildi

Suhedaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
204
118
53
32
Kızlar zeynep kamilde rapor çıkartmaya çalışıyorum ama aklıma bişey takıldı tahminen ekim sonunda raporum çıkmış olacak size kaç ay sonrasına randevu vermişlerdi? Yaptıranlar bilgi verebilir mi?

Canım merhaba Zeynep Kamil şu an da tüp bebek başvurusu alıyor mu covid 19 dan dolayı soruyorum.Yeni başvurular alınmıyor diye duydum doğru mu

Rapor ciktiktan sonra yoğunluğa göre veriyor en erken 2 ay sonraya veriyor.

Canım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur mu
Hsg ve eşinin sperm testini yaptır istersen bi ucundan başlamal için zaten hsg devlet hastanesinde yaptıracaksan çok zor randevu alınıyor demişlerdi

Kızlar bende rapor ıcın ugrasıyorum surec malesef kolay ilerlemiyor.

Canım bişey sorcam Benim şimdi 3.yılım 27 kasımda doluyor o gün başvurabilirim. Ama istenen tahlillleri önceden yaptırsam olur mu

sperm testi için bize 5 ay sonrasına gün vermişlerdi. Pahalı bişi değil özelde yaptırın onu. Hsg için de özeli tavsiye ederim ama biraz pahalı bir işlem maalesef. Hsg yi orda bayıltmadan Yapıyorlardır muhtemelen ve kişiye göre değişse de kimi bemim gibi işlem sırasında bayılabiliyor

5 ay sonrasına mı Zeynep kamilde mi 5 ay sonrasına verdiler yuh ya.ben Zeynep kamil de hsg çektirdim aşılama öncesi acaba o geçer mi.1 seneyi geçiyor.31/01/2019 da yaptırmışım.

5 ay sonrasına mı Zeynep kamilde mi 5 ay sonrasına verdiler yuh ya.ben Zeynep kamil de hsg çektirdim aşılama öncesi acaba o geçer mi.1 seneyi geçiyor.31/01/2019 da yaptırmışım.
Sperm testi özel hastanelerde çok pahalı değil yüz küsür lira ve daha kolay özel oda oluyor duş oluyor bence özel daha mantıklı ama hsg malesef özelde çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…